Přejít na obsah

Funkyy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Vše od uživatele Funkyy

  1. Funkyy

    WIP Nav Plus

    Ahoj všichni, tak jedna zajímavost s navigací. Furt mi nenačítala satelity a když načetla, byla zmatená. Už jsem chtěl mazat do Peugeota si zanadávat, ale nakonec se záhada vysvětlila. Rušila mi to autokamera. TomToma mi kamera neruší. Tak mám po ptákách s vestavěnou navigací. Jinak celý systém funguje normálně, telefon, USB, všechno, kamera nekamera. Až na tu navigaci. Zkoušel jsem kameru umístit jinam, položil na zadní sedadlo, ruší. Satelity zmizí, výška zmizí, hotovo. Tak nevim, jak to dělají ostatní, možná mám blbou kameru. Jiné to možná nedělají.
  2. Funkyy

    Prodeje 508 v 2012

    Ahoj, myslím že 508 ještě zdaleka neřekla poslední slovo. Tady v Anglii mají Peugeoty dobrou tradici, pravda vedou německé vozy a právě zmiňovaná Insignia tady absolutně vede. Ale 508miček rapidně přibývá. Byl jsem v Norsku a taky celkem dost - hlavně SW a černých (pánové viděl jsem tam jednu bílou SW, 19 černé alu disky a za volantem krásnou blonďatou holku... to byla pecka) Nejvíce jsem jich viděl v Holandsku, fakt hodně, jestli to Francouzi někam sypou tak asi tam. Takže žádné obavy o prodeje.
  3. Ahoj, trochu mi při jízdě vadí odraz obruby head-up displeje v čelním skle. Když je slunečno, mám na brýle polaroidový cvikr, to pak nevidím žádné odrazy. Ale pořád to taky nenosím a tu obrubu mám ve skle přesně ve výšce očí. Zkusil jsem \"psí dečku\". Zatím to plní účel zdá se, obruba zmizela a nevadí mi. Teď se mi řídí pohodlněji. Nevypadá to nijak katastrofálně. Časem zkusím nějakou černou kůži, aby to bylo více \"posh\". Tak pokud to někomu vadí jako mně, třeba to využije. Přikládám foto.
  4. Funkyy

    posilovač řízení

    Ahoj, mám auto asi 10 dní - SW 163 k. Po startu při prvním otočení volantem a snad i při sešlápnutí plynu za účelem zrychlení třeba ve městě když naskočí zelená, cítím malé krátké zaváhání, než naskočí posilovač. Je to takový moment, jako by s tím nešlo otočit, snad desetinka vteřiny... nevim jak to popsat. Je to tam, i když mi to nijak nevadí. Dnes jsem jel asi 100 km tak jsem se na to zaměřil. V čem si nejsem jistý je, že mám pocit, že mi to tuhne i při prudkém brzdění z vyšší rychlosti. Ale to ještě musím zkusit.
  5. Funkyy

    Vyšší pozice za volantem?

    Díky za odpověď. Jestli je v tom opravdu rozdíl, tak by to vysvětlovalo, proč některé recenze uvádějí že se sedí spíše na autě než v autě. Že v německých autech člověk tradičně sedí utopený za vysokou palubní deskou a v Pětsetosmičce (a v Peugeotech obecně) se sedí vysoko atd atd. A mi to zrovna nepřišlo a to jsem přesedl z dvojkové Oktávy (pravda to nejni bavorák nebo audina - abych si nenaběhl, ale mám ji pořád a mám ji rád). Poptám se u odborníků... [upravil dne 31/3/13 23:03 od Funkyy]
  6. Ahoj všichni, Mám svou 508 doma asi týden. Přední sedačky se u mého auta nastavují manuálně - s výjimkou bederní části. Když jsem seděl za volantem v kamarádově autě, kde se sedačky ovládají elektricky, příšlo mi, že sedím výše a více dolů už to nešlo. Zdálo se mi to, nebo ten elektrický mechanismus zabírá více místa a proto je celé sedadlo vyšší?
×
×
  • Vytvořit...