Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

imo je to hrozne osklivy a 207 ze predu jakbysmet, ta velka tlama se tam vubec nehodi, ale treba v realu to bude vypadat lip nez na fotce ... radeji bych si vybral C4 :P

Odesláno
Napsán autorem z3rg

imo je to hrozne osklivy a 207 ze predu jakbysmet, ta velka tlama se tam vubec nehodi, ale treba v realu to bude vypadat lip nez na fotce ... radeji bych si vybral C4 :P

Řeknu Ti když jsem viděl první oficiální fota 407my tak se mi vůbec nelíbila, ale když jsem u ní stál v reálu tak mi klesla čelist. V realitě to auto je úplně jiný. No a opačnej účinek udělala u mě tebou zmiňovaná C4. Na fotkách a v reklamě se mi moc líbila a když jsem ji prohlížel v autosalonu tak mi připadala toková nijaká. Takže u faceliftu 307my nevím. V něčem se mi líbí v něčem ne. Počkám na realitu. ;)

Odesláno

...líbí se mi.

V Brně jsem nebyla, ale na té výstavě v Praze mě kromě nádherné 407čky nadchlo jedno auto maximálně: Toyota Prius, ten hybrid (pokud mě pamě? neklame)...nádherné auto...i uvnitř....

Odesláno

Mně to připomíná vydru, já si nemůžu pomoct. Ale takhle blbě mi připadají všecky nový auta tohodle typu. Peugeot se mi líbí ještě 306 a 206. Jináč ani nová 106 se mi nezdá

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...