miroja Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Ja by som to skor identifikoval ako diodu, ale na dialku to nie je jednoduche. Ak mas skusenosti s elektronikou, tak to skus vybrat, zmerat. Pripadne vyber tu podobnu suciasku vedla nej a zmeraj ju. Myslim, tu co je na fotografii nizsie. Nakoniec tiez nevyzera extra dobre priletovana, takze ten spoj by chcelo aj tak prehriat. Mozno ani nie je ta suciastka vadna, skor tam vidiet, ze si tam uz davnejsie mal studak - prasknuty cin - a velkym prechodovym odporom sa ti to prehrialo a vypalilo spoj asi az do plosneho spoja. Predpokladam, ze by to slo opravit, mozno s pomocou kuska medeneho drotu, ak je plosak uplne KO. Citovat
Marek524 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Jo to budes mit pravdu taky bych rek ze je to dioda asi i podle toho oznaceni... vsechny ostatni soucatky jsou vpohode jen tahle dioda je vyhrata a trosku se i kejve. Ale moc se mi do toho nechce ji vyndavat abych to nepokazil krom toho bych si musel od nekoho pujcit mikropajku s mou klasickou to neudelam. Ale skusim to promerit na tom plosnaku jestli bude nejakej rozdil mezi tou vyhratou a tou vedle co je dobra. Citovat
miroja Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Ano, exsituju meraky, ktore vedia zmerat aj zaspajkovane suciastky, ale vacsina merakov nevie spolahlivo zmerat parametre suciastok zapojenych v obvodoch. Ak chces mat istotu, tak len odspajkovat, staci aj jeden vyvod. Ak budes robit pozorne, da sa to zvladnut aj bez mikropajky. Citovat
Marek524 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 No tak nevim jestli to mam skusit nebo to nechat a bejt rad ze uz neblika stopka a nechladi sahary kdyz je studenej motor... Citovat
koblih69 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 No tady je detail ale nerekl bych ze je to kondenzator ale nevim... Jo a napsal sem si co na tom bylo napsano stejny jsou v cele rade. A943 934B Kazdopadne uz to ted beha normalne ale nevim jestli to ma na neco vliv treba klima uz mi nejde dva roky... Nic víc tam není? Myslím nějaký písmenko před? Mohl by to být tyk nejaký transil, který se vřazuje jako ochrana vstupu... Citovat
miroja Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Transil by sa si tak nevyhrial. Cez tuto suciastku pretekal dlhodobo vacsi prud a popraskane spoje sposobilli problem. Na tej fotke mas este minimalne dve rovnake suciastky s podobnym problemom. Bud opravit,alebo iny BITRON, pretoze sa ti to moze spravat nevyspytatelne, aj tak, ze motor zohrejes a sahary nezopne. Citovat
Marek524 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Nene nic jinyho tam neni je tam presne tohle pod sebou ve dvou radkach- A943 934B Ale stejne se mi v tom nechce moc hrabat zvlast kdyz to ted konecne beha vpohode a myslim ze sehnat tu vadnou soucastku by asi taky nebilo jen tak ale mozna bych mel nekoho kdo by to mohl skusit tak nevim. Spis nekde sehnat jetej protoze v peugeotu za to budou chtit randal mozna se tam zajedu ze zvedavosti v pondeli zeptat mam to zarohem. Citovat
Marek524 Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 Tak v peugeotu za tu jednotku chtej 2600 tak to asi nebudu resit dokud to znovu nepadne... A jeste jednou vsem diky za spolupraci. Citovat
Kvkma Odesláno 7. říjen 2025 Odesláno 7. říjen 2025 V 1. 9. 2013 at 0:04, Marek524 napsal: Konektor ahoj resim zavadu nespinani sahary u sveho peugeota 306 1998 s klimatizaci. Kabelaz ke konektoru je po zjisteni docela prasacky pospravovana, nemate nekdo prosim cislo tohodle konektoru, nejlip jestli se prodava i s kabelama? Diky Citovat
miroja Odesláno 11. říjen 2025 Odesláno 11. říjen 2025 Najschodnejsie cesta v tomto pripade je podla mna vrakac. Ak by si aj zohnal novy konektor, musis zvladnut zapojit do neho droty tak, aby ani tadial nezatiekla voda.... Predsalen Bitron je umiestneny v podblatniku. Vyhliadol by som si njakedo dacru organov na vrakaci, urezal a vybral kabel co najsdhsi a vodice spajal s povodnou kabelazou najradsej niekde v motorovom priestore ak to u vsetkych pojde. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 13. říjen 2025 Odesláno 13. říjen 2025 tohle se neprodava. Jak uz bylo zmineno, je potreba sehnat na vrakaci dobry kus a ten si uriznout s co nejdelsim kabelem a pak to vsechno nastavit a prepojit a hlavne dobre zaizolovat (idealni teplem smrstitelne buzirky s lepidlem uvnitr). Krome 306 stejne zapojeni sahar s timhle konektorem a jednotkou maji i 406 a 806 s motory RFV a LFY verze s klimatizaci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.