OK406 Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Takže to jde na každou řídící jednotku bez ohledu, jedná li se o Bosch nebo Sagen. :super:super:super A co fotky??? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: OK406 Komisar: blahopřeji a jsi hlava otevřená. Takže není důležité, jakou má kdo řídící jednotku, ale jde ta na obě. Takže teď může mít PP každý Peugeot 406:super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk bylo mi divné že to nejde na muj Sagem SL 96 a jde to jen je to jiný pin na ŘJ No tak to je paráda:potlesk:super:super Citovat
Petr 406 red Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Tak to je super.... Když mam display tak co ještě musím koupit aby to fungovalo?? dekuju Citovat
OK406 Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Myslím jenom drátky a to je všechno. Nevím, jakou máš páčku, ale pokud máš tu, která je na fotkách, tak potřebuješ pouze nějaký mikrospínač do páčky. A to si uděláš sám. Já mám spínač z myši. ale na tom nezáleží, hlavně, aby se tam vešelmyslim:myslim:myslim [upravil dne 26/3/07 OK406] Citovat
Tornado Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Původně zaslal: OK406 Myslím jenom drátky a to je všechno. Nevím, jakou máš páčku, ale pokud máš tu, která je na fotkách, tak potřebuješ pouze nějaký mikrospínač do páčky. A to si uděláš sám. Já mám spínač z myši. ale na tom nezáleží, hlavně, aby se tam vešelmyslim:myslim:myslim [upravil dne 26/3/07 OK406] Moment, to jde i na 1,9 TD? Ze zacatku fora je napsano ze na 1,9 TD to zprovoznit nelze. Jak to tedy je? Je tam presne toto, psal to Milhaus 65: Váha vzduchu s tím nemá co dělat: Ještě jednou: Pal. poč. lze sprovoznit na D8 stará 406: 3,0 B ES9J4 Ano 2,0 B XU10J4 všechny (podmínka velký display) 1,8 B Xu7JP4 vyjímky- určitě ne s ECU Sagem (-\"-) 1,9 D XUD9TE ne 2,1 D XUD11BTE ano ( -\"-) data z ECU , ve většině případů se musí tahat drát + uprava páčky. Citovat
OK406 Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Dneska byl u mě Komisar a pp mu jde v pohodě. Má Sagen. Citovat
Ladaj Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 OK406: čau.Prosím tě odkud jste tahali ten kabel z ECU? [upravil dne 26/3/07 Ladaj] Citovat
Tornado Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Původně zaslal: OK406 Dneska byl u mě Komisar a pp mu jde v pohodě. Má Sagen. Takze jestli to dobre chapu, tak to jde zprovoznit na vsech ridicich jednotkach, co se do 406 stary model montovali,jo? Citovat
OK406 Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Dneska jsme to s Komisarem u mě v garáži probírali a vypadá to, že ano.:myslim:myslim ŘJ Bosch není podmínka!!! Citovat
Tornado Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Prave jsem precetl cely tohle tema. Je tu docela dost informaci o benzinovych motorech a 2,1TD stare modely. Ale jde PP zprovoznit i na 1,9TD? Uz ze zacatku tohodle tema je informace, ze na 1,9TD to nepujde, pouze na 2,1TD protoze ma elektronicke cerpadlo. Ja jinak nemam ani pripravu. Misto displaye mam kastlik a ani v nem neni ze zadu konektor (priprava na PP). [upravil dne 26.3.2007 Tornado] Citovat
OK406 Odesláno 27. březen 2007 Odesláno 27. březen 2007 Tak to je pravda ale hlavní je, že to je plně funkční. Takže by to mělo jí u všeho. Takže v ŘJ to není. A ještě mít Komisar a velkogaráž:D:D:D:D:D:D:D:D:D [upravil dne 27/3/07 OK406] Citovat
Michal.B Odesláno 27. březen 2007 Odesláno 27. březen 2007 Dalo by se na moji 406 rozchodit pal.pc mam 2.0HDI 66kw r.v.5/99 ale nemam velky displej a v pačce nemam draty.Ale kdybych koupil displej,šlo by to? Citovat
MJSytic Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Původně zaslal: komisar už jsem psal ,naftu neřeším co mám na to říci,jeden mi tvrdil že to u sagemu nejde a jde asi jsem první.6e bych byl o něco chytřejší nevím.Co na to řící. Gratuluju:super Teď tě bude ale každej otravovat s tím, abys jim poradil, jak to rozchodit Takže ať jsem mezi prvníma 10ti :D:D Jak zjistím, jakou mám ŘJ? Koukal jsem a mám páčku bez tlačítka (je tam jen taková záslepka) a za \"šuplíčkem\" je konektor s kabelama ... [upravil dne 28.3.07 MJSytic] Citovat
Ferry Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: komisar už jsem psal ,naftu neřeším co mám na to říci,jeden mi tvrdil že to u sagemu nejde a jde asi jsem první.6e bych byl o něco chytřejší nevím.Co na to řící. Gratuluju:super Teď tě bude ale každej otravovat s tím, abys jim poradil, jak to rozchodit Takže ať jsem mezi prvníma 10ti :D:D Jak zjistím, jakou mám ŘJ? Koukal jsem a mám páčku bez tlačítka (je tam jen taková záslepka) a za \"šuplíčkem\" je konektor s kabelama ... pro to zjistit jakou mas ridici jednotku je nejlepsi jit do auta, otevrit kapotu a podivat se na stitek ridici jednotky ( ze se nachazi v kastliku vedle nadrzky servokapaliny asi vis ) Jinak fotky spravne zapojeneho konektoru tu daval @Re ze svyho coupe 406 Jinak presneji receno ty konektoru tam maji byt dva, pokud mas jen jeden, tak ten druhy se musi dodelat a do nej natahnout asi 4 draty od budiku a od ridici jednotky [upravil dne 28/3/07 Ferry] Citovat
MJSytic Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 pro to zjistit jakou mas ridici jednotku je nejlepsi jit do auta, otevrit kapotu a podivat se na stitek ridici jednotky ( ze se nachazi v kastliku vedle nadrzky servokapaliny asi vis ) Jinak fotky spravne zapojeneho konektoru tu daval @Re ze svyho coupe 406 Jinak presneji receno ty konektoru tam maji byt dva, pokud mas jen jeden, tak ten druhy se musi dodelat a do nej natahnout asi 4 draty od budiku a od ridici jednotky [upravil dne 28/3/07 Ferry] OK, tak ŘJ, womrknu. A ten konektor za tou záslepkou (šuplíček) tam mám teda jen jeden, takovej dlouhej a v něm je hafo kabelů Teda jestli se to podaří rozchodit i mě - obsolutnímu ele. dřevu, tak to bude konec světa No hlavní bude asi sehnat ten display. Od toho se to bude vše odvíjet ... Citovat
Ferry Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 tak jestli mas jen jeden, tak potrebujes jeste jeden stejnej a v tom bude zapojenych jen 5 kabelu, ten s hafo kabelama je hlavne kvuli datum z originalniho autoradia a kvuli zobrazeni teploty Jinak u tvoji 406 tipuju na 99% ze mas ridici jednotku Bosch MP5.1.1 Citovat
MJSytic Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Původně zaslal: Ferry tak jestli mas jen jeden, tak potrebujes jeste jeden stejnej a v tom bude zapojenych jen 5 kabelu, ten s hafo kabelama je hlavne kvuli datum z originalniho autoradia a kvuli zobrazeni teploty Jinak u tvoji 406 tipuju na 99% ze mas ridici jednotku Bosch MP5.1.1 No já mám prakticky to samý autí, co ty. Jen nemám to LPG ... Takže pokud tam fouknu display (ten velkej, co může ukazovat všechno), tak by to mohlo něco ukazovat (přece tam ty kabely nejsou jen tak - nebo jo?) Rádio mám 4030. Já jen jestli mám vůbec ten display shánět:nevim Citovat
OK406 Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 K displeji není zapotřebí druhá svorkovnice. Já to mám ale i Komisar bez ní. A je to plně funkční. Jak už tu Komisar psal, tak si dejte pozor u displeje, aby to ukazovalo jednotky v km, litrech a hodinách. Jsou i displeje, které ukazují jednotky v mílích a v galonech ! To se stalo Komisar, že jej koupil na vrakovišti, ale naštěstí mu pak dali správný. V páčce mít kabely (drátky) nemusíte mít, ty si tam natáhnete samy společně s mikrospínačem. Citovat
MJSytic Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Takže teorie, že mi stačí jen sehnat správný display - napojit to a dodělat pár kabílků, včetně přepínače do páčky (popřípadě jinam) je správná??? No stejně ten display jen tak neseženu, tak to vidím na stejně dlouhou cestu, jako byla oprava šíbru ... Snad budu i nakonec stejně tak úspěšnej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.