Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ajven

A mám ešte otázku na Ferryho ako odpočítam tu pozíciu, lebo keď to porovnám s Gerginovim popisom tak jeho C2 ma označenia, ale asi Bosch EDC15 nemá značenie . Viem Ferry, že to má byť 63, ale odkiaľ začať počítať? Nemáte niekto /Dire, hokejista?? / podobný popis ako ma Georgino na svoj Magnetti?? Díky vopred.

u Bosch RJ jsou urcite na konektoru ( myslim ten protikus - samice od ktere vedou draty do svazku motoru ) vsechny pozice ocislovane, bud zvenku, a nebo uvnitr konektoru kdyz ho rozeberes. Pred odpojenim konektoru RJ a pajenim dratu odpoj akumulator ( bacha na kod radia apod )

Odesláno
Původně zaslal: superjoe19

mam dotaz. ked odpojim RJ, moze sa nieco stat? lebo inak tam ten vodic nepripojim. asi je to blba otazka, no radsej sa opytam. diky:cool:

nejprve odpojit akumulator ( pozor na kod radia apod. ) a pak teprve rozpojit konektor RJ

Odesláno

no a som asi v ... pripojil som to tak ako je tu pisane a na displeji sa mi nic nezobrazilo...ani ciarky ani nic...nic neslo prepnut...ci aj na to, aby tam boli aspon ciarky to treba aktivotat v bsi???

Odesláno
Původně zaslal: honza406

postačí toto ?? Sagem SL 96 ,á, taky jako první jsem jej zprovoznil a bylo řečeno ,že to nejde :super

[upravil dne 19/8/08 honza406]

a preco to nejde? dovod??? :bacha povedal niekto?

Odesláno

Omlouvam se za snizenou kvalitu fotek fotil jsem to pres mobil .))

Davam jsem tri detailni fotky ECU typu Bosch EDC15 ( pro verze Diesel ) HDI .

Snad jsem to napsal vystizne :)

post-0-14109601787284_thumb.jpg

Odesláno

Původně zaslal: superjoe19

postačí toto ?? Sagem SL 96 ,á, taky jako první jsem jej zprovoznil a bylo řečeno ,že to nejde :super

[upravil dne 19/8/08 honza406]

a preco to nejde? dovod??? :bacha povedal niekto?

to se musíš podívat na začátek kdo to psal mne je to už jedno já si to rozchodil,ale nemám BSI-šlape mi to v pohodě.Ten dotyčný mi ani neodpověděl ,takže přesný důvod ti neřeknu,:)

a ako si si to spravil? kedze nemas BSI, tak to mas este stary model, co?

Odesláno

Omlouvam se za snizenou kvalitu fotek fotil jsem to pres mobil .))

Davam jsem tri detailni fotky ECU typu Bosch EDC15 ( pro verze Diesel ) HDI .

Snad jsem to napsal vystizne :)

Diky Dire za fotky, bol som sa práve pozrieť na svoj konektor pred panelák kde parkujem a vyzerá to tak, že aj ja mám ružový kábel1368 vyvedený priamo z konektora. Asi ide ďalej pod vzduchový filter, ale musím na guľatý konektor pozrieť zospodu. Asi tam končí a preto nepokračuje dovnútra do kabíny auta.:myslim

Možno mi to potvrdíš aj ty. Alebo niekto iný s 66kW verziou. Skúsim potom pripojiť kábel do BSI. Páčku som ešte nepokúšal prerobiť. Dnes som volal niektorým ľuďom čo predávajú ND na 406, ale ani jeden nemá to tlačítko do páčky. Vraj je akýsi veľký záujem o túto pravú páčku.

P.S.

myslíte, že by tam išlo dorobiť to tlačítko aj z ľavej páčky na tempomat? :myslim Ja myslím, že by mali byť rovnaké. Ak natrafím na nejakú búračku chcem pýtať len origo tlačítko buď ľavé abo pravé.

Odesláno

tak pod vzduchovým filtrom je to v guľatom konektore pozícia 13, kde je z vrchu záslepka, odtiaľ som natiahol kábel do kabíny, nakoľko som nemal pri sebe dlhý vrták, aj keď som sa tu pýtal, či ho netreba na prevŕtanie okolo tiahla na kufor, ak to budete niekto chcieť tade tak si nachystajte dlhší vrták. Miesta je tam málo okolo pántu prednej kapoty, tak som to natiahol do stĺpika ľavých vodičových dverí a cez stĺpik do vnútra k bsi tam som to ponapájal na priamo, lebo som mal kábel silnejší tak som to len zatočil v prstoch a napojil do konektorov. potom som vyviedol vodič z pozície 1 pod volant. Tam som skončil ostáva už dorobiť len páčku. kábel ak pripojím o kostru tak mi prepína symboly na PP, zatiaľ len pomlčky.

Asi to chvíľu potrvá kým si načíta nejaké hodnoty bsi. Alebo by to malo ukazovať hneď ?? Dajte mi vedieť.

Zatiaľ som prebehol len cca 20km.

[upravil dne 24.8.08 ajven]

Odesláno
Původně zaslal: ajven

tak pod vzduchovým filtrom je to v guľatom konektore pozícia 13, kde je z vrchu záslepka, odtiaľ som natiahol kábel do kabíny, nakoľko som nemal pri sebe dlhý vrták, aj keď som sa tu pýtal, či ho netreba na prevŕtanie okolo tiahla na kufor, ak to budete niekto chcieť tade tak si nachystajte dlhší vrták. Miesta je tam málo okolo pántu prednej kapoty, tak som to natiahol do stĺpika ľavých vodičových dverí a cez stĺpik do vnútra k bsi tam som to ponapájal na priamo, lebo som mal kábel silnejší tak som to len zatočil v prstoch a napojil do konektorov. potom som vyviedol vodič z pozície 1 pod volant. Tam som skončil ostáva už dorobiť len páčku. kábel ak pripojím o kostru tak mi prepína symboly na PP, zatiaľ len pomlčky.

Asi to chvíľu potrvá kým si načíta nejaké hodnoty bsi. Alebo by to malo ukazovať hneď ?? Dajte mi vedieť.

Zatiaľ som prebehol len cca 20km.

[upravil dne 24.8.08 ajven]

Ukazovat by to mělo hned. Nejspíš potřebuješ aktivaci v BSI nebo je problém někde na kabelu. :papa

Odesláno

Mám v tom trochu guláš , starý a nový model.

Vysvětlete mi prosím někdo postup u nového modelu.

Mám 406 2.0 HDI 110 r.v 2000 a zda se musí aktivovat v BSI.

Dávám sem ještě foto palubky.

Páčku si předělám nebo ji dam na tlačítko u displaye ale ty dráty...

P1230706.JPG

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...