c.WO.k Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Na mojí 206 přišly závady všechny najednou. Teď jsou takovýhle: 1. zadní náprava na repas 2. přední ramena a tyčky stabilizátorů 3. přijde mi že hučí kladka na posilovači a \"závady\" co tam mám od koupi: 1. špatnej spodní silentblok motoru (nvm jestli se dělá jen jeden,nebo rovnou všechny) 2. pískají kladka na řemenu co honí altík,ale nvm teď jaká píska 3. samozřejmě i ten řemen už je zralej na výměnu Je tam novější krokovej motorek a zapalovací rampa,ale samozřejmě všechny součásti jsou origo,jako např. spojka,převodovka atd. Nevim,jak se rozhodnout, jestli jít do novějšího nebo tohle všechno opravit, s tim, že se zase něco vysere, je to přeci rv 1999. Vím,že u novšího se může taky vysrat cokoliv,ale přeci jen je tam nižší riziko a neni tam na prd celej podvozek,jak je to u 206. Moje alternativy na auto jsou buď 207 nebo najít nějakou 308. Co si o tom myslíte vy? [upravil dne 8/10/12 08:12 od c.WO.k] Citovat
Ferry Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 to je otazka, zalezi, jestli tohle za 40-50tis prodas a cca 120 prihodis, abys sehnal neco novyho, nebo udelas repas napravy kolem 15 + tak 4 za predni ramena a k tomu nejaky ty drobnosti co jsi jeste napsal, dejme tomu za dalsich 5 Citovat
MilanF1 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Koupi novějšího to nemusí znamenat bezúdržbový provoz. Sám píšeš, že od koupi jsi měl nějaké závady, i takové auto můžeš koupit. Já, jelikož jsem s vozem spokojen, nasypal jsem do něj 20k Kč - rozvody, přední tlumiče (+ dorazy, prachovky, ložiska), spojka, ložisko poloosy, dvě kladky příslušenství, tyčky stabilizátoru + menší lakýrnické práce. Veřejně prohlašuji, že další větší investice do konce životnosti vozu neplánuji, jen to nejnutnější. Citovat
c.WO.k Odesláno 8. říjen 2012 Autor Odesláno 8. říjen 2012 tak já neřikám,že nejsem spokojenej, na to že je to 1,4,tak jezdí parádně je to složitý, chtěl bych si ho nechat,ale zároveň i koupit něco novějšího... Citovat
oddie Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Ty opravy jsou v podstatě prkotiny. Do novějšího auta nasypeš nesrovnatelně víc. Citovat
Cinicman Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Hehe... ty si nejak rozpoltená osobnosť... aj nechať aj kúpiť nové... Citovat
c.WO.k Odesláno 8. říjen 2012 Autor Odesláno 8. říjen 2012 někdy mi dělá problém se rozhodnout Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 No ja bych se zastavil hned u toho repasu - ten se da poridit za 6.000, pak ty ramena - musis je menit ? Jsou spatne cepy nebo silentbloky ? Pokud ano jsou to porad nekolikasetkorunove polozky. K tomu pak ty dalsi veci - muj amatersky odhad je ze by jsi se vesel do 15.000,- Coz mas porad lepsi nez shanet nove auto. Otazka je, kdy se na tom Tvem soucasne zase objevi neco dalsiho .. Citovat
MilanF1 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Stibto: Na 206ce jsou čepy součástí ramena, musí se měnit celé rameno, bohužel. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Hm, škoda, autokelly malo dovčera (od 01 do 07.10.2012) zlavu na diely riadenia a naprav (50 az 55 percent) ... By si to mal za par šupiek ... Osobne sa mi zda, že su to neni nejak extra nakladne opravy ... Spojku by som tiez neriesil, original najdrahši 3 dielny set (valeo premium) som kupoval za nejakych 75 Eur v autokelly ... Citovat
Rejty Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Mužeme to sehnat.. zadní náprava...6-7000 CZK ramena obě....2500-3500 CZK tyčky stabiku obě... 450-600 CZK... třeba uložení stabilizátoru...2ks od FEBI...250 CZK klínový řemen...100-500 CZK kladka..záleží jaká..jinak cena 500-2000 CZK Spodní silentblok motoru stačí do mezer nacpat lepidlo na skla..zpevní se a oprava skoro zadarmo pokud nějaky známy ho má... já to tak udělal a supr:) NAPIŠ UŽIVATELI LUKÁŠ309 SOUKROMOU ZPRÁVU. UMÍ SEHNAT DÍLY ZA HODNĚ HODNĚ ZAJÍMAVÉ CENY:) [upravil dne 8/10/12 12:10 od Rejty] Citovat
MilanF1 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Rejty: Já to s dovolením sečtu: Nejlevněji: 9 800 Kč Nejdráže: 13 850 Kč Citovat
c.WO.k Odesláno 8. říjen 2012 Autor Odesláno 8. říjen 2012 Rejty: děkuji za ceny, kdyžtak mu napíšu... Nápad se sklenářským silikonem neni špatnej,ale co jsme koukali na zvedáku,tak je roztrženej i celej obal a když by se to opravovalo,tak asi komplet i se silentblokem. Pro všechny: pokud se něco nestane,tak 206 ZŮSTÁVÁ doma!!! chtěl jsem sice něco silnějšího,ale 1,4 přežiju,už sme si na sebe zvykli Děkuji všem co se tu vyjádřili,otevřeli jste mi oči. Citovat
c.WO.k Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 no tak jsem zase na začátku přítelkyně mě nahlodala,jestli nekoupit fungl nový auto, takže zase přemýšlíme... Horký adept je na 208 Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Omg Tobe asi neni rady .. Osobne jsem to auto videl uz a prijde mi zoouuufale malickaty. Ale tak jestli na to mate, proc ne, vid Citovat
MilanF1 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 To jsou ty ženský To znám, jakmile je něco trochu v nepořádku, hned by se kupovalo nové ... promysli to ... uvaž, zda má pro tebe cenu fungl nové auto Citovat
Parc Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 jaj pani toto su podla mojho nazoru bezne prevadzkove naklady. U jazdeneho auta je takmer nulova sanca ze sa nebude nic investovat a nove... ok ale tu je trochu nepomer investicie osobne by som siel do udrzby... opravou by som to ani nenazyval Citovat
oddie Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Skoro bych řekl, že zdaleka nejlépe vyjde vyměnit přítelkyni Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Porad levnejc nez nove auto souhlas ale to asi slyset nechtel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.