Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Trochu sem si o tom čet a asi záleží co komu do jaké míry vadí či co člověk zkousne . Osobně pokud bude setrvák v háji tak dam origo dvouhmotu. stejnak moc nevěřim že by jsem auto měl dalších 150 000km :) pak je tu trochu větší komfort + šetříš převodovku resp. ložiska .

• O 3 týdny později...
Odesláno

Caute mam P406 2.0HDI 79KW z FAPcca 170tis km z prevodovki sa oziva taki divni z vuk vizerato na dvojhmotak spojka nesmika ide v pohode ani nic nevibruje hore kopcom 160 a otacki su v pohode co sa stane ak to necham kim sa to nerosipe ?? a neman niekdo skusenosti z azet carom ??? lebo maju celu spojkovu sadu za 400€aj zdvojhmotnim zotrvakom od luku

Odesláno

Zdarec,

jde udelat na dvouhmote repas? A jestli jo tak jaka je cca cena a hlavne jestli to za neco stoji(kvalita repasovaneho dilu)?

Uz mam nahozeny novy, tak jestli to nechat repasovat pro stricka prihodu nebo raci hodit do smelcu...

Odesláno
Zdarec,

jde udelat na dvouhmote repas? A jestli jo tak jaka je cca cena a hlavne jestli to za neco stoji(kvalita repasovaneho dilu)?

Uz mam nahozeny novy, tak jestli to nechat repasovat pro stricka prihodu nebo raci hodit do smelcu...

hodit do sberu;)

Odesláno
Zdarec,

neviem kto v SR alebo CZ robí repas ale tu je link do PL:

http://www.autobazar.eu/sk/zotrvacnik-peugeot-407-607-807-307-partner-id3342126.html

ale ako sa už písalo vyššie význam to veľký nemá ak máš ušetriť 100€

Odesláno
pri 112000 prešmykovala, pri 140000 už dávno nie....bez výmeny :-)

hmm IBM ma samolieciacu sa siet (minimalne), Ty evidentne spojku , este ze aspon IBM vie vysvetlit ako to funguje:)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

idem menit spojku na svojom levovi ... neviete niekto aka je original spojka od vyrobi? jeden mechanik dava do francuzov iba valeo, a ze nemal problem. ja si valeo aj s dvojhmotou zozeniem za 290eur, luk a sach tak okolo 400. je tam rozdiel okolo sto eur, preto sa neviem rozhodnut ako su na tom spojky valeo.

poradi mi niekto? ci tam dat valeo alebo skor uz ten luk alebo sachs? nemienim menit spojku kazdych 10 000 km. :myslim

+ prosim ak mi viete niekto napisat presny popis spojky aky mi tam ide, t.j. priemer atd.

dakujem

[upravil dne 7/8/13 14:26 od AnRy99]

Odesláno

jj komplet s dvojhmotou za 290€ ... asi si zoberem teda Valeo, len hadam sa to po 10 000 nerosype

Moze mat spojka priemer aj 228mm? ci spojka 225 a 228 su rozdielne? lebo zohnat 4 pcs kit 225mm je umenie a ked som zohnal tak predrazenu kurnik

[upravil dne 22/8/13 09:06 od AnRy99]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...