Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás,

Jelikož teď v Čechách a hlavně v Praze probíhá natáčení jedné Francouzské produkce, a protože se teď bude točit Francie tady u nás, tak je sháňka po Francouzských vozech (nejenom Peugeot) novějšího data výroby. Jedná se tak zvaně o MD cars, neboli auta které dělají tkz. křoví.

Aktuální termín je 19. 10. denní natáčení v Praze Bohnicích. Je nutné aby majitel vozu byl přítomen, protože se budou dělat menší popojížďky. Za natáčecí den nabízím 2000,- na ruku, catering atd je samozřejmostí. Pracuji pro Stillking Films a jenom pro představu spolupracuji i s jinými auto weby. Např. Alfisti.cz kterým jsem letitým členem http://www.alfisti.cz/forum/viewtopic.php?f=32&t=12461

Kdokoliv by měl zájem si přivydělat a nahlídnout pod pokličku filmařského kolotoče tak ať mě kontaktuje na mail kexport@seznam.cz nebo nejlépe na tel. č. 739273574

Díky a mějte se.

Odesláno

406 už tam bylo dost, nehledě k tomu je to docela už starší mod. Co se roku výroby týká tak nedokážu přesně říct, 2004 a výš ?? Jde o to aby to prostě byli novější modely.

Co se nálepek atd. týče, tak je lepší když je auto čisté. Hlavně né žádné reklamy atd. Záleží jak je veliká, chtělo by to fotku.

Ano. minulý rok to bylo za jiné peníze, protože to bylo pro větší US produkci s celkem hvězdným obsazením a mnohem větší projekt. Serial Missing, také jsem na něm pracoval.

Letos je to pro jednu Francouzskou TV produkci

Myslím, že 2000,- za to, že jste ve svém vlastním autě, ujedete možná tak 1 až 5km, s jídlem a pitím je celkem slušná brigoška. Jenom pro představu: komparzisti berou 800-900,- a to tam celej den lítaj jak stádo ovcí a když je to i s vlastním vozem, tak dostanou 300,- příplatek. Tak asi tak.

Nikoho nenutím, kdo má zájem tak na mail jednu fotečku (stačí z mobilu) jméno a kontakt na vás.

Mějte se zatím.

Odesláno

kluci, samolepky vadi, jim vadily i podlozky pod spz, ktere mi zkurvily nejakou samolepkou.... Vadila jim i samolepka nad prednim svetlem....

Nicmene moje coupe 1999 a sedan 2001 uz stejne nejsou zajimave :DDDD

Odesláno

ja jsem na tom primo nebyl, ale auto jnsem pujcil kamosovi a ten si to moc pochvaloval :)

akorat moje auto bylo pry moc vyrazne...

Odesláno

Já jsem byl, na noční, ale vůbec nás nepotřebovali, tak jsem to prospal :D Ale je fakt, že se jim nelíbila tmavá okna ... a taky Peugeot-Club :D

Odesláno

Jo, zakrývali se i podznačky a pamatuji jak v 5 ráno si všichni sundavali tu černou pásku, ono bylo chladno a z podznaček zmizely písmena, byly na pásce :D

Já uvidím, co otec a jeho Berlingo, můj povoz je moc starý.

Odesláno

Benito aka Kusadlo : ok beru,že 406 je už starý model... pokud by jsi měl zájem o 406 ale coupé dej vědět.

[upravil dne 9/10/2012 05:30 od John]

Odesláno

Zdravím, moje hvězda je r.v. 2006 klidně bych to vzala taky, reklamu na autě nemám žádnou zato hromadu hvězdiček :D To nevím zdali vadí, pokud by nevadilo klidně se hlásím :papa

Odesláno

Ahoj,

přeposílám to tchánovi. Má 407 ...

Jenom orientačně, ikdyž je mi jasný, že to třeba nebudeš muset vědět od kolika do kolika hodin je cca ten natáčecí den?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...