Radek Hurvajz Odesláno 18. červenec 2024 Odesláno 18. červenec 2024 (upraveno) No on Olda psal něco o tom že je to všechno dlouhý, tak asi jo no. Tohle by tam případně nešlo? https://www.svetzarovek.eu/mini-led-t4-7-zarovka-do-palubni-desky-bila-1led-1210smd/ Upraveno 18. červenec 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. červenec 2024 Odesláno 18. červenec 2024 jevim jak jsou na tom ty displey u 406 vseobecne ale u kamosove coupe sem vymenil jen zarovecku a byl tam nejaky cerny kloboucek - 2- nebo 3 zarovky zespod a melo to tusim ten lepsi display Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. červenec 2024 Odesláno 18. červenec 2024 jo tak to bude asi hodne oldskool model ale asi bych tam dal ty co pise Radek prede mnou - nebo trochu sochariny a modelariny a skusit do puvodnich patic nacpat jen nove zarovky Citovat
OK406 Odesláno 19. červenec 2024 Odesláno 19. červenec 2024 Problém vyřešen. Závada byla v žárovkách osvětlení displeje. Do displeje patří žárovky Osram 1,2W 12V s velmi krátkou paticí (objímkou). Včera dopoledne objednáno a dne vyzvednuto v Zásilkovně. Obě žárovky jsem dal do displeje a zapojil. A displej je opět 100% funkční. Taková ,,maličkost" a jak to umí potrápit. Ano, @Radek Hurvajz máš pravdu, všechny žárovky s paticí byli moc dlouhé a přesahovaly obrys displeje, který nešel následně zasunout do otvoru. Rád bych touto cestou poděkoval všem, kteří se mi snažili pomoci (nezlob te se prosím kluci, že Vás všechny nevypíšu. Děkuji @MJSyticza schéma zapojení displeje. Citovat
MJSytic Odesláno 19. červenec 2024 Odesláno 19. červenec 2024 před 25 minutami, OK406 napsal: Taková ,,maličkost" a jak to umí potrápit Co na to napsat? Možná, když už si jdu pro radu, tak se podle ní mám řídit? A nehledat hned záhadu tam, kde není... Radek Hurvajz a Dave_k ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno 20. červenec 2024 Odesláno 20. červenec 2024 Ale stále mi nějak nedochází , že @OK406 psal, že mu nesvítí displej. Pak že ho tam kvůli delším paticím žárovek nemůže zandat. Ale ten displej teda musel nezacvaklej do palubky svítit i s těma delšíma paticema ne? Teda pokud byly žárovky v těch delších paticích OK. Ty bajonety tam jsou stejný. Jsem z toho volajaký zmetený. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. červenec 2024 Odesláno 21. červenec 2024 Tak piše že závada byla v žárovkách, tak asi byli nejpíš vadný, nebo ta patice nesedí uplně přesně stejně. Citovat
OK406 Odesláno 27. prosinec 2024 Odesláno 27. prosinec 2024 @Dave_k + @Radek Hurvajz omlouvám se Vám za pozdní odpověď. Příčinou nesvícení displeje PP byla vadná žárovka. Do palubního displeje patří ,,speciální" žárovky s nižší paticí, aby bylo možno zasunout (zacvaknout) do palubní desky viz můj poslední můj příspěvek s odkazem na dané žárovky Osram. Klasické žárovky mají delší patici. Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.