OK406 Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: Georginho_cz406 Tak mě tak napadlo, že PP asi pěkně kecá, nebo počítá průměrnou spotřebu i když neukazuje momentální? Momentální se totiž zobrazuje až po překročení 30 km/h. Proč to šeefové ve Francii neodladili tak, jako to má většina aut, že při stání ukazuje litry/hod a malé rychlosti ukazuje normálně? Dojezd skutečně ukazuje dle stylu jízdy za posledních 10 min., takže není problém zvýšit dojezd z 220 km na 490 km :-). Tak už se těším až doberu plyn a benzín :-) Uvidíme, jak daleko je PP od reálu. Dostal jsem se na průměr 6,3, což by nebylo u 2 litru na plyn špatné že? Tak mě ukazuje průměrnou spotřebu 6.6l/100km a to taky není u mé 406 špatné Je pravda, že by pp mohli ,,doladit\". Citovat
Dave_k Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: comm No vidite a mne ho v peugeote nevedeli aktivovat bo ze sa nedostanu do paubnej siete aj ked som mu povedal ze to palubnu stiet nema ze je to starsi model poradte ako mu to mam vysvetlit je to znamy tak ze setrne hehe inak drobne zavady a nefunkcny egr tak ten sa ide odstavit inac ma tak napada neda sa tam osadit sanie bez toho otvoru na egr co maju 605??? Zdravim all Tak mu dej tohle celý vlákno přečíst a třeba se mu to povede. Citovat
comm Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 NO pani tk som si precital cele vlakno a zistujem iba tolko ze sa do toho ppustim sam. tO CELE ROZKUCHAM A BUDE A DAKUJEM ZA RADY CO STE TU POPISALI DIK ESTE RAZ ALE NAVOD KOMPLET BY SA ZISIEL AJ KED SOM SI JA SAM UROBIL TAKY HLAVNY VICUC. ALE HLAVNE VESKERE DIK Citovat
Kdo Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: comm sa do toho ppustim sam. Po odeznění toho počátečního vyděšení se fakt dá zjistit, že to není tak hrozné. Hodně štěstí Citovat
comm Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 no pani tak dnesom som skusal ten velky dispej pozice 1 dorobil som kabelaz a spinac do packy a ejhla ide ukazuje su tam este pomlcký ala to sa zajtra zmeni bo sa idem do toho pustit a dokoncit Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Gratulace, další PP na silnici... :-) Asi budeš taky jezdit pomaleji, až zjistíš, kolik ti to papá Citovat
comm Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Tak pani uz mi vsetko funguje ako hodinky francuzke ale zistil so ze ja som to mal vsetko v hnedom konektore pod volantom iba tolko som si to nafotil a zatial je priemerka v meste 7,1l/100 no uvidime co bude dalej a dik vsetkym Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Sakriš, jsem zjistil, že mám vadný velký displej! Neukazují se některé svislé řádky... Dokud jsem měl jen datum, tak jsem si toho nevšiml, protože právě ty mezery mezi datumem (svislé řádky) neukazují :-( No nic no, tak zase 1k pryč z kapsy :-) Citovat
dire Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Cau Vsem , Vim ze budu mit asi stupidni otazky ale radeji se chci zeptat na blizsi info nez abych neco nezkazil ) 1) v BSI hnedy konektor jak se da rozebrat abych se dostal ke svorkovnici abych tam mohl naletovat kabel na pozici 1 a 9 nechci ten konektor znicit 2) jak se da rozebrat ECU jednotka abych se dostal ke svorkovnici pozice 63 plus jakym neklepsim zpusobem se da protahnout kabel do kabiny vozu k BSI , Diky moc za odpoved Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 ad1 ) Vyndej hnědý konektor z BSI (lehce zatlač na černý plast na vrcholu tohoto konektoru a současně zatáhni za pojistnou páku konektoru), nyní zatáhni za černý pojistný plast v místě paty konektoru (tam kde jsou z konektoru dráty ven) a to směrem dolů (tedy směrwem dolů k pinům, od kabelového svazku). Tím jsi uvolnil vnitřek konektoru. ad2) kabel jsem táhl od ECU po svazku vstřikování, zapalování, pak dolů, do kulatého konektoru (tam jsem si odpočinul). Pak jsem pokračoval svazkem co jde podél pojistek do pojistkové skříně. Jelikož mám autí na LPG, tak už mám v přepážce díru pro vedení LPG, natáhl jsem to tedy tudy. Narvat to totiž do origo svazku by byla práce na celý den....palubka ven aj... Jinak na zapojení pinů na prázdné pozice jsem použil piny z PC resp. staré tiskárny, na které jsem přiletoval požadované vodiče a vpíchnul je do konektorů... Snad se ti vše podaří :-) Citovat
PnR Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Chlapci.. je to cisto len na 406 alebo by som to mohol spravit aj na mojej 306? Citovat
ajven Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Původně zaslal: býv.hokejista zapojen pal. poč. u HDi - Huráááááá Přesunuto Za prvé chci všem moc poděkovat jelikož jsem se ptal vícero lidí. Menší popis mého problému: neměl jsem zavedeny dráty do konektoru pod páčkou od BSI a drát z řídící jednotky ECU do BSI. Páčku na přepínání jsem zatím neřešil, snad časem. Mám displej typu \"B\"-ten velký. Nejprve jsem jel na Diag 2000 do Peugeotu a tak mi byl aktivován PP. Dále jsem natáhl drát z hnědého konektoru pozice č.1 na BSI a kostru na mikrospínač který jsem zatím umístil vedle displeje. Dále je potřeba natáhnout drát č. 1368 z řídící jednotky ECU (tuším označení EDC 15)na pozici č.63 do hnědého konektoru pozice č.9 na BSI uvnitř vozu. Tento drát se také dá najít ve spodním konektoru pod baterkou(levý z pohledu před vozem), pokud ne, musí se natáhnout z té patice na ECU. Montáž při odpojené baterce. Snad jsem to popsal dobře a pochopitelně. Sám jsem měl hodně dotazů ale teď už to funguje. Na případné dotazy a v rámci možností rád zodpovím a pomůžu. Tímto všem ještě jednou moc díky a miluju svojí 406 (ženušku také). pisal som byvalemu hokejistovi o pomoc pri rieseni tohto problemu na 66kW verziach. Chcem sa opytat ak zozeniem packy spojene ci mozu byt vyhodene samostatne packy a nahradene tymto typom ?? Z vraku kde som vzal PP asi budu spojene packy a ja chcem druhu packu. Diky za odpovede. P.S. ja typujem ze na mojom modeli budu packy samostatne, nemylim sa? Citovat
dire Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Ajven: jo jo mame packy samostane pristi tyden jdu na predelavku PP tak ti dam pak vedet jak to dopadlo ) Citovat
ajven Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: dire Ajven: jo jo mame packy samostane pristi tyden jdu na predelavku PP tak ti dam pak vedet jak to dopadlo ) ok, daj vediet, ja skocim do Ziliny na ten vrak pozriet tie packy a ked to zozeniem, tak mi podla tych sprav tu na fore vychodi to, ze musim si natiahnut kabel zpod baterie do BSI a potom do vypinaca na packe. Ozaj, keby dom prerobil to tlacitko z origo packy ale ten spojeny typ? Islo by to ? Citovat
býv.hokejista Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: ajven Původně zaslal: býv.hokejista zapojen pal. poč. u HDi - Huráááááá Přesunuto Za prvé chci všem moc poděkovat jelikož jsem se ptal vícero lidí. Menší popis mého problému: neměl jsem zavedeny dráty do konektoru pod páčkou od BSI a drát z řídící jednotky ECU do BSI. Páčku na přepínání jsem zatím neřešil, snad časem. Mám displej typu \"B\"-ten velký. Nejprve jsem jel na Diag 2000 do Peugeotu a tak mi byl aktivován PP. Dále jsem natáhl drát z hnědého konektoru pozice č.1 na BSI a kostru na mikrospínač který jsem zatím umístil vedle displeje. Dále je potřeba natáhnout drát č. 1368 z řídící jednotky ECU (tuším označení EDC 15)na pozici č.63 do hnědého konektoru pozice č.9 na BSI uvnitř vozu. Tento drát se také dá najít ve spodním konektoru pod baterkou(levý z pohledu před vozem), pokud ne, musí se natáhnout z té patice na ECU. Montáž při odpojené baterce. Snad jsem to popsal dobře a pochopitelně. Sám jsem měl hodně dotazů ale teď už to funguje. Na případné dotazy a v rámci možností rád zodpovím a pomůžu. Tímto všem ještě jednou moc díky a miluju svojí 406 (ženušku také). pisal som byvalemu hokejistovi o pomoc pri rieseni tohto problemu na 66kW verziach. Chcem sa opytat ak zozeniem packy spojene ci mozu byt vyhodene samostatne packy a nahradene tymto typom ?? Z vraku kde som vzal PP asi budu spojene packy a ja chcem druhu packu. Diky za odpovede. P.S. ja typujem ze na mojom modeli budu packy samostatne, nemylim sa? Opravdu mám jen dvě páčky. Navíc se přiznám že palubní počítač jsem sice dodělal ale bez přivedení drátů k páčce. Mám zatím mikrospínač vedle velkého displeje. Až budu mít chuť tak to dodělám. Čus Citovat
dire Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Tak jsem se koukal na ECU a drat 63 mam zapojen jde pod bateru do konektoru . Chtel jsem se zeptat kam z toho konektoru jde a kde muzu najit konec tohoto kabelu 1638 ,protoze protahnuti kabelu pres originalni prulez vidim dost nerealne je celej zalepenej nejakym tmelem a nechci tam zbytecne vrtat . Diky moc za info Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Tak se koukni kam vede, resp číslo vodiče (někdy není stejné) a barvu a to by jsi pak měl najít někde za pojistkama v kabelovém svazku. pokud ti ovšem z konektoru u baterky pokračuje dál!!! Citovat
dire Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 diky za info az pridu dom tak se podivam jestli tam neco najdu . Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Pokud ho budeš mít zapojen v BSI na 9té pozici, tak máš vyhráno! Ještě spínač a je to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.