Tornado Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Jak se vam libi chystana faceliftova 307? Me teda velice moc! Myslim ze designeri Peugeotu jdou tim spravnym smerem. Vzhled vozu je originalni a jedinecny od ostatnich znacek... Par fotek jsem zahlidnul na hlavni strance Peugeot klubu a nejake informace jsou TADY. Edit: Par tapet na plochu: Tapeta 1 Tapeta 2 Tapeta 3 Tapeta 4 [Editován dne 8/6/05 Tornado] Citovat
Mila Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 podle fotek to vypada ze uz bude mit konecen xenony Citovat
Operator Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Jak když dostala po rypáku a má napuchlej ret! Asi jde o zvyk, ale předek teda nemusim. Citovat
z3rg Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 imo je to hrozne osklivy a 207 ze predu jakbysmet, ta velka tlama se tam vubec nehodi, ale treba v realu to bude vypadat lip nez na fotce ... radeji bych si vybral C4 Citovat
Dave_k Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Napsán autorem z3rg imo je to hrozne osklivy a 207 ze predu jakbysmet, ta velka tlama se tam vubec nehodi, ale treba v realu to bude vypadat lip nez na fotce ... radeji bych si vybral C4 Řeknu Ti když jsem viděl první oficiální fota 407my tak se mi vůbec nelíbila, ale když jsem u ní stál v reálu tak mi klesla čelist. V realitě to auto je úplně jiný. No a opačnej účinek udělala u mě tebou zmiňovaná C4. Na fotkách a v reklamě se mi moc líbila a když jsem ji prohlížel v autosalonu tak mi připadala toková nijaká. Takže u faceliftu 307my nevím. V něčem se mi líbí v něčem ne. Počkám na realitu. Citovat
Netopýrka Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 ...líbí se mi. V Brně jsem nebyla, ale na té výstavě v Praze mě kromě nádherné 407čky nadchlo jedno auto maximálně: Toyota Prius, ten hybrid (pokud mě pamě? neklame)...nádherné auto...i uvnitř.... Citovat
sipka Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Mě se vůbec nelíběj ty mlhovky. Jinak to ujde Citovat
Medvěd Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Jak jsem psal už na hlavní stránce - HUMUS FIALOVEJ (ale těm, kterým se líbí 407čka, se to možná líbit může). Citovat
Tommate Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 možná trochu nezvyk, ale momentálně říkám \"nelíbí\", hlavně ta maska je přinejmenším divná Citovat
milda Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Jó ty mlhovky, to je fakt jak pěst na oko :o:o:o:o Citovat
Hnipak Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Je to krasny, ale taky jsem to chvili rozdejchaval . A ty fotky na zacatku, hodne me bere ta cerveno-vinova barva (to je lucifer?) - nadhera! Citovat
Hadra Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Mně to připomíná vydru, já si nemůžu pomoct. Ale takhle blbě mi připadají všecky nový auta tohodle typu. Peugeot se mi líbí ještě 306 a 206. Jináč ani nová 106 se mi nezdá Citovat
Bohumil Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 407čka mi připadala zpočátku \"trochu ujetá\", ale když jsem jí zřel ve skutečnosti, se mi docela líbí. :cool: Uvidíme co toto.:o:o Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.