Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám SW 163k a je to znát při rozejdu třeba ze křižovatky při prvním zatočení .. ale není to nic strašného, není to ani nepříjemné .. teď jsem se vrátil z 1400km po DE dálnicích a tam jsem nic nepozoroval .. ovladatelnost dobrá. Jenom by možná ta degrese posilovače nemusela být tak velká (přijde mi, že u 407 byla malinko menší), ale třeba taky ne ..

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj,

mám auto asi 10 dní - SW 163 k. Po startu při prvním otočení volantem a snad i při sešlápnutí plynu za účelem zrychlení třeba ve městě když naskočí zelená, cítím malé krátké zaváhání, než naskočí posilovač. Je to takový moment, jako by s tím nešlo otočit, snad desetinka vteřiny... nevim jak to popsat. Je to tam, i když mi to nijak nevadí. Dnes jsem jel asi 100 km tak jsem se na to zaměřil.

V čem si nejsem jistý je, že mám pocit, že mi to tuhne i při prudkém brzdění z vyšší rychlosti. Ale to ještě musím zkusit.

Odesláno

Zdravím všechny,

Ohledeně posilovače plně souhlasím s Funkyy a těch situací, kdy čekám větší pomoc od posilovače je více. Krátké zatuhnutí na křižovatce je nejmarkantnější projev a dívím se, že to to od r.2011 nikdo v Peugeotu neřešil. Četl jsem názory, že je to kvůli šetření energií a splnění normy EURO 5. Za 15.000 km jsem si na toto ještě nezvykl a když s tím jede někdo jiný, tak si toho také všimne. Nevím o žádném jiném voze, který by měl tuto vychytávku a doufám, že to snad vyřeší nový software pro nastavení posilovače.

Odesláno

Sa zasa raz vyznamenali v Peugeote. Po problemoch so servom u 407 mi pride logicke aby si dali na tuto vec pozor a vymakali ju k dokonalosti. Neviem co si mam o tom celom mysliet....

Odesláno

No spis mi to napsali, kdyz jsem jim kvuli planovane vymene oleje poslal svuj VIN. Jinak mi mailem nic neprislo. Ale ono to neni svolacka v tom smyslu, ze hrozi nebezpeci a vsechny vozy zavolaji, ale udelaji to kazdemu kdo tam prijede.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak nakonec to bylo uznáno jako reklamace a v Auto Dakar Teplice mi zjistili, že elektročerpadlo dává malý tlak a vyměnili mi ho na záruku. Nyní se zdá býti vše OK.

[upravil dne 21/5/13 10:54 od Boby]

• O 3 měsíce později...
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

včera jsem měnil zimní pneu 16\" za letní 17\" a posilovač řízení jde víc ztuha. Na dálnici je to celkem ok ale při parkování nebo jízdě zatáčkou v menší rychlosti se musí trošku více zabrat než když jsem měl obuté zimní 16\" kola. Asi to ale bude o zvyku. Máte někdo podobnou zkušenost?

Odesláno

Presne ten isty problem s posilovacom mam aj ja, zatuhne mi na krizovatke a musim prekonat urcity odpor aby som potocil volantom. Na garancke som to reklamoval a nic nezistili, ziadne prehratie softwaru nespominali a vraj je vsetko v poriadku. Zrejme budem musiet byt doraznejsi.

Odesláno

No mě to nezatuhává na křižovatkách ale jde celkově víc ztuha než když jsem měl obuté zimní 16\" kola. Jinak progresivní účinek je cítit celkem plynule. Určitě to ale bude souviset s tou výměnou kol protože ta změna chování serva nastala přesně v ten okamžik. 16.4. jedu na první servisní prohlídku a tak jim o tom řeknu. Nejlepší bude když se s tím projede nějaký servisní technik a posoudí to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...