Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: OK406

Komisar: blahopřeji a jsi hlava otevřená. Takže není důležité, jakou má kdo řídící jednotku, ale jde ta na obě. Takže teď může mít PP každý Peugeot 406:super:super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

bylo mi divné že to nejde na muj Sagem SL 96 a jde to jen je to jiný pin na ŘJ

No tak to je paráda:potlesk:super:super
Odesláno

Myslím jenom drátky a to je všechno. Nevím, jakou máš páčku, ale pokud máš tu, která je na fotkách, tak potřebuješ pouze nějaký mikrospínač do páčky. A to si uděláš sám. Já mám spínač z myši. ale na tom nezáleží, hlavně, aby se tam vešelmyslim:myslim:myslim

[upravil dne 26/3/07 OK406]

Odesláno

Myslím jenom drátky a to je všechno. Nevím, jakou máš páčku, ale pokud máš tu, která je na fotkách, tak potřebuješ pouze nějaký mikrospínač do páčky. A to si uděláš sám. Já mám spínač z myši. ale na tom nezáleží, hlavně, aby se tam vešelmyslim:myslim:myslim

[upravil dne 26/3/07 OK406]

Moment, to jde i na 1,9 TD? Ze zacatku fora je napsano ze na 1,9 TD to zprovoznit nelze. Jak to tedy je? :o

Je tam presne toto, psal to Milhaus 65:

Váha vzduchu s tím nemá co dělat:

Ještě jednou: Pal. poč. lze sprovoznit na

D8 stará 406:

3,0 B ES9J4 Ano

2,0 B XU10J4 všechny (podmínka velký display)

1,8 B Xu7JP4 vyjímky- určitě ne s ECU Sagem (-\"-)

1,9 D XUD9TE ne

2,1 D XUD11BTE ano ( -\"-)

data z ECU , ve většině případů se musí tahat drát + uprava páčky.

Odesláno

Dneska byl u mě Komisar a pp mu jde v pohodě. Má Sagen. :super

Takze jestli to dobre chapu, tak to jde zprovoznit na vsech ridicich jednotkach, co se do 406 stary model montovali,jo? :myslim

Odesláno

Prave jsem precetl cely tohle tema. Je tu docela dost informaci o benzinovych motorech a 2,1TD stare modely. Ale jde PP zprovoznit i na 1,9TD?

Uz ze zacatku tohodle tema je informace, ze na 1,9TD to nepujde, pouze na 2,1TD protoze ma elektronicke cerpadlo.

Ja jinak nemam ani pripravu. Misto displaye mam kastlik a ani v nem neni ze zadu konektor (priprava na PP).

[upravil dne 26.3.2007 Tornado]

Odesláno

Tak to je pravda ale hlavní je, že to je plně funkční. Takže by to mělo jí u všeho. Takže v ŘJ to není.;) A ještě mít Komisar a velkogaráž:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

[upravil dne 27/3/07 OK406]

Odesláno

už jsem psal ,naftu neřeším co mám na to říci,jeden mi tvrdil že to u sagemu nejde a jde asi jsem první.6e bych byl o něco chytřejší nevím.Co na to řící.

Gratuluju:super

Teď tě bude ale každej otravovat s tím, abys jim poradil, jak to rozchodit :)

Takže ať jsem mezi prvníma 10ti :D:D:D

Jak zjistím, jakou mám ŘJ? Koukal jsem a mám páčku bez tlačítka (je tam jen taková záslepka) a za \"šuplíčkem\" je konektor s kabelama ... :myslim

[upravil dne 28.3.07 MJSytic]

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

už jsem psal ,naftu neřeším co mám na to říci,jeden mi tvrdil že to u sagemu nejde a jde asi jsem první.6e bych byl o něco chytřejší nevím.Co na to řící.

Gratuluju:super

Teď tě bude ale každej otravovat s tím, abys jim poradil, jak to rozchodit :)

Takže ať jsem mezi prvníma 10ti :D:D:D

Jak zjistím, jakou mám ŘJ? Koukal jsem a mám páčku bez tlačítka (je tam jen taková záslepka) a za \"šuplíčkem\" je konektor s kabelama ... :myslim

pro to zjistit jakou mas ridici jednotku je nejlepsi jit do auta, otevrit kapotu a podivat se na stitek ridici jednotky ( ze se nachazi v kastliku vedle nadrzky servokapaliny asi vis ;) )

Jinak fotky spravne zapojeneho konektoru tu daval @Re ze svyho coupe 406

Jinak presneji receno ty konektoru tam maji byt dva, pokud mas jen jeden, tak ten druhy se musi dodelat a do nej natahnout asi 4 draty od budiku a od ridici jednotky

[upravil dne 28/3/07 Ferry]

Odesláno

pro to zjistit jakou mas ridici jednotku je nejlepsi jit do auta, otevrit kapotu a podivat se na stitek ridici jednotky ( ze se nachazi v kastliku vedle nadrzky servokapaliny asi vis ;) )

Jinak fotky spravne zapojeneho konektoru tu daval @Re ze svyho coupe 406

Jinak presneji receno ty konektoru tam maji byt dva, pokud mas jen jeden, tak ten druhy se musi dodelat a do nej natahnout asi 4 draty od budiku a od ridici jednotky

[upravil dne 28/3/07 Ferry]

OK, tak ŘJ, womrknu. A ten konektor za tou záslepkou (šuplíček) tam mám teda jen jeden, takovej dlouhej a v něm je hafo kabelů :D Teda jestli se to podaří rozchodit i mě - obsolutnímu ele. dřevu, tak to bude konec světa :D

No hlavní bude asi sehnat ten display. Od toho se to bude vše odvíjet ... :myslim

Odesláno

tak jestli mas jen jeden, tak potrebujes jeste jeden stejnej a v tom bude zapojenych jen 5 kabelu, ten s hafo kabelama je hlavne kvuli datum z originalniho autoradia a kvuli zobrazeni teploty

Jinak u tvoji 406 tipuju na 99% ze mas ridici jednotku Bosch MP5.1.1

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

tak jestli mas jen jeden, tak potrebujes jeste jeden stejnej a v tom bude zapojenych jen 5 kabelu, ten s hafo kabelama je hlavne kvuli datum z originalniho autoradia a kvuli zobrazeni teploty

Jinak u tvoji 406 tipuju na 99% ze mas ridici jednotku Bosch MP5.1.1

No já mám prakticky to samý autí, co ty. Jen nemám to LPG ...

Takže pokud tam fouknu display (ten velkej, co může ukazovat všechno), tak by to mohlo něco ukazovat (přece tam ty kabely nejsou jen tak - nebo jo?)

Rádio mám 4030. Já jen jestli mám vůbec ten display shánět:nevim

Odesláno

K displeji není zapotřebí druhá svorkovnice. Já to mám ale i Komisar bez ní. A je to plně funkční. Jak už tu Komisar psal, tak si dejte pozor u displeje, aby to ukazovalo jednotky v km, litrech a hodinách. Jsou i displeje, které ukazují jednotky v mílích a v galonech ! To se stalo Komisar, že jej koupil na vrakovišti, ale naštěstí mu pak dali správný. V páčce mít kabely (drátky) nemusíte mít, ty si tam natáhnete samy společně s mikrospínačem.

Odesláno

Takže teorie, že mi stačí jen sehnat správný display - napojit to a dodělat pár kabílků, včetně přepínače do páčky (popřípadě jinam) je správná???

No stejně ten display jen tak neseženu, tak to vidím na stejně dlouhou cestu, jako byla oprava šíbru ...

Snad budu i nakonec stejně tak úspěšnej :):super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...