Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

na 9 pozici je prazdno :))) tak ze me ceka ta nejblbejsi prace napojeni kabelu od konektoru pod baterii .

Jeste jsem se chtel zeptat zda nevite kde na pacce u steracu najdu zemnici kabel (cislo kabelu )nerad bych to tahal cely az dolu k tomu sroubu .) ne ze bych byl linej to neeeeeee ale napojeni od zemniciho dratu by bylo rychlejsi :)

Odesláno

honza406:

zlutozeleny kabel ve svorkovnici neni tak ho natahnu asi od sroubu .(jen me napadlo co by se stalo kdybych ten kabel(zem) napojil na kabel cislo MC30 nebo MC20

Jinak za BSI mam pouze jeden velky svazek dratu zadny konektor jsem tam nevidel + ten svazek ze zalitej nejakym tmelem .

Odesláno

Cau Vsem ,

Tak se mi podarilo rozmakat prepinani na palubak prace cca na 20 min :) ale nemuzu nikde protahnout ten kabel 1368 nemate nekdo napad jak protahnout tento kabel (nechci nic vrtat ) diky moc za kazdou dobrou radu .

Diky

Odesláno

no prave :( ze jsem si s tim hral cca 4 hodiny a vztekal jsem se u toho jak maly dite a nakonec jsem se na to vybodnul .Vidim to tak ze asi sahnu po vrtacce a udelam tam jednu malou dirku a konec.

Koukal jsem se ze ze strany ridice je tam udelany nejaky polstrovani z gumy ( izolace ) :myslim

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: Dave_k

Já ho protahoval vedle bovdenu lanka plynu. Ale musel jsem vrtat a pak pomocí pevného drátu protáhl do kabiny.

přesně tak jsem to dělal já sobě i pár lidem co se dělal palubák,pak zatmelit ;)

[upravil dne 9/8/08 honza406]

ked ste to tam vrtali, aky vrtak staci pouzit?

Stačí priemer fí 5mm a musí byť extra dlhý? Alebo stačí klasická dĺžka. Pýtam sa kvôli tomu, že tu píšete, že je tam dvojitý plech. :nevim

Odesláno

2dire: Já vrtal (5mm vrták) jen skrz plech z motorový části a v kabině tu gumu oddělal bokem. Pak vzal pevnej drát kterej měl na konci očko. Do očka ten kablík a prošil to tou izolací co je mezi těma plechama jako jehlou. Nejhorší bylo rozdělat a pak zase zadělat tu gumu kolem toho bovdenu v kabině.

2ajven: Je tam plech pak asi 3-5cm (nevím teď přesně) izolace a pak zase plech.

[upravil dne 10/8/08 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

2dire: Já vrtal (5mm vrták) jen skrz plech z motorový části a v kabině tu gumu oddělal bokem. Pak vzal pevnej drát kterej měl na konci očko. Do očka ten kablík a prošil to tou izolací co je mezi těma plechama jako jehlou. Nejhorší bylo rozdělat a pak zase zadělat tu gumu kolem toho bovdenu v kabině.

OK, pozriem na to.

Odesláno

Cau Vsem,

Jeste se chci zeptat ohledne toho dratu 1368 ,kdyz ho protahnu az do ECU mam ten kablik napojit na ten stavajici kabel nebo ho mam napojit primo na konektor. (osobne si myslim ze by se nic nemelo stat kdyz starej kabel dam uplne pryc ne? )

Nechce se mi znovu rozebirat drzak baterku :)

Odesláno

2dire: s největší pravděpodobností ten vodič v konektoru pod AKU stejně končí, resp. nepokračuje. Odhrň krycí gumu z konektoru ECU, najdi ho, přecvakni, naletuj svůj a je to.

Odesláno
Původně zaslal: dire

no prave :( ze jsem si s tim hral cca 4 hodiny a vztekal jsem se u toho jak maly dite a nakonec jsem se na to vybodnul .Vidim to tak ze asi sahnu po vrtacce a udelam tam jednu malou dirku a konec.

Koukal jsem se ze ze strany ridice je tam udelany nejaky polstrovani z gumy ( izolace ) :myslim

jestli muzu poradit, tak abys nemusel vrtat do plechu, vyvrtej dirku do plastu co je kolem kabinoveho filtru a protahni to tudy

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

2dire: s největší pravděpodobností ten vodič v konektoru pod AKU stejně končí, resp. nepokračuje. Odhrň krycí gumu z konektoru ECU, najdi ho, přecvakni, naletuj svůj a je to.

2Kdo,

teraz som uplne zmeteny z toho ako Major Terazky.

Mozem mi prosim vysvetlit co konci pod AKU?

To akoze ten kabel 1368 ide len pod baterku a zase nepokracuje do ECU?

Takze treba vsetko tahat nanovo z ECU az do BSI ?

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: dire

jestli muzu poradit, tak abys nemusel vrtat do plechu, vyvrtej dirku do plastu co je kolem kabinoveho filtru a protahni to tudy

to nie je zlý nápad natiahnuť to cez sanie čerstvého vzduchu:super

Odesláno

Hm, zajimava vec, ale ta tuna prispevku je na me docela moc, staci ze vim zaklad. Proto se chci zeptat, pujde do moji 406 r.v. 97 \"pridelat\" tento palubni pocitac nebo je to jeste starsi model kde to uz nejde?

Odesláno
Původně zaslal: ThorR

Hm, zajimava vec, ale ta tuna prispevku je na me docela moc, staci ze vim zaklad. Proto se chci zeptat, pujde do moji 406 r.v. 97 \"pridelat\" tento palubni pocitac nebo je to jeste starsi model kde to uz nejde?

pro doplneni a shrnuti info, drat pro info od ECU 1368 se naleza u techto ridicich jednotek na uvedenych pozicich :

benzinove motory

Magneti Marelli MM8P - 7

SAGEM SL 96 - 5

BOSCH MP3.2 - 32

BOSCH MP5.1, MP5.1.1 a MP5.2 - 4

BOSCH MP7 - 32

BOSCH MP7.3 - 47

diesly

BOSCH EDC15 (HDi) - 63

Diesel EPIC (2.1TD) - 23

Odesláno

Hurra tak uz mi PP funguje :)) az jsem se lekl aktualni spotreby :))

Musim jmenovite podekovat : Honzovi406,Georginho_cz406,Ferrymu a býv.hokejistovi za informace co jsem od nich dostal.

Jinak kabel jsem s kamosem natahnul pres gumovou pruchodku kterou vede bovden na otevirani haubny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...