Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čauves lidičky,

dneska jsem asi po 14-dnech prisel k autu, a najednou nejde dalkovym odemknout. Zkousel jsem oba dva dalkovy.

Bohužel auto má záslepky zámku.:((

Chci se zeptat, jak sundat záslepku nebo jak auto odemknout???

Dík za rady...

Odesláno

mozna bude potreba sundat nejdriv kryt motoru a pak by se melo dat zespod auta dosahnout na zamek kapoty, tak se dostanes do motoru a muzes baterku nabit

Odesláno

Skús zmerať baterky v dialkových.Baterka v aute sa nevybije na doraz.Na to je tam economy mode.Aj keby klesla pod štartovacie napätie aj tak otvorí auto.Vlastná skúsenosť.

Odesláno

ale mohla se z niceho nic sesypat, staci, kdyz klekne jeden clanek a je po baterce, stane se to klidne pres noc a pokud je jeste puvodni z roku 2005, tak bych se ani nedivil

Odesláno

jen se pri tom davani plusu na starter nedotknout i toho druhyho kontaktu od civky, to by pak auto pekne poskocilo :D

Odesláno

To jo.

Jedna 407 se mi tak zavrela.

A reknu Vam.Otevrit to teda nejde.

Dopadlo to tak ze se koupil vzduchovy polstarek a roztahli se dvere............jeste ze nemela superzamykani.:D:D

Odesláno

V případě že nejde tak po připojení mým zmíněným způsobem , tak vzbudit BSI jako otevřením kufru....po zmáčnuti tlačítka se vzbudí BSI a mělo by to jít......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...