Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, asi stupidní dotaz, ale radši se zeptám tady než bejt za trubku \"venku\".

Mám P307sw (2007) a v DO už je hodně slabá baterka. Kliček s baterkou je stejnej jako tady: (http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1505577&aid=112784)

Na baterce není žádný označení, takže mě napadá:

1) je to běžnej typ a koupit podle rozměru v lepším elektru?

2) je to jiný a musím zajít do pežotu?

a ještě - budou po výměně baterky potřeba nějaký kejkle? třeba spárování

dík

Odesláno

baterie ma oznaceni CR1620 (3V) sezenes ji bud v hodinarstvi nebo u vietnamcu na trznici (tam bude i daleko levnejsi i kdyz jinak uplne stejna jak v tom hodinarstvi)

parovani by ani snad nemuselo byt potreba, to uvidis po vymene :)

Odesláno

párování neni potřeba :papa baterie CR2025 (nemám vystřlvací klíč) koupena normál v elektru a výměna je na chvilku

[upravil dne 30/8/12 11:16 od milhaus]

Odesláno

CR2025 by som tam určite netrepal, myslím, že dobrovoľne tam ani nevojde, má tam byť rozmerovo o niečo tenšia CR2016 samozrejme je to 3V ( aj keď čerstvá má o niečo vyššie napätie, pri 3V je už pomaly nepoužiteľná v tomto mizernom kľúči...) :papa

Odesláno

Díky za rady, baterka zakoupena. Bohužel mě známej dodal blbý pouzdro (pro 407), takže se teprve uvidí jestli bude potřeba synchronizace...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...