siskin Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Zdravim pani, mate niekto skusenosti s takymto produktom ? http://www.nanoaditiva.sk/produkt,dpf-flushing-liquid Citovat
koblih69 Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Z toho co píše prodejce na mě teda odbornost nedýchá, ale to se asi nedalo čekat. Nicméně myslím, že to fungovat bude, když funguje čistá voda bude fungovat i tohle Citovat
twoolf Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 jj zázračná vodička na principu odmaštění sazí a jejich výplachu horkou vodou. Já to osobně napoprvé čistil obyčejným průmyslovým odmašťovačem a horkou Wapkou. Vydrželo to 50tis. než došly aditiva, pak šel ven úplně Citovat
Agrafik Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Bych se nedivil, jestli náhodou nepoužívám něco podobného na sklo od krbu.:D:D Jenom by mě zajímalo, kde tu vzniklou hmotu z toho FAPu vyliju :bojim:mrk . Ale zatím to nepotřebuju Citovat
straki007 Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Co za hovadiny uz nevymysli. Jen jsem zvedavy kdy uz konecne lidi pochopi ze FAP 2 generace a vejs,se neda cistit takovou pi...inou:aut Citovat
DanculD Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Bych se nedivil, jestli náhodou nepoužívám něco podobného na sklo od krbu.:D:D Jenom by mě zajímalo, kde tu vzniklou hmotu z toho FAPu vyliju :bojim:mrk . Ale zatím to nepotřebuju Do suda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.