Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zaujíma ma, či niekto s fora má doma,respektíve sa stretol zo 7-miestnou verziou Partáka. Ja som také auto videl len na nete. Niekedy by sa mi 7miest hodilo,priznám sa ale,že omnoho častejšie využívam velký kufor tohto auta.Až tak,že niekedy sa mi zdá byť malí:papa

Odesláno

V nabídce je, v kapitole SEDADLA, položka AN01.

V kapitole TECHNICKÉ ÚDAJE je pak uvedeno, se kterými motory lze koupit a jak se změní hmotnosti, spotřeba a zrychlení.

http://peugeot.ecpaper.cz/osobni/Partner/Partner-Tepee/Peugeot-Partner-Tepee-cenik/includes/Peugeot_Partner_Tepee_-_cenik.pdf

Příplatek pouhých 25 t.

Zřejmě má zesílené pérování, takže bude tvrdší. Mám dojem, že moje 5008 je taky tvrdší, protože má 7 míst.

[upravil dne 31.8.2012 16:08 od P607Olda]

• O 1 rok později...
Odesláno

Caddy s třema řadama sedaček jsem letos viděl na Šumavě. Moc se mi líbil. Nastupování do třetí řady nic moc, ale i tak tam zbylo dost místa v kufru. No pak už leda VW Transporter.

Odesláno
Já chci jen 5 sedadel, ale chci delší kufr než má Partner, nechápu proč nemají taky verzi grand jako třeba Turneo a nebo Caddy.

Partner L2 polokombi má 4628 mm, 5 míst.

Anebo Expert.

[upravil dne 22.2.2014 10:38 od P607Olda]

Odesláno

Tak to by už šlo,ještě se na něj podívám. A Expert ne,to už je dodávka. Jen škoda že tam nedělají pořádnej motor jako třeba u Caddy, tam je i 100kw.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...