Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte kam o víkendu vyrazit?Chcete někam vzít děti a nevíte kam?

Co tak navštívit Mirakulum.

V Milovicích vznikl zábavný park Mirakulum.Ještě jsem tam nebyl ale kdyby někdo náhodou chtěl vzít někam děti tak to je taky jedna z možností. Doufejme že jim vyjde počasí,i když nevím nevím...

co píše Milovické Echo:

5c6sxbzet9k3jcaggdknbc2a9be4m27f.JPG

Více info http://www.mirakulum.cz/

EDIT: docela mě pobavila označená věta ...

txf9saz36sz6cthjer4mxmbdgayjmt36.JPG

[upravil dne 6/5/13 17:46 od Gabriel 307]

[upravil dne 22/7/13 12:11 od Gabriel 307]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti. Dne 2.9.jsem tam byl s rodinou. Strávili jsme tam pět hodin a kluci byli naprosto nadšený. Až to bude hotové celé, bude to naprostá bomba. Jediné co nemůžu doporučit je skluzavka na tom dřevěném zámku. Docela rozumně tam paní co hlídá nepouští děti samotné. Je to hodně prudké a jede se do naprosté tmy. Náš mladej tam vlítnul hlavou přímo do stěny tý skluzavky ( je to uzavřená roura ) a já si tam slušně sedřel nohy. Vše ostatní ale nemá chybu.

Odesláno

myslím že si budeš muset počkat na odpověď,já tam ještě nebyl :mad:

koukni na net a na Facebook mají tam komentáře od lidi a fotky ;)

[upravil dne 13/9/12 21:55 od Gabriel 307]

Odesláno

Já myslel, že mi třeba odpoví Honza. Ale ono to nespěchá, akce na tento rok budou nejspíše už naplánované.

Jinak na netu asi něco bude, ale FB nemám :D

Odesláno

MilanF1: Zatím je to tak, že celá moje rodina zaplatila celkem 400Kč - 100Kč za každého a je jedno zda-li je dítě tří nebo šestileté. Myslím, že po dokončení celého areálu to bude asi jinak.

Pro školky a školy mají vyhrazené dny ( žena se také pohybuje kolem školství, a tak se o to zajímala ). Doporučují aby si každý raději zavolal než k nim se školou - školkou vyrazí.

To doporučení o převlečení berte vážně. Naši kluci byli jak prasata. Jídlo v areálu je za rozumné peníze a opravdu dobré a myslí na děti. Tedy nejen párek v rohlíku, ale rizoto, těstoviny atd.

Po příjezdu na parkoviště se nelekněte. Kolem stojí domy v dezolátním stavu, ale zatím je to už ok.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Kdo by chtěl navštívit Mirakulum a neví zda se mu oplatí platit vstup a neví co má očekávat za své peníze tak tady je jedinečná možnost.

sp7v7cduguvpwf7qngvnzgm7g7ebgwrd.gif

Dejte vědět kdo možná přijede-pokecáme :papa

• O 2 měsíce později...
Odesláno

tak dnes po návštěvě labyrintů u zámku Loučeň jsme po cestě do nera zavítali i do tohoto doporučovaného parku a maximální spokojenost jak nás rodiču tak hlavně dětí . spousta atrakci a prolizacek , sklepnich chodeb ,klouzaček a dalších vcetne mini zoo. bych řekl ze to opravdu vymysleli deti . je to parada. doporucuji a jsem si jistej ze do konce prazdin tam minimalne ještě jednou zajedeme.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak kdyby někdo nevěděl kam na výlet tak tady je program Mirakula na víkend

Sobota 31. 8. 2013

12:15 Vystoupení s dravými ptáky

13:15 Tancování se psy

14:15 Vystoupení s dravými ptáky

15:15 Tancování se psy

Neděle 1.9.2013

12:15 Tancování se psy

13:15 Šermířská skupiny Duellanti

14:15 Tancování se psy

15:15 Šermířská skupiny Duellanti

[upravil dne 28/8/13 11:36 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...