Lihous Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Mam drobnou otazku.... Jak se efektivne branit kdy vinik nehody ujede.....? Priklad: Mam prednost pred protijedoucim vozidlem v zuzeni a presto se me tam nacpe. Odru si disk ale vinik samozrejme ujede. Svedci spis jsou vsichni nastvani ze zdrzuju. Pokud pujdu do extremu tak prevazeni kola kontrola geometrie a samozrejme cas ...... Volat policii je spis usmevna myslenka Mam sice video ale co s nim .....? Co Vas napadne .... jak se branit proti temto /admine promin/ prasatum ......? http://www.ulozto.cz/xi48h5E/movie-1-avi K videu prosim dale nesirit ci jinak publikovat! Tady je foto skrabnuteho disku-nic velikeho jen sram k nastvani. Odreny bok ci urazene zrcatko by zabolelo vic .... [upravil dne 26/8/12 10:35 od Lihous] Citovat
Ferry Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 No moc nepokoukame : \"Majitel souboru si nepřeje soubor zveřejnit a označil jej jako soukromý. Jedná-li se o tvůj soubor, přihlaš se na svůj účet.\" zkus si zjistit podle RZ u ktere pojistovny je vinik registrovan a tam nahlas, ze auto s tou a tou RZ ti uvedenym zpusobem poskodilo a ze k tomu mas video, uvidis, co ti pak reknou, mozna to prehrajou na kancelar pojistitelu, ktera by to pak mohla vyridit Citovat
gronholmm Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Já si počkám na video, pak ti řeknu co dál Citovat
Lihous Odesláno 25. srpen 2012 Autor Odesláno 25. srpen 2012 Jeee omlouvam se uz by to melo byt Ok Citovat
gronholmm Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 No to je pěkný. zahraniční škoda, jak vyšitá. Pokud chceš hned to nahlaš na pojišťovnu - je jedno kterou, udělají ti prohlídku auta, a pak spis předají na ČKP která určí pojišťovnu která to bude likvidovat. Dle videa jsi jasný poškozený. Máš hodně kvalitní záznam, mělo by to na prokázání právního nároku bohatě stačit. Kde máš Povinné ručení? [upravil dne 25/8/12 12:33 od gronholmm] Citovat
poldy Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 bol to poliak, sanca 2% v tvoj prospech Citovat
Marcel00 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 no pozrel som si to video... ano bol to zivy debil lebo mal on dat prednost tebe nakolko ty si nemal prekazku, ale ja osobne v takychto pripadoch pribrzdim a netlacim sa za kazdu cenu do kolizie ked vidim ze iny imbecil je hulvat... skoda ze si isiel za kazdu cenu, lebo oskret hlinikovy disk vie pekne nasrat toto sa bude vymahat velmi tazko kedze sa jedna o cudzieho prislusnika statu, myslim ze poliaka... poradit v poistovni sa vsak mozes, uvidis co ti na to povedia, aj ked neviam ako ti ocenia vysku skody a zaroven jej likvidaciu... Citovat
gronholmm Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Jéé to je zase likvidátorů tady Tuhle škodu bude řešit tuzemská pojišťovna, a ta bude mít k dispozici nejprokazatelnější důkaz - video. To co zaplatí pak budou regresovat po polské pojišťovně Citovat
Lihous Odesláno 25. srpen 2012 Autor Odesláno 25. srpen 2012 Marcel00:Jel jsem celkem pomalu ale za mnou bylo dalsi auto nalepene na narazniku. Muzu si vybrat dupnout na brzdu - a mam zkusenost z prechodu a nebo jet. Pro me bohuzel jsem jel a mozna zachranil \"prdel\" treba ne a usetril bych disk. Tady snad nejde vytriskat za kazdou cenu drobny a delat sileny rozruch. Ale priste to muze byt klidne prorazena guma a nedej boze pokud bych nekoho nasledne vzal sebou..... Podobnych sramu si kazdy udelame. Tak ze spis jen jak na to ..... Citovat
macik.83 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Proc se mi to video vzdycky v puli kousne? Citovat
dyno Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 taky mimo misku ta kamera me zajima je to slusne zbozicko je mi te lito ale skusit to muzes v tyhle dobe sou pojistovny hodne laxni a takovyhle pripady neradi resej Citovat
Dano406 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 ,nechci být hnidopich,to video je velmi dobré a je vidět že jsi jel sice pomalu,ale překročil jsi povolenou rychlost. Citovat
poldy Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 sorry ze som to napisal tak pesimisticky, ale skusenosti mojich znamych napr. tu v anglicku su take, ze poistovna to sice vyriesi ale ak to trva menej ako rok tak clovek moze byt extremne rad ... jedine co cloveka moze potesit je to, ze ak by tu takyto clovek s autom bol viac ako pol roka tak mu ho rovno aj zhabu Citovat
dyno Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 hmm tak Dano406 dobrej postreh takze Lihous je prohravajici Citovat
Lihous Odesláno 25. srpen 2012 Autor Odesláno 25. srpen 2012 Spravne Jel jsem o cca rekneme +5Km/h vice .... ale zarizeni neni certifikovane. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 To je Nové město nad Metují, tam se vejdu i když pojede proti naklaďák, no ale pokud pojede rychle jak ten polák tak se pak blbě protahuje na těsno. poláci jsou prasata na silnici Jinak mě taky zajimá značka a typ kamerky. Je to full HD a datový tok jak DVD:o Co to sakra je? [upravil dne 25/8/12 17:12 od Radek Hurvajz] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 už se to nedá stáhnout,taky jsem se chtěl kouknout Citovat
Dano406 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Dá se na to podívat,teď jsem si to pustil a de to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.