Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jo kdyby aspon ty draty nechala na pokoji ale ne a ještě je musi prokousat na dvou mistech,ještě že mam na to pojistku tak snad mi to daj do puvodniho stavu :) jo doma by se mi to nestalo tu mam psa ale přes tyden stoji auto pryč

Odesláno

ja pravidelne striekam na tapec v motore prostriedok proti kunám, zatiaľ pohoda (čo kolegovia v robote povedať nemôžu).

Žene kuna prehrýzla nejaké káble, auto išlo na tri valce, bola to fuška dať to do poriadku (našťastie to bolo staré auto bez zložitej elektroniky).

Kuna je sviňa prešibaná, ťažko sa proti nej bojuje...:grr

Odesláno

no tie stopy som bral ako prvé varovanie, výstrahu, ihneď som konal...

Videl som, ako zničila motorový tapec kolegom, ešte horšie, ako tebe, ak nezakročíš, bude pokračovať až kým ti tapec nezničí celý:grr:bojim

Odesláno

pocul som ze su aj nejake tycinky,ale neviem si predstavit kde by som tu TYCINKU dal :) ale kazdopadne idem do toho sprey-u aj ja kedze nejake stopy som na kryte motora uz mal,nastastie kable ju nezaujimali :)

Odesláno

ten, čo používam ja, kuny odpudzuje miernym zápachom, striekam ho na tapec, takže si nemá odkiaľ z neho líznuť.

po aplikácii ani jeden odtlačok labky...:mrk

Odesláno

áno, videl som v ponuke, ale keď tak jedine piezoelektrické, tie zvukové stoja za ho..o, kolega to mal ale asi natrafil na hluchú kunu a mal smolu...:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...