Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, moje 306 mi začala nějak špatně startovat, nejdřív chytala po ránu hned na poprvé. Ale teď když přes noc stojí a ráno chci nastartovat, tak chytne na podruhé, někdy na počtvrté... Zdá se mi, že když je mokro nebo déšť, tak že mi to to startování také ovlivňuje. Nevíte někdo, čím to je? Moc dík.

Odesláno

Jak to poznám jestli zapalovací rampa vlhne? Ani nevím kde to je.

Na konci prázdnin jsem měnil olej, olejovej filtr, palivovej filtr a svíčky a pak to začalo občas zlobit. Nejsem si ale jistej jestli v návaznosti na tyto věci.

Odesláno

Ty puvodní mám ještě doma a v té době kdy tam byly tak to nedělalo, to je pravda... Byly tam Bosch super, teď tam mám Denso Twin Tip. Myslíš, že by stálo za to zkusit nechat tam dát zpět ty Boschky a pozorovat jestli to už startuje dobře..?

Odesláno

No, něco dělat musíš.

Rampa je to, co je nad svíčkami (doufám, že i u tvého motoru).

Zkusit vyměnit svíčky za staré můžeš, možná i sám. Možná je něco špatně nasazené.

Kdybys jel do Zábřeha (což doporučuji, nejdříve tam zavolej!) tak tel. je 583 411 572.

Odesláno

Ono když to chytne, pak třeba chvíli stojím, nebo i delší dobu tak to pak chytá hezky, ale když to stojí celou noc tak to někdy blbne. Dobře podívám se na tu rampu, konektory. Když nic nezjistím tak zkusím ty svíčky, pak ten zábřeh nebo nějaký servis.

Odesláno

To nevím, ale když dám klíček do druhé polohy před nastartováním tak jde vždy slyšet jak se nasaje benzín, jestli to padá potom při startu to nevím jak poznat.

Odesláno

Ahoj, dělo se mi něco podobného před rokem, ale nevím, zda-li to bude mít souvislost s tímto problémem. Auto mi nešlo startovat při vlhkém počasí. Jakmile zapršelo nenastartoval jsem vůbec. Přes den auto startovalo několikrát za sebou. Po ránu, jakmile padla rosa ani ťuk. Vyměnil jsem baterku, svíčky, relé palivového čerpadla.. A při tom to byla taková blbost. Měl jsem zkorodované kostry motoru. Po vyčištění bylo rázem po problému. Je tomu rok a ani za vydatného deště nemám problém. :)

Odesláno

to Kuba 86:

To je zajímavá rada, tím by to taky mohlo být. A alespoň by to šlo lehce napravit. Kde ty kostry motoru najdu? Asi někde u motoru dráty které jsou upevněné ke karoserii že. Teď ještě aby k nim byl přes motor přístup.

Odesláno
Nějaké úpravy na sání? Filtr a pod?

Úpravy na sání nejsou, byl tam sportovní filtr, ale zdál se mi starej a zanesenej, tak sem tam dal dočasně novej obyč filtr novej. Také v té době v které jsem měnil ostatní věci výše napsané.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...