dire Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 sláva a gratulace Diky moc Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 NOVÝ MODEL (resp. přechodový) Tak jsem se konečně rozhoupal a rozhodl přispět svojí troškou do mlýna a zvěřejnit všechny podklady díky kterým jsem zprovoznil PP na 406té 5/99 bez přípravy pro PP. Jedná se o model bez MUX (kulaté páčky) ale s BSI, konkrétně u mého vozu 2.0 16V 99kW je ŘJ ECU Magneti. Zkusím nahodit obrázky Nejprve kde naleznete ECU u všech modelů 406té: (na obr. 1) ECU u mého modelu (Magneti se třemi konektory): Jednotlivé typy ECu se liší dle použité motorizace (více dle posledního obr. či tabulky v tomto vlákně) Detail konektorů na mé ŘJ Magneti: Jelikož jsem byl úplně bez přípravy na zapojení PP a žádný drát 1368 nebyl z ŘJ vyveden do kulatého konektoru pod baterkou a sacím Air boxem, musel jsem vodič natáhnout do kabiny. Použil jsem k tomu dírů, kterou tam mám veden svazek pro pohon na LPG. Ostatním nezbyde než udělat díru u plynového lanka a nebo si dát tu práci, odstrojit půlku auta a vést spolu s origo kabelovým svazkem :-) BSI jednotka,kam je přiveden drát 1368 je v těchto místech, pod pojistkovou skříní: Je třeba rozdělat tento výklopný panel: a pro lepší přístup sundat i tento plast: Vlastní jednotka BSI (jednotka komfortu): (u mého vozu Sagem) - konektor vpravo vzadu 12 pinový Po zapojení vodiče 1368 z jednotky ECU do BSI jednotky na tento 12 pin konektor je třeba ještě dopojit vodič z přepínací páčky na pizici 1 tohoto 12 pinového konektoru. K napíchnutí konektůrků s vodiči do prázdných pozic jsem použil konektory ze staré tiskárny, jelikož konektůrky (piny) jsou jakési speciální a nepodařilo se mi je sehnat (na vrakovišti mají drahé svazky a nové nemá ani autoelektrikář v Peugeotu). Zapojení blokově: Zapojení s detailním vyobrazením: Ještě přikládám slíbené výcucy zapojení ŘJ jednotlivých typů ECU: Doufám, že se všem podaří zapojit PP a bude Vám dělat jen radost. Od doby kdy ho mám zprovozněn, tak jezdím jak posr......... [upravil dne 14.8.2008 Georginho_cz406] [upravil dne 4.9.2008 Georginho_cz406] Citovat
KEDARBOBRY Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Ahoj chlapi, tak jsem si přečetl těch xxxl příspěvků a půjdu do toho. Pokusím se zapojit PP na mého miláčka. Ještě nevím jestli mám kabely pod volant nebo ne, to se uvidí. Ale jeden dotaz mám již nyní. Jsem z Hlučína (kousek od Ostravy) a nevím kdo umí v okolí nahrát soft na palubák a za kolik ???? Za každou radu předem děkuji. (nejlépe někoho ze severní Moravy, ale v nouzi se i projedu.....) Dikes chlapi.:papa Radek Citovat
Škof Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Měl bych dotaz ohledně mojí 406(new) r.v.2000, 1.8 16V, 8BLFYE, vůz má od výrobce kombinovaný originální pohon benzín/LPG. Chtěl bych zjistit zda mi půjde aktivovat palubní počítač. Po přečtení téhle diskuze doufám, že by to snad mohlo jít. Mám velký typ displeje a ovládání na páčce jsem již doplnil(celou páčku jsem rozdělal, přidal dva chybějící konektorky, natáhl káblíky a dal spínač na konec páčky, tam kde v podstatě je u origo). V tuto chvíli mi na displeji při přepínání jednotlivých funkcí svítí místo čísel pouze pomlčky...tak jak to ostatně fungovalo všek kdo to zkoušeli. Četla jsem tuhle diskuzi a nemám jistotu, zda to pude aktivovat. Jedním ukazatelem PRO je, že auto má senzor deště...Milhaus65 psal, že to je celkem dobré vodítko jestli to de. Naopak mám ale jednotku Sagem, která může být problematická, ale i tak jsem tu četl nějakou rekci, že to přesto u Milhause šlo... Nedávno jsem byl v jednom servise, kde sice měli diagnostiku peugeot, ale nebyli mi schopni to zapojit a čuměli na mě jak na... Kdo by byl schopen z okolí Ovy...? Díky moc a čau Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 A máš zapojený vodič 1368 do BSIčka? Tam jak je zapojen drát z páčky na pozici 1, tak taky musí být na pozici 9 drát. Pokud tam je tak stačí aktivovat v servisu na diagnostice. Pokud tam není, tak natáhni vodič 1368 buďto z ŘJ motoru nebo z kulatého konektoru pod baterkou (pokud tam je přiveden). Jinak Sagem ani u mého auta problém nebyl!!! Citovat
Ferry Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: Škof Měl bych dotaz ohledně mojí 406(new) r.v.2000, 1.8 16V, 8BLFYE, vůz má od výrobce kombinovaný originální pohon benzín/LPG. Chtěl bych zjistit zda mi půjde aktivovat palubní počítač. Po přečtení téhle diskuze doufám, že by to snad mohlo jít. Mám velký typ displeje a ovládání na páčce jsem již doplnil(celou páčku jsem rozdělal, přidal dva chybějící konektorky, natáhl káblíky a dal spínač na konec páčky, tam kde v podstatě je u origo). V tuto chvíli mi na displeji při přepínání jednotlivých funkcí svítí místo čísel pouze pomlčky...tak jak to ostatně fungovalo všek kdo to zkoušeli. Četla jsem tuhle diskuzi a nemám jistotu, zda to pude aktivovat. Jedním ukazatelem PRO je, že auto má senzor deště...Milhaus65 psal, že to je celkem dobré vodítko jestli to de. Naopak mám ale jednotku Sagem, která může být problematická, ale i tak jsem tu četl nějakou rekci, že to přesto u Milhause šlo... Nedávno jsem byl v jednom servise, kde sice měli diagnostiku peugeot, ale nebyli mi schopni to zapojit a čuměli na mě jak na... Kdo by byl schopen z okolí Ovy...? Díky moc a čau bude to patrne stejny pripad jako u Georginho_cz406 , bude treba natahnout drat 1368 od ridici jednotky ( z jakeho kontaktu na konektoru RJ u Sagem jde je uvedeno kousek vys v seznamu RJ, ktery jsem uvadel ) Jde jen o to, zda uz ma vozidlo jednotku BSI. Georgino to popsal moc pekne, takze rid podle toho navodu Jeste se zeptam na ten typ displeje, displej je pres celou sirku palubni desky nad ovladanim klimatizace, nebo je to jeste ten typ mensiho displeje vedle vypinace vyhrivani zadniho okna a vypinace vystraznych svetel ? Citovat
Škof Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 aha aha...ok mrknu se na to a kdyžtak provedu dle návodu... Jo v pohodě .displej mám jaký má být, velký nad ovládáním klimy... Citovat
KEDARBOBRY Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Háááá, tak mám vééééélkou radůůůůstku. Pod volantem dráty mám a navíc jsem propojil na zkoušku kabely od PP (fialový a kostru) a ejhle - ukazuje mi to i hodnoty - čísla, nejen čárky. Zřejmě původní majitel přehrál softík (po nehodě - výměna dílů a nahrání nového softu) a tak mi zbývá jen přidat mikrospínač a dva drátky. No zřejmě nejjednodušší zapojení PP. Jak se říká - nejhloupější sedlák má největší brambory. No je mi to jedno, hlavně že to fachá na 100 %. I tak ale chci moc poděkovat všem kdo dali své poznatky na toto fórum, jinak bych ani nevěděl že jde PP na mé 406 rozjet. TAKŽE DÍÍKY VŠEM PS: kdo má zkušenosti se zapojením tempomatu ??? Po mé dovolené v Chorvatsku jsem pochopil jak je tento doplněk důležitý ( křeč v právém lýtku ještě dneska - 1200 km na jeden zátah) . čaute Radek :papa:papa Citovat
ajven Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: dire Georginho_cz406 : Supr pracicka akoby povedali v Mafstory Ku*va super prácička. :D:D:D:D:D:potlesk:potlesk:potlesk Gratulujem Georginovi za tento navod, toto som potreboval k celkovemu pochopeniu. Este raz dakujem Citovat
superjoe19 Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Caute. Mam na vas prosbu. Ak sa mi sem podaria dat fotky, tak mi mozete povedat, kam mam pripojit ten vodic 1368 do BSI? A dam sem aj fotky RJ, lebo neviem aleho je typu. Dakujem BSI: http://upnito.sk/imgresize.php?id=4e2760b8727e94df4dc1c108c6387c91&ms=-1 RJ: http://upnito.sk/imggal.php?viewImage=2e326a83195e3c9332eb1973ffe1215c http://upnito.sk/imggal.php?viewImage=8483211779b05048d13c78893b37a42e Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 U ŘJ SL96 asi na kontakt číslo 5 A na BSIčku ten konektor 12 pinový hnědý, na obrázku vpravo nahoře na kontakt 9. Citovat
superjoe19 Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: Georginho_cz406 U ŘJ SL96 asi na kontakt číslo 5 A na BSIčku ten konektor 12 pinový hnědý, na obrázku vpravo nahoře na kontakt 9. Diky moc, pojdem to snad poobede pozriet Citovat
ajven Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 chcem pridať zopár svojich fotiek, lebo som hľadal vodič 1368 pod vzduch. filtrom. Takže ja som tam nič nenašiel. Preto zopár fotiek Citovat
ajven Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 no a RJ jednotku mam Bosch, asi verziu EDC15 ako písal Ferry. Citovat
ajven Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 A mám ešte otázku na Ferryho ako odpočítam tu pozíciu, lebo keď to porovnám s Gerginovim popisom tak jeho C2 ma označenia, ale asi Bosch EDC15 nemá značenie . Viem Ferry, že to má byť 63, ale odkiaľ začať počítať? Nemáte niekto /Dire, hokejista?? / podobný popis ako ma Georgino na svoj Magnetti?? Díky vopred. Citovat
Dave_k Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Všechny konektory mají označenou minimálně pozici 1. Hledej buďto na konektoru nebo na ŘJ. Citovat
superjoe19 Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 mam dotaz. ked odpojim RJ, moze sa nieco stat? lebo inak tam ten vodic nepripojim. asi je to blba otazka, no radsej sa opytam. diky:cool: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.