Ferry Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 na starym modelu displej hodiny neukazuje, hodiny jsou prece v te slze v kaplicce vedle budiku displej umi radio+prepinanim teplota s udaji PPC Citovat
Benžík Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Sorry, né hodiny, ale teplota.:myslim:mad: Citovat
Ferry Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 pokud vim, tak teplota samostatne se muze zobrazovat jen pokud neni zobrazovano radio, kdyz je radio, tak je zahrnuta mezi udaji o spotrebe a dojezdu a je treba prepinat tlacitkem (zobrazi se jako prvni vzdy pri zapnuti klicku) Citovat
Janec Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 zdravím když mám XU10J4 a řj mp5.2 starý model tak pujde počítač pro starý model ?? koupil jsem co ukazuje v mílích tak to pujdu vymnenit ale chci seš zeptat jestli to vůbec pujde protože mi to ukazuje jen --- a zda musí být zapojený i druhý konrktor podle mě palivoměr zapojený mám protože jak to odpojím tak mi začne padat ručička paliva a zdá se mi že tam mám neják moc kabelů druhý konektor nemám Citovat
Benžík Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 Jj, musí to být zapojený a pak to půjde. Zapojení najdeš v tomhle vlákně. Taky jsem to zapojoval. Citovat
Janec Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 Ok ok a bude mi počítat i ten display co mám ted ? ten anglický ? že bych to zapojil aspoň zatím na to Citovat
Janec Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 nemáte někdo návod jak na to pro začátečníky dnes sem se díval na ten modrý konektor u pojistek tak sem zjistil že jsou krátké kable tak sem vyndal budíky ale nemohl jsem na těch drátech najít ty zprávné čísla nedá se to od určitého pinu natáhnout ?? třeba odpočítat napč pin č 7 žluty konektor budíky na pin 5 ppc spodní řada ??? Citovat
Dave_k Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Myslím, že to tu je vše popsáno do detailu. I čísla pinů na daných konektorech. Na každým konektoru je to očíslovaný. Třebas alespoň \"1\" a zbytek se dá logicky vydedukovat. Citovat
Janec Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 no tak nakonec jsem stahl dráty od budíků a pak jsem si všiml že mám u toho zalepený ten druhý konektor tak jsem to zase cvakl to co jsem dodělal čudlik v páčce namontovaný teď akorát sehnat evropský display z vrakáče mi poslaly ten špatny tak to pošlu z5 snad budou mít ten zprávný jinak budu muset zase shánět ... Citovat
Duin Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 Ahoj, pridam jeden prispevek do velmi omilaneho tematu - Palubni pocitac a jak nej. Dnes jsem se dokopal k tomu abych ho sprovoznil, s tim ze packu si dodelam nekdy jindy az budu mit dilnu k dispozici. Po pripojeni diagnostiky k autu jsem nasel volbu v konfiguraci BSI \"palubni pocitac\" ve stavu nepritomen. Prepnul jsem volbu do stavu pritomen a nahral konfiguraci zpet do PC - vse bez problemu. Konfigurace BSI V konfiguraci vicefunkcniho displeje jsem obejvil take volbu \"pritomnost palubniho pocitace\" volbu jsem prepnul ze stavu nepritomen do stavu pritomen. Konfigurace displeje Pri pokusu o nahrani zmenene konfigurace se objevila zprava z diagnostiky \"Chybna konfigurace\". Polozka \"pritomnost palubniho pocitace\" nebyla zmenena a zustala ve stavu \"nepritomen\". Zkusil jsem cteni zavad modulu \"vicefunkcni displej\" a nasel jsem chybu \"Absence trvaleho plus polu displeje\". Zavada ve vicefunkcnim displeji Nevim presne kde chybi trvaly +pol, protoze kdyby tam nebyl, tak nejspis po vypnuti zapalovani displej zapomene veskere nastaveni vcetne hodin a datumu. Chyba konfigurace displeje Otazka tedy je: Co mi chybi v elektroinstalaci ke zprovozneni palubniho pocitace. Pouze diagnostika mi nepomuze. Displej mam velky, ktery umi prepinat kmh/MPH, packu si bez problemu upravim. Displej Oznaceni displeje Konektor displeje Vim, ze ty tri draty vlevo (oranzovy, fialovy, modry) jsou od ovladani radia z pod volantem. Diky za rady PS. Vlakno jsem se snazil prelouskat cele ale hledat v tom neco je naprosto silene, protoze je velmi dlouhe. [Edited on 20/3/11 20:35 Duin] Citovat
uni-hoxis Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 Na starý 406 (97) asi nezprovoznim palubni pocitac, kdyz tam neni co? Citovat
Bendy_- Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 No když si to tu pročteš tak zjistíš, že to jde, někde tu je i na to návod a myslim, že záleží i na typu ŘJ. EDIT: /*Ferry psal: pozic pro drat 1368 benzinove motory Magneti Marelli MM8P - 7 Magneti Marelli IAW 48P.11 - C2 SAGEM SL 96 - 5 BOSCH MP3.2 - 32 BOSCH MP5.1, MP5.1.1 a MP5.2 - 4 BOSCH MP7 - 32 BOSCH MP7.3 - 47 diesly BOSCH EDC15 (HDi) - 63 Diesel EPIC (2.1TD) - 23 */ návod nevim už od koho: http://www.ulozto.sk/3847774/ppc-doc [upravil dne 20-3-11 22:37 Bendy_-] Citovat
Dave_k Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 2Duin: ne všechny BSI umí PP. Jaký číslo máš na štítku BSI? 2uni-hoxis: 1,9TD těžko. Tam není ani ŘJ. Citovat
Guest Slacky Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 tak sem precet par stranek a sem z toho takovej jelen ze sem radsi vyfotil co mam a co mi to ukazuje:D muze mi z toho nekdo rict co vsechno musim udelat? dekuju Citovat
Dave_k Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 2Slacky: máš old model tudíž se drž návodu a schémat pro něj (natahat chybějící dráty + doplnit spínač do páčky). K zprovoznění diagnostiku nepotřebuješ. Citovat
Kdo Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 2Slacky: máš old model tudíž se drž návodu a schémat pro něj (natahat chybějící dráty + doplnit spínač do páčky). K zprovoznění diagnostiku nepotřebuješ. Pokud tam má displej, možná má i zbytek a jen blbě natočený trimr z boku. Takhle to funguje v jedné z poloh. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.