Mojo2 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Ahoj, obdrzel jsem do schranky dopis do Peugeotu ohledne doporuceni pridavani aditiva do paliva po cca 5000 tis km. Jedna se pry o ruznou kvalitu benzinu. Zkousel jsem hledat v sekci 308, ale nic mi nevybehlo. Vite o tom nekdo neco? Rovnou rikam ze netankuju u malejch benzinek a prevazne jedu na skebli :-) Citovat
Cinicman Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Riešili sme v 207mičkovej sekcii... http://www.peugeot-club.com/topic/77942-kontrola-zdc-pri-vti-motore/ Citovat
Mojo2 Odesláno 24. září 2012 Autor Odesláno 24. září 2012 ja mel pocit, ze jsem to nekde videl, ale tam se toho zrovna moc nevyresilo.... Citovat
Cinicman Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Čo by sme aj asi tak mali vyriešiť... proste keď chceš tak si tam lej \"aditívum\" za 15€ a vybavené... je to len odporúčanie... Citovat
Ajap Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Zajímalo by mě, podle jakého klíče to posílají. Furt to někde slyším, ale mně nic nepřišlo:myslim Citovat
davidse Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 no já tam liju poslední rok jenom 98 u Lukoilu nebo Maxx motion 100 u OMV a motor šlape jak má mám najeto 26500 km a jiný benzím lít už nebudu tyto benzíny autu vyhovují tichý chod spotřeba neleze nahoru a nedávám žádné aditivum Citovat
IceBee Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Mám najeto téměř 51000km, čepuju u benzinky pod názvem Petra - Jihlavská ulice v Brně, zatím mi nikdy 308ma necukala, nežere víc, není nijak hlučná. Přiznám se, že u Shellu mi přijde kvalita citelně horší, o financích nemluvím. Nejvíc kde se mi zdálo, že byla 308čka opravdu víc slyšet a míň jela, tak po načerpání u Tesca na Vídeňské, na to, že to byla 98čka natural, tak děs - hlavně ten \"tah\". Jinak taktéž jsem zatím nic nedostal do schránky, ale už i od dealera vím, že to začali rozesílat. Citroen to rozesílal snad už před rokem, nebo kdy Tak těžko říct, jestli to opravdu efekt má, nebo je to jen, aby se neřeklo, že s nějakým problémem nic nedělají. Zvlášť pokud je to opravdu nějaká věc, která se dá koupit za pár kaček a oni za to chtějí nějakou \"rozumnou\" částku. Citovat
matii Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Tak v poslední době tankuju výhradně u Shellky, neb má nejlevnější benzín široko daleko. Dneska jsem zrovna koukal spadnul na 35,50Kč tak nízko nejde ani TANK ONO. Na kvalitu si nemohu stěžovat. Čas od času vezmu plnou OMV Maxx Motion 100 a trochu to protáhnu. Citovat
Ajap Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Co jsem měl problémy, tak výhradně na Shellu. Naposledy po natankování plné a kousek na Shellu v Táboře mně auto v horkém počasí při studeném startu mělo tendenci chcípat, několikrát opravdu hned po startu chcíplo. Po natankování jiného benzínu to jako mávnutím proutku zmizelo. Citovat
robozv Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Za mna: mam auto 10mesiacov a najazdenych 11500km takze zatial vsetko funguje tak ako ma az na jeden mozno detail. Fakt obcas pri studenom starte a ked som sa hned rozbehol sa mi stalo ako keby auto chcelo zdochnut, vytlacil som apojku a znovu pridal a uz to bolo OK. Bolo mi povedane jednym mechanikom ze 308ky maju tzv. oneskorenu elektroniku. Odvtedy nastartujem priputam sa a asi po cca 5-7sec sa rozbehnem a vsetko funguje ako ma /zatial/ Ci je to aj sposobene kvaliou benzinu to fakt netusim. Tankujem zatial iba na OMW, OMW95 a posledne OMW MaxMotion95 koli tomu ze je aditivovany. Tankujem raz za mesiac cca 600-700km tak som sa rozhodol ze budem davat aditivum kazde 4te tankovanie. Berte to ako moju skusenost. Citovat
spartan Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 ono byva vela veci spomalenych aj u mna napriklad v zime robi ze sa priputam a prejdem aj 500 m pomalou jazdou a aj tak svieti ze niesom priputany =D Citovat
Mojo2 Odesláno 30. září 2012 Autor Odesláno 30. září 2012 a nebude to tim, ze jedes nizsi rychlosti? Signalizaci to dava tusim od 20 nebo 30 km/h vejs Citovat
robozv Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 ach chalani cez zimu to budeme mat zlozitejsie Citovat
Ajap Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 ono byva vela veci spomalenych aj u mna napriklad v zime robi ze sa priputam a prejdem aj 500 m pomalou jazdou a aj tak svieti ze niesom priputany =D A pípá to? Jinak já jsem v zimě vypozoroval pomalejší odezvu vymrzlého displeje rádia, což je ale vlastnost. Ale jestli ti okamžitě po připoutání nezmizne svítící kontrolka, tak je něco špatně. Citovat
spartan Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 ajap vsetko je ok aj diagnostika cista a nepipa to len svieti kontrolka ale po chvili zhasne Citovat
Ajap Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Tak to je zvláštní, no ale hlavně, že to neřve. Mimochodem, nemůžeš si to plést s kontrolkama zadních sedadel? Ty nemají zátěžový senzor, takže po nastartování svítí, když na daném místě zapneš pás, tak zhasne. Za jízdy pak křičí, když se pás rozepne. Pokud pás nezapneš, svítí ještě několik vteřin po rozjetí a zhasne až potom. Citovat
spartan Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 ono jasne zadne mi svietia dlhsie ale aj kontrolka na budikoch co ma 207cka tam svieti ze si nepriputany Citovat
martinakyp Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Také mi přišla nabídka s koupí aditiva do benzínu. Tankuji u všech benzínek.A,někdy to pak i cuká..Ted naposledy u JET a tam to bylo ok. Jinak ONO včera sjelo s cenou na 32,30kč... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.