Michal.B Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Tohle jsem dnes objevil po otevřeni kapoty Citovat
Michal.B Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 Jo kdyby aspon ty draty nechala na pokoji ale ne a ještě je musi prokousat na dvou mistech,ještě že mam na to pojistku tak snad mi to daj do puvodniho stavu jo doma by se mi to nestalo tu mam psa ale přes tyden stoji auto pryč Citovat
cvrlo Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 ja pravidelne striekam na tapec v motore prostriedok proti kunám, zatiaľ pohoda (čo kolegovia v robote povedať nemôžu). Žene kuna prehrýzla nejaké káble, auto išlo na tri valce, bola to fuška dať to do poriadku (našťastie to bolo staré auto bez zložitej elektroniky). Kuna je sviňa prešibaná, ťažko sa proti nej bojuje... Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Wooow Tak to zamrzi teda .. Svinucha jedna mala Citovat
Michal.B Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 Jo taky o tom spreji už uvažuju,jako neni to poprve ale vždycky se tam jen ohřali a pak šli ale nic netrhali poznal jsem to podle stop na plastu na motoru Citovat
cvrlo Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 no tie stopy som bral ako prvé varovanie, výstrahu, ihneď som konal... Videl som, ako zničila motorový tapec kolegom, ešte horšie, ako tebe, ak nezakročíš, bude pokračovať až kým ti tapec nezničí celý:bojim Citovat
cvrlo Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 už skoro dva roky používan tento prostriedok, nieje lepkavý a výborne účinkuje!!! Citovat
Fredino Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 pocul som ze su aj nejake tycinky,ale neviem si predstavit kde by som tu TYCINKU dal ale kazdopadne idem do toho sprey-u aj ja kedze nejake stopy som na kryte motora uz mal,nastastie kable ju nezaujimali Citovat
koblih69 Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Motip dělá sprej proti hlodavcům. Mám ho vyzkoušený jak v autě tak v několika elektro-rozvodnách. Byla to spíš zoufalost, ale funguje to. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 U mě Motip v Pandě taky zafungoval, jednou jsem otevřel motor a koukam co to mam za žmolek na bloku a ona se tam ta kuna poblila. Takže to funguje;) Citovat
cvrlo Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 no neviem, podľa mňa prostriedok funguje vtedy, keď sa kuna k motoru ani nepriblíži;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Nj, jenže všechny ty spreje fungují právě na tom že u kuny když si lizne vyvolají dávení a tim ti ty kabely a hadičky není schopná překousat Citovat
cvrlo Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 ten, čo používam ja, kuny odpudzuje miernym zápachom, striekam ho na tapec, takže si nemá odkiaľ z neho líznuť. po aplikácii ani jeden odtlačok labky... Citovat
Judes Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Sú aj elektronické plačiče kún a ževraj sú lepšie . Citovat
cvrlo Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 áno, videl som v ponuke, ale keď tak jedine piezoelektrické, tie zvukové stoja za ho..o, kolega to mal ale asi natrafil na hluchú kunu a mal smolu... Citovat
dzavel Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Kolegovi pomohl sprej. Značku neřešil, koupil co mu dali v prvním obchodě. Naflákal ho tam, že to až lepilo, ale zas má klid . Citovat
cvrlo Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 lepkavých majú všade dosť, tie som nechcel, ten môj je založený na odpudzujúcom zápachu Citovat
Michal.B Odesláno 15. říjen 2012 Autor Odesláno 15. říjen 2012 Aby taky ale nevypudil řidiče nebo chudak nějaky servisak co tam něco musi dělat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.