Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak mě to řekli, když jsem jel do servisu s problémy se startováním. Občas to po studeným startu mělo kolísavé otáčky a jednou to hodilo i varovnou hlášku. Na diagnostice nic. řekli mi, že si spousta lidí myslí, že když tanku jí u shellky, tak se jich to netýká. Tak jsem to koupil nalil a asi to pomohlo. Nádrž s aditivem už jsem vyjel, a ten problém postupně mizel a teď už cca 14 dní nic - jinak to dělalo obden. Takže ťuk ťuk na dřevo. najeto necelých 11000 km.

Odesláno

Já jsem měl taky často problém po startu, že motor měl kolísavé otáčky a při rozjezdu to auto \"skákalo\", občas hláška antipollution fault a kontrolka diagnostiky motoru. Asi před měsícem jsem poprvé nalil do nádrže aditivum a teď se snažím tankovat jen Verva 100 (i když mi u Domanského řekli, že to neznamená že je kvalitní palivo s obsahem čistících přísad a že i tak bych měl přidávat aditivum - tak vážně nevím, co mám tankovat) a od té doby ťuk ťuk už to nedělá.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mně se na začátku prosnice objevilo antipollution (motor 1,4 VTi). Zpočátku to na jízdě nebylo znát. Po čase jsem cítil za studena cukání. V servisu mi navrhli, abych prvně vyjezdil plnou nádrž s doporučeným aditivem (viz svolávací dopis). To jsem provedl, hláška nezmizela. V úterý jsem byl na diagnostice v P servisu - mám vadnou vstupní lambda sondu.

Cena 0,3l aditiva u P Domanský 15.12.2012 270Kč, cena stejného balení ve stejném servisu 8.1.2013 380Kč :myslim

Odesláno
Mně se na začátku prosnice objevilo antipollution (motor 1,4 VTi). Zpočátku to na jízdě nebylo znát. Po čase jsem cítil za studena cukání. V servisu mi navrhli, abych prvně vyjezdil plnou nádrž s doporučeným aditivem (viz svolávací dopis). To jsem provedl, hláška nezmizela. V úterý jsem byl na diagnostice v P servisu - mám vadnou vstupní lambda sondu.

Cena 0,3l aditiva u P Domanský 15.12.2012 270Kč, cena stejného balení ve stejném servisu 8.1.2013 380Kč :myslim

:o:o:o

30.10.2012 jsem ho kupoval za 200+pár korun.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...