Dr. Taby Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Tak mě to řekli, když jsem jel do servisu s problémy se startováním. Občas to po studeným startu mělo kolísavé otáčky a jednou to hodilo i varovnou hlášku. Na diagnostice nic. řekli mi, že si spousta lidí myslí, že když tanku jí u shellky, tak se jich to netýká. Tak jsem to koupil nalil a asi to pomohlo. Nádrž s aditivem už jsem vyjel, a ten problém postupně mizel a teď už cca 14 dní nic - jinak to dělalo obden. Takže ťuk ťuk na dřevo. najeto necelých 11000 km. Citovat
bigicek Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Já jsem měl taky často problém po startu, že motor měl kolísavé otáčky a při rozjezdu to auto \"skákalo\", občas hláška antipollution fault a kontrolka diagnostiky motoru. Asi před měsícem jsem poprvé nalil do nádrže aditivum a teď se snažím tankovat jen Verva 100 (i když mi u Domanského řekli, že to neznamená že je kvalitní palivo s obsahem čistících přísad a že i tak bych měl přidávat aditivum - tak vážně nevím, co mám tankovat) a od té doby ťuk ťuk už to nedělá. Citovat
matii Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Tady je malá ukázka, jak funguje TANK ONO: TANK ONO Citovat
spartan Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 rad by som videl cloveka co ma karbon na vti v sani alebo na vstrekoch Citovat
koblih69 Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Tady je malá ukázka, jak funguje TANK ONO: TANK ONO To sis teda \"přivstal\" Citovat
matii Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 ... sry [upravil dne 4/12/12 07:59 od matii] Citovat
vojtakmin Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Mně se na začátku prosnice objevilo antipollution (motor 1,4 VTi). Zpočátku to na jízdě nebylo znát. Po čase jsem cítil za studena cukání. V servisu mi navrhli, abych prvně vyjezdil plnou nádrž s doporučeným aditivem (viz svolávací dopis). To jsem provedl, hláška nezmizela. V úterý jsem byl na diagnostice v P servisu - mám vadnou vstupní lambda sondu. Cena 0,3l aditiva u P Domanský 15.12.2012 270Kč, cena stejného balení ve stejném servisu 8.1.2013 380Kč Citovat
matii Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Mně se na začátku prosnice objevilo antipollution (motor 1,4 VTi). Zpočátku to na jízdě nebylo znát. Po čase jsem cítil za studena cukání. V servisu mi navrhli, abych prvně vyjezdil plnou nádrž s doporučeným aditivem (viz svolávací dopis). To jsem provedl, hláška nezmizela. V úterý jsem byl na diagnostice v P servisu - mám vadnou vstupní lambda sondu. Cena 0,3l aditiva u P Domanský 15.12.2012 270Kč, cena stejného balení ve stejném servisu 8.1.2013 380Kč :o:o 30.10.2012 jsem ho kupoval za 200+pár korun. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.