Přejít na obsah

Marek524

Uživatel
  • Počet příspěvků

    44
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Město
    Plzen
  • Stát
    Česká republika

Marek524's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Marek524

    Poloosa? (Hnací hřídel)

    Tak jsem vcera uspesne dojel do garaze ale bohuzel sem toho moc neudelal. Mam v gole max 32mm a je to maly nameril sem 35mm. Meril sem dobre ? Ted zatim marne schanim ten klic ci orech. orech sem nasel za dobrou cenu na netu ale je to 35mm 3/4" a to asi nenasadim na tu moji golu asi na to bude mala myslim ze ma 1/4" predem diky za radu
  2. Marek524

    Poloosa? (Hnací hřídel)

    Ještě jednou diky za odpověď presne něco takového sem chtěl slyset :-) nechce se mi jezdit do servisu :-) Minulej rok uz sem mel tuhle zkušenost menil sem si cepy a netusil sem ze ta poloosa se da takhle vytahnout z diferaku a pekne sem se lekl když to zaclo tect! Tak jestli se ještě muzu zeptat to co to dela urcite nebude nicim jinym nez tou poloosou ? Tudis ji rovnou koupim a pokusim se sam vymnenit to budu muset sundat kolo z kulovyho cepu abych to vyhnul a tam to drzi jen na jednej matce nebo tak ? Neboli bude mi na to stacit gola nepotrebuju nejaky stahovaky nebo tak něco ? A jak poresit ten olej co bude vytejkat mam ho nachytat do neceho a zpet dolejt ? zrovna sem ho menil před mesicem s olejem v motoru... a nebudu potrebovat nejaky tesneni novy nebo tak něco ještě koupit ?
  3. Marek524

    Poloosa? (Hnací hřídel)

    Jo to je mi jasny zkusím se tam zaregistrovat a zjistit sam popřípadě poslu VIN. Jinak diky za odpověď. A prosimvas ted koukam znovu na ty dily a premejslim jestli by mi nestacilo koupit jen ten kloub a ne celou hridel. Asi to budu muset napred rozebrat co nebo je to téměř jisty ze je to jen v tom kloubu podle toho co to dela...
  4. Ahoj všem prosím o radu včera jsem malem nedojel z hor... z niceho nic mi zaclo skubat s volantem jakobych citil ze se vakla leve kolo. Napred sem myslel ze ho nekdo schvalne povolil ale dobry... Ruzne se to stridalo chvili dobry chvili horsi pak sem vyselektoval ze to nedela na volnobeh jen kdyz je zarazeno i pri prerazeni jsem z te leve strany citil zaskubnuti. V puli cesty se to tak zhorsilo strasny skubani az to bylo nebezpecny tak jsem zastavil a zacal zkoumat znovu ramena cepy vytacel rejd doprava doleva nacouvaval sem u silnice k poli ze se necham odtahnout pak jsme ale rekli ze to jeste zkusim a ono najednou nic dojel jsem az domu dalsich 60 km (rovna cesta z Varu na Plzen) a celou dobu dobry ridil a radil sem s velkym citem a dobry az kus od baraku se to zaclo dit znova uz to v tom zaclo i chroupat mel sem neuveritelny stesti ze to prestalo a dojel sem... Tak jestli by jste nekdo podle toho nedokazal urcit o co jde moc tomu nerozumim ale myslim ze to bude hnaci hridel tak na ne ted koukal na autorozvody.cz a premyslim jestli to zkusit sam vymnenit podle knihy jak na to. Popripade jestli je to ta hnaci hridel jestli by nekdo neporadil nebo se mi nekoukl do servisboxu jakou objednat jsou tam 2 rozmery pro vozidla bez abs delka v mm 613 nebo 655. Vsem predem diky za pomoc :-)
  5. Marek524

    Vymena oleje 10w40 za 5w40

    Dal sem nakonec 5w 40 castrol magnatec...
  6. Marek524

    Vymena oleje 10w40 za 5w40

    No ja to treba nevim ale rad se necham poucit...
  7. Co stoji ta diagnostika vlastne kdybych si koupil svou ?
  8. No tak to nevim kdysi mi znamej koukal ale prej ze nic v tej vseobecnej diag... to musi bejt primo pro peugeot vid ?
  9. Aha jako ze by mel nekdo ponlis vlastni diag a neco bych usetril ?
  10. Jasne chapu... tu kontrolu cidla teploty sani s tim musim do peugeotu vid ? A kontrolu tesnosti sani jsem nedelal skusim si najit jak na to.. a diky.
  11. Koukam ze s nepravidelnejma otackama nechce mit nikdo nic spolecnyho...
  12. Marek524

    Vymena oleje 10w40 za 5w40

    Jo pekny ceny objednam asi tam... diky za tip
  13. Marek524

    Vymena oleje 10w40 za 5w40

    Jo takhle tak ja koukal na 5l a kterej teda lepsi castrol ci total ?
  14. Marek524

    Vymena oleje 10w40 za 5w40

    Jakto ze nic moc ? Me prijde dobra...
×
×
  • Vytvořit...