Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar Hoši, tak náklady na zprovoznění mého palubního PC u 406 HDI r.v. 2000 new model mě vyšlo na 400kč.Rozdělal jsem levou páčku, namontoval do ní microspínač ze staré tiskárny, kablík od něj sem protáhl skrz páčku, je tam pro to udělaný otvor a ty kabely jsem vytáhl ven páčky.Na oba konce káblíku jsem dal klasické jednoduché konektory.Z konektoru který se strká do páčky jsem vytáhl 2 piny které jsou určeny pouze pro palubní počítač dal tam protikusy jednoduchých konektorů, propojil jsem je,namontoval páčku zpátky a hle po stisknutí, mi display začal přepínat mezi průměrnou spotřebou a ostatními údaji,ale bohužel bez hodnot,místo hodnot byly pomlčky.Zajel jsem do Jihlavy do servisu, a můžu říci,že velmi ochotně mi to za 400,- aktivovali během půl hodinky jsem jel z Originálního autoriziovaného servisu domů s funkčním palubním počítačem.Měl jsem to štěstí,že od motoru z jednotky už byl tažen svazek kabelů i s kabelem od informací pro PP.Takže myslím, že kdo má stejný typ vozidla z první poloviny roku 2000 nový model, neměl by mít problém se zapojením PP.

Tak ať se daří:mrk:mrk:mrk

• O 3 týdny později...
Odesláno

Pro KALYBR z Brtnice:

Čus,mam taky Pazouta 406 r.v. 11/99 novy model a resim to same co maz ty uz uspesne za sebu-zapojeni PP,sem kousek od tebe z Treště,prosim te bylo by mozne mi s tim nejakym zpusobem pomoct?Zajedu za tebou a necham si live radit ja budu pracovat ty jen povidat.Dej mi vedet na e-mail alfi.standa@seznam.cz diky.

Odesláno
Původně zaslal: eggnoog

Zdravim, nemohl by mi někdo poradit kam zajet v Plzni a okolí na aktivaci PP. Nezkoušel někdo servis Peugeot?

A co máš za typ 406? Starý či nový model? Napiš (typ, motorizaci, r.v., kW atd.) si to prosím do podpisu, jako to mají ostatní. Ulehčí to pro příště v řešení závady či problému. Jinak z okolí Plzně zkus člena Stalmik, pokud by nevěděl a neporadil.

Odesláno

Zdravím všechny.

Vůbec jsem netušil, že by něco takového šlo u mého auta dodělat. Jak jsem se díval (ale ne na všech 60 stran) tak to asi není problém. Jenže já se v tom nějak odborně neorientuju. Mohl by mě teda někdo napsat kroky (pokud možno postupně) jak ten PP aktivovat??:myslim Mam přesně tohle auto : 406/2.0/HDI/66kw/r.v. 12/99. Díky moc všem za rady. S tim PP už by tomu žihadlu nechybělo vůbec nic ;);) Snad jen ty kw.:D:papa

Odesláno
Původně zaslal: pavel104

Zdravím všechny.

Vůbec jsem netušil, že by něco takového šlo u mého auta dodělat. Jak jsem se díval (ale ne na všech 60 stran) tak to asi není problém. Jenže já se v tom nějak odborně neorientuju. Mohl by mě teda někdo napsat kroky (pokud možno postupně) jak ten PP aktivovat??:myslim Mam přesně tohle auto : 406/2.0/HDI/66kw/r.v. 12/99. Díky moc všem za rady. S tim PP už by tomu žihadlu nechybělo vůbec nic ;);) Snad jen ty kw.:D:papa

Ty budeš mít zrovna přechodovej model. Takže ještě napiš jakou máš palubku. Nad ovládáním klimi nebo topení je displej přes celo šíři nebo tam jsou spínače na mlhovky a výstražný + displej?

Pokud máš ten velkej displej tak ještě si projeď toto téma a koukni jestli máš správnej typ. Né všechny displeje umí ukazovat PP.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Původně zaslal: pavel104

Zdravím všechny.

Ty budeš mít zrovna přechodovej model. Takže ještě napiš jakou máš palubku. Nad ovládáním klimi nebo topení je displej přes celo šíři nebo tam jsou spínače na mlhovky a výstražný + displej?

Pokud máš ten velkej displej tak ještě si projeď toto téma a koukni jestli máš správnej typ. Né všechny displeje umí ukazovat PP.

Zkusit sem dát fotku palubky.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: Cappry

Procetl jsem to vse a nevim nic. Da se pripojit PP na 1,9 TD typ XUD9 rok 97, BSI asi nemam, displey mam jen na teplotu a packu bez vypinace.

NEDÁ JE TO NA ZAČÁTKU NAPSÁNO

Milhaus65

Kecka

--------------------------------------------------------------------------------

Zasláno 7/7/05 v 00:14

Váha vzduchu s tím nemá co dělat:

Ještě jednou: Pal. poč. lze sprovoznit na

D8 stará 406:

3,0 B ES9J4 Ano

2,0 B XU10J4 všechny (podmínka velký display)

1,8 B Xu7JP4 vyjímky- určitě ne s ECU Sagem (-\"-)

1,9 D XUD9TE ne

2,1 D XUD11BTE ano ( -\"-)

data z ECU , ve většině případů se musí tahat drát + uprava páčky.

D9 nová 406:

z malým displayem ne, nevím jestli jde vyměnit

pokud je velký dispaly -

do DAM 9000 bez multiplexu , uprava-výměna páčky přihlášení

od DAM 9001 multiplex (velké placaté páčky) mají z výroby

Doufám, že si to ještě pamatuji

Podobně se dodělává i tempomat.

2x spinač (spojka, brzda, musí být 2x)

Dodání páčky + hlavního vypinače, uprava plastu pod volantem. Natažení kabelu, přihlášení v ECU

ale pak na str 17 OK 406 psal :myslim, ze to jde na všech 406-kach,

tak zu jsem z toho :mad:

Odesláno

U všech to prostě nejde s tím se prostě smiř.

U 1.9TD a 2.1TD s mechanickým čerpadlem prostě nemá PP kde brát signál o množství paliva a tudíž by Ti maximálně ukazoval ujeté km a průměrnou rychlost. :papa:papa

Guest servisman
Odesláno

jen na okraj OK406 jsem pc zapojoval osobně takže vím co a jak ;):ticho

Odesláno
Původně zaslal: honza406

jen na okraj OK406 jsem pc zapojoval osobně takže vím co a jak ;):ticho

k cemu pak slouzi RJ bosch kterou mam v aute? nevyznam se v tom tak se proto ptam::myslim

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

caute. uz som sem parkrat pisal, ked som sa prvykrat pokusal spustit si PP, no vtedy som tomu nevenoval tolko pozornosti, tak sa mi to ani nepodarilo. Tak som to dnes skusal znova, len mam zasadnu otazku. Vela z vas tu pisalo, ze ked pripojili tlacitko na prepinanie funkcii, tak sa im tam zorazovali aspon ciarky. No mne sa tam nic neprepina, stale mi tam svieti iba datum. Je teda mozne, ze mi to vobec nepojde alebo moze byt niekde nieco, co som nespravil?

[upravil dne 15.3.2009 superjoe19]

Odesláno
Původně zaslal: průšvih

čau chlapy.prosim poraďte mi,kam zapojim u řidici jednotky Bosch drát,ktery je v originále značen jako 1368 peugeot 406,hdi,66kw.r.v. 99,nový model

o tri stranky zpet mas odpoved :

pro doplneni a shrnuti info, drat pro info od ECU 1368 se naleza u techto ridicich jednotek na uvedenych pozicich :

benzinove motory

Magneti Marelli MM8P - 7

SAGEM SL 96 - 5

BOSCH MP3.2 - 32

BOSCH MP5.1, MP5.1.1 a MP5.2 - 4

BOSCH MP7 - 32

BOSCH MP7.3 - 47

diesly

BOSCH EDC15 (HDi) - 63

Diesel EPIC (2.1TD) - 23

Odesláno
Původně zaslal: superjoe19

caute. uz som sem parkrat pisal, ked som sa prvykrat pokusal spustit si PP, no vtedy som tomu nevenoval tolko pozornosti, tak sa mi to ani nepodarilo. Tak som to dnes skusal znova, len mam zasadnu otazku. Vela z vas tu pisalo, ze ked pripojili tlacitko na prepinanie funkcii, tak sa im tam zorazovali aspon ciarky. No mne sa tam nic neprepina, stale mi tam svieti iba datum. Je teda mozne, ze mi to vobec nepojde alebo moze byt niekde nieco, co som nespravil?

[upravil dne 15.3.2009 superjoe19]

nikto mi nevie poradit??? :myslim

Guest servisman
Odesláno

u new modelu budeš muset do servisu na aktivaci PP, Ladman musel na aktivaci teploměru,který mu taky neukazoval.Prostě aby se to povolilo v BSI

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...