Milan407 Odesláno 27. únor 2013 Odesláno 27. únor 2013 U mne nic nepozoruji, volantem točím jednou rukou i na místě (vyrobeno v lednu 2013). Citovat
hawkey Odesláno 27. únor 2013 Odesláno 27. únor 2013 Mám SW 163k a je to znát při rozejdu třeba ze křižovatky při prvním zatočení .. ale není to nic strašného, není to ani nepříjemné .. teď jsem se vrátil z 1400km po DE dálnicích a tam jsem nic nepozoroval .. ovladatelnost dobrá. Jenom by možná ta degrese posilovače nemusela být tak velká (přijde mi, že u 407 byla malinko menší), ale třeba taky ne .. Citovat
Funkyy Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Ahoj, mám auto asi 10 dní - SW 163 k. Po startu při prvním otočení volantem a snad i při sešlápnutí plynu za účelem zrychlení třeba ve městě když naskočí zelená, cítím malé krátké zaváhání, než naskočí posilovač. Je to takový moment, jako by s tím nešlo otočit, snad desetinka vteřiny... nevim jak to popsat. Je to tam, i když mi to nijak nevadí. Dnes jsem jel asi 100 km tak jsem se na to zaměřil. V čem si nejsem jistý je, že mám pocit, že mi to tuhne i při prudkém brzdění z vyšší rychlosti. Ale to ještě musím zkusit. Citovat
Boby Odesláno 3. duben 2013 Autor Odesláno 3. duben 2013 Zdravím všechny, Ohledeně posilovače plně souhlasím s Funkyy a těch situací, kdy čekám větší pomoc od posilovače je více. Krátké zatuhnutí na křižovatce je nejmarkantnější projev a dívím se, že to to od r.2011 nikdo v Peugeotu neřešil. Četl jsem názory, že je to kvůli šetření energií a splnění normy EURO 5. Za 15.000 km jsem si na toto ještě nezvykl a když s tím jede někdo jiný, tak si toho také všimne. Nevím o žádném jiném voze, který by měl tuto vychytávku a doufám, že to snad vyřeší nový software pro nastavení posilovače. Citovat
Hajra Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Vzdyt ja to mam po svolavacce uz vyreseny... Citovat
tomike Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Sa zasa raz vyznamenali v Peugeote. Po problemoch so servom u 407 mi pride logicke aby si dali na tuto vec pozor a vymakali ju k dokonalosti. Neviem co si mam o tom celom mysliet.... Citovat
Toudy5587 Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Ako sa ku Vam dostane vzdy info ze je nejaka zvolavacka?Vam volaju z peugeotu?alebo ako to funguje? Citovat
Hajra Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 No spis mi to napsali, kdyz jsem jim kvuli planovane vymene oleje poslal svuj VIN. Jinak mi mailem nic neprislo. Ale ono to neni svolacka v tom smyslu, ze hrozi nebezpeci a vsechny vozy zavolaji, ale udelaji to kazdemu kdo tam prijede. Citovat
Boby Odesláno 21. květen 2013 Autor Odesláno 21. květen 2013 Tak nakonec to bylo uznáno jako reklamace a v Auto Dakar Teplice mi zjistili, že elektročerpadlo dává malý tlak a vyměnili mi ho na záruku. Nyní se zdá býti vše OK. [upravil dne 21/5/13 10:54 od Boby] Citovat
Simpi Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Také mi na záruku vyměnili elektročerpadlo a zdá se, že problém je vyřešen..díky \"Boby\" za tip. Citovat
Ladislav 78 Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 včera jsem měnil zimní pneu 16\" za letní 17\" a posilovač řízení jde víc ztuha. Na dálnici je to celkem ok ale při parkování nebo jízdě zatáčkou v menší rychlosti se musí trošku více zabrat než když jsem měl obuté zimní 16\" kola. Asi to ale bude o zvyku. Máte někdo podobnou zkušenost? Citovat
veldik Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Presne ten isty problem s posilovacom mam aj ja, zatuhne mi na krizovatke a musim prekonat urcity odpor aby som potocil volantom. Na garancke som to reklamoval a nic nezistili, ziadne prehratie softwaru nespominali a vraj je vsetko v poriadku. Zrejme budem musiet byt doraznejsi. Citovat
Ladislav 78 Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 No mě to nezatuhává na křižovatkách ale jde celkově víc ztuha než když jsem měl obuté zimní 16\" kola. Jinak progresivní účinek je cítit celkem plynule. Určitě to ale bude souviset s tou výměnou kol protože ta změna chování serva nastala přesně v ten okamžik. 16.4. jedu na první servisní prohlídku a tak jim o tom řeknu. Nejlepší bude když se s tím projede nějaký servisní technik a posoudí to. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Budte radi, ze vam ide \"ztuha\" pretoze ja som menil zo zimnych 17\" na 18\" a staci, ze su vyjazdene hlbsie kolaje na ceste a volant musim drzat v rukach lebo kolesa kopiruju povrch... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.