Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já se přidám jen s troškou do mlýna.

Jak tady OK406 uváděl z manuálu tak dojezd se počítá až z posledních 10 minut provozu. Takže po vynulování jsou tam prvních 10 minut jízdy 3 čárky.

A pokud někdo má na displej PP + rádio(4050) + teploměr, tak jako první je zobrazena teplota a až po stisknutí páčky se zobrazí PP.

K tomu dojezdu: Taky mi to ukázalo 3 čárky aniž by ještě svítila kontrolka rezervy aniž bych nuloval PP. Netuším proč. :nevim

Odesláno

Ahojte ... precetl jsem pomale cele forum... zhruba 25stranek a usoudil jsem ze by mi melo jit zapojit take PP ..tak jsem to rozebral ale bohuzel jsem neuspel.. nejak jsem neprisel na to co scim spojit... pripadalo mi ze mam jinak draty :-( tak nevim co stim...

:(

Peugeot 2.0 16V rv.1997 mam velkej display ...

Odesláno

tak hotovo, podarilo se nam zprovoznit PPC na KDO-ove 406 2.1TD starsi model. Ze zacatku to slo celkem rychle, ale zasekli jsme se nejprve na protazeni dratu od ridici jednotky do kabiny ( nakonec byla provrtana dirka do plastu vedle nasavaciho otvoru vetraku do kabiny ) Druhe zdrzeni zpusobila zdanliva nepritomnost toho spravneho dratu v konektoru ridici jednotky, sice jsme vedeli ze ma byt na pozici 23, ale tam byl drat s jinymi cisly ( to spravne cislo jsem na tom samem dratu nakonec nasel taky, kdyz jsme si promerili vsechny draty na konektoru pod baterkou - holt jsem blbe koukal :D ) Celkovy cas montaze tedy vysel asi na 2 a ctvrt hodiny, skoda mohlo to byt rychlejsi, kdybych se vic snazil :D

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

tak hotovo, podarilo se nam zprovoznit PPC na KDO-ove 406 2.1TD starsi model. Ze zacatku to slo celkem rychle, ale zasekli jsme se nejprve na protazeni dratu od ridici jednotky do kabiny ( nakonec byla provrtana dirka do plastu vedle nasavaciho otvoru vetraku do kabiny ) Druhe zdrzeni zpusobila zdanliva nepritomnost toho spravneho dratu v konektoru ridici jednotky, sice jsme vedeli ze ma byt na pozici 23, ale tam byl drat s jinymi cisly ( to spravne cislo jsem na tom samem dratu nakonec nasel taky, kdyz jsme si promerili vsechny draty na konektoru pod baterkou - holt jsem blbe koukal :D ) Celkovy cas montaze tedy vysel asi na 2 a ctvrt hodiny, skoda mohlo to byt rychlejsi, kdybych se vic snazil :D

:xvul:xvul Koukám že to bereš jako závod. :)

Jinak gratuluju že se povedlo. :super:xvul:xvul

[upravil dne 13/12/07 Dave_k]

Odesláno

No Kdo moc ze začátku spokojenej nebyl, ale po výkladu Pe.tra se pomalu zorientoval v ikonkách a začalo se mu to PP líbit :D

Guest servisman
Odesláno

jen při jízdě moc nekoukat na palubák ale sledovat provoz před autem ,taky se mi podařilo málem tuknout když jsem koukal na pp

Odesláno

Celkovy cas montaze tedy vysel asi na 2 a ctvrt hodiny, skoda mohlo to byt rychlejsi, kdybych se vic snazil :D

Tímto moc děkuji Ferry-mu za pomoc. No pomoc, prostě za montáž. Kromě toho, že jsem mu jednou posvítil a překážel za zády jsem se moc nezúčastnil. Prý rychlejší..... co jsem koukal, tak při noŕmálním hovoru z auta vyndal jedno za druhým, napájet připravený svazek a pak první zpět a další. Ze začátku, když jsem viděl rychlost, s jakou suverénně vyndaval jednotlivé věci jsem ho podezíral, že nic nešroubuje, ale rovnou trhá ven. Dvě minuty po začátku už měl venku přístrojovku a letoval. Úprava páčky: v řádu sekund. Škoda toho zdržení s ŘJ, čas by byl perfektní. Doufám, že se Lucka nezlobila a ještě jste stihli oslavit její svátek.

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

No Kdo moc ze začátku spokojenej nebyl, ale po výkladu Pe.tra se pomalu zorientoval v ikonkách a začalo se mu to PP líbit :D

Já že nebyl spokojenej????? Já že se začal orientovat?:D:D

Nespokojenost jsem neprojevil s prací Ferryho, ani s funkcemi PP, jen s "velikostí" ikonek "km/h" a "lt". Holt my, co už jsme ve věku, kdy si na text musíme brát brýle...... lepší už to nebude.

[upravil dne 14.12.07 Kdo]

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

A pokud někdo má na displej PP + rádio(4050) + teploměr, tak jako první je zobrazena teplota a až po stisknutí páčky se zobrazí PP.

Takhle to opravdu je. Nevím, proč se tu včera tvrdilo, že po nastartování tam vždy skočí dojezd bez ohledu, co za funkci bylo při vypnutí navoleno. Mně se po nastartování ukázala opět teplota i když jsem při vypnutí měl funkci PP.

Odesláno
Původně zaslal: hafron

Ahojte ... precetl jsem pomale cele forum... zhruba 25stranek a usoudil jsem ze by mi melo jit zapojit take PP ..tak jsem to rozebral ale bohuzel jsem neuspel.. nejak jsem neprisel na to co scim spojit... pripadalo mi ze mam jinak draty :-( tak nevim co stim...

:(

Peugeot 2.0 16V rv.1997 mam velkej display ...

Poradím ti, přečti CELÉ vlákno (nejlépe několikrát) a až překonáš počáteční pocit paniky (ten na mně dolehl taky), začneš sám zjišťovat, že se to oprasvdu dá a začneš do toho postupně pronikat. Navíc tady je i spousta schemat, která ti to postupně odhalí, co už máš zapojené a co je potřeba dodat. Podle fotky tvého konektoru máš jen v horním slotu zapojený konektor pro teplotu a rádio 4050. Do tohoto konektoru musíš dodat dva vodiče a implantovat celý spodní konektor se zbylými vodiči pro potřeby PP.

Guest servisman
Odesláno

hafron nevím co máš za auto rok výroby a palivo

pokud máš displej tak se palubák dodělává do spodní řady pinu

co dál??? až budu znát aspoň tohle jak jsem ti napsal

pak se uvidí

Odesláno

pridam taky zkusenost, sice jen tak pro dokresleni, ale to je jedno. Ja jak jezdim na LPG tak mi samozrejme benzin klesa jen minimalne chvili po startu a pak uz jedu jen na plyn, takze se hladina nemeni vubec. Minuly tyden kdyz jsem zprovoznil PPC tak jsem mel cca 14 litru v nadrzi a PPC ukazal dojezd asi 180km (coz by odpovidalo te prumerne spotrebe 7.6 ktera se mi ukazovala na displeji ) Dojel jsem do C.Budejovic cca 150km a palubni PC ukazovalo aktualni dojezd 35km. Druhej den jsem nastartoval a PPC ukazoval opet 180Km - logicky, kdyz v nadrzi neubyl zadny benzin a spotreba byla stale tech 7.6l/100. Zase se zacaly odecitat kilometry z dojezdu, cestou jsem pak tankoval LPG, takze jsem vynuloval PPC podrzenim tlacitka na pacce 3sec a od te doby se mi tam ukazujou na polozce dojezdu tri carky, ( benzin jsem netankoval ) zatim jsem ujel asi 200km a vsechny udaje se zobrazuji, jen ten dojezd ne, takze ted taky netusim co si mam myslet :D

[upravil dne 13/12/07 Ferry]

vcera jsem opet resetoval 3sec podrzenim tlacitka PPC ( tankoval jsem LPG, ale benzin ne ) dneska jsem tankoval jak LPG tak i 10 litru benzinu, po resetu PPC se opet objevil udaj pro dojezd. Takze zkusenost je takova, ze pokud se pocitac resetuje, ale v nadrzi je o trochu min paliva nez predtim a zaroven palivo nebylo doplneno, dojezd se neukaze a jsou tam jen tri pomlcky.

A k chovani PPC pri rozsviceni hladoveho oka, chvilku to trva nez se PPC po jeho rozsviceni prepne na polozku aktualni dojezd, a da se to pak zase normalne tlacitkem prepnout na jiny zobrazovany udaj a ten uz zobrazeny zustane, i kdyz hladove oko sviti dal, znovu se to automaticky neprepina

[upravil dne 16/12/07 Ferry]

Odesláno

Ja som vcera benzin dotankoval a uz mi zacal tiez svietit dojazd v km a PP som neresetoval takze staci dotankovat a zas to pojde.

pridam taky zkusenost, sice jen tak pro dokresleni, ale to je jedno. Ja jak jezdim na LPG tak mi samozrejme benzin klesa jen minimalne chvili po startu a pak uz jedu jen na plyn, takze se hladina nemeni vubec. Minuly tyden kdyz jsem zprovoznil PPC tak jsem mel cca 14 litru v nadrzi a PPC ukazal dojezd asi 180km (coz by odpovidalo te prumerne spotrebe 7.6 ktera se mi ukazovala na displeji ) Dojel jsem do C.Budejovic cca 150km a palubni PC ukazovalo aktualni dojezd 35km. Druhej den jsem nastartoval a PPC ukazoval opet 180Km - logicky, kdyz v nadrzi neubyl zadny benzin a spotreba byla stale tech 7.6l/100. Zase se zacaly odecitat kilometry z dojezdu, cestou jsem pak tankoval LPG, takze jsem vynuloval PPC podrzenim tlacitka na pacce 3sec a od te doby se mi tam ukazujou na polozce dojezdu tri carky, ( benzin jsem netankoval ) zatim jsem ujel asi 200km a vsechny udaje se zobrazuji, jen ten dojezd ne, takze ted taky netusim co si mam myslet :D

[upravil dne 13/12/07 Ferry]

vcera jsem opet resetoval 3sec podrzenim tlacitka PPC ( tankoval jsem LPG, ale benzin ne ) dneska jsem tankoval jak LPG tak i 10 litru benzinu, po resetu PPC se opet objevil udaj pro dojezd. Takze zkusenost je takova, ze pokud se pocitac resetuje, ale v nadrzi je o trochu min paliva nez predtim a zaroven palivo nebylo doplneno, dojezd se neukaze a jsou tam jen tri pomlcky.

A k chovani PPC pri rozsviceni hladoveho oka, chvilku to trva nez se PPC po jeho rozsviceni prepne na polozku aktualni dojezd, a da se to pak zase normalne tlacitkem prepnout na jiny zobrazovany udaj a ten uz zobrazeny zustane, i kdyz hladove oko sviti dal, znovu se to automaticky neprepina

[upravil dne 16/12/07 Ferry]

Odesláno

můžete mi říct, na jaký diagnostice vám odblokovali PC v řídící jednotce? jakej je to program? dnes jsem na jedný byl a tam to nezvládli, tak mi aspoň vymazali chyby z řídící jednotky

• O 2 týdny později...
Odesláno

Caute vsetci, chcem sa spitat ci si niekto dorabal palubny PC aj na 307 benzinovej 1,6/2001? Ci to staci prepojit ten fialovy kablik co je na sivom konektore? Alebo kde sa to presne prepaja? Dakujem :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...