Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Toto je přímo vzorová ukázka jaký bordel je ve státní správě. A všichni mluví o klukovině, idioti. Jen kdyby byly ostrý. Též si myslím , že s ochranou cizích státníků máme utrum.

S ochranou jiných státníků útrum určitě nemáme, protože o to se starají hlavně lídé ze zásahových jednotek. U Papeže, prezidenta USA apod se stará hlavně URNa, a ta si tohle určitě nenechá udělat...

Odesláno

Že vás to baví. Já spíš čekám, kdy někdo pravou bouchačkou sejme Kalouska nebo Nečase jako exemplární příklad, pak to půjde ráz na ráz (si teda myslim)...

Odesláno

On už neplatí zákaz politických témat na fóru? :myslim

Když se jednou něco zakáže, tak by se to snad mělo dodržovat a ne k tomu přistupovat stylem, tohle mi vadí = blokace a tohle ne

Sám jsem se spousty \"politických debat\" aktivně účastnil, ale po té, kdy údajná \"většina\" prohlasovala do pravidel bod o zákazu politických diskuzí na fóru jsem se s tím smířil. Nelíbí se mi ale, že se může situace měnit jak se komu líbí = pravidla by měla platit pro všechny.

[upravil dne 29/9/2012 21:26 od Medvěd]

Odesláno

\"Muž, který zaútočil na prezidenta Klause, chtěl možná zaútočit také na další politiky. Při prohledání jeho bytu totiž policie našla policie další nebezpečné zbraně - stříkací pistoli, plastový meč a nafukovací kladivo.\"

Náhodou :) , nikdo neoceňuje,že se \"Mu\" to ale opravdu povedlo! Je známej po celým světě,a tím prakticky nesmrtelnej! Atentát \"po česku\"! To by i Švejk čuměl. Sedm kulí jako v Sarajevu. To koukáte co? Švejci. A zase jsme \"světoví\"!

[upravil dne 29.9.2012 21:49 od Edison]

Odesláno

V kuloárech už se jedná o novelizaci Tr. Z. Budeme mít nový TČ - mezinárodní zesměšnění ochranky prezidenta a ústavních činitelů (resp. PČR) se sazbou 5 až 10 let.

Odesláno
No čeká tam reporter, kameraman to točí od začatku, pachatel neutíká, dává v klidu rozhovor že je prostý dělník a komunista, nakonec ho laxně zatknou, kdo není slepej tak vidí sehranou komedii.

Taky to tak vidím :myslim

A to jsem ještě dnes ve zprávách slyšel,že už toho \"atentátníka\" propustili a že ho budou stíhat na svobodě :myslim:bojim:roll:papa

Odesláno
Medvěd: Tohle ale není politické téma, tohle je téma o kriminálníkovi a o strašném zločinu, který spáchal ;)

Proč z Tvého příspěvku cítím tolik ironie?

Politické vlákno to je a ještě stále mi nikdo neodpověděl na to, proč se tu najednou politicky diskutuje, když to bylo zcela jasně před dvěma roky vedením klubu zakázáno

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...