Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Problém vyřešen.  Závada byla v žárovkách osvětlení displeje.  Do displeje patří žárovky Osram 1,2W 12V s velmi krátkou paticí (objímkou). Včera dopoledne objednáno a dne vyzvednuto v Zásilkovně. Obě žárovky jsem dal do displeje a zapojil. A displej je opět 100% funkční. Taková ,,maličkost" a jak to umí potrápit😀.
Ano, @Radek Hurvajz máš pravdu, všechny žárovky s paticí byli moc dlouhé a přesahovaly obrys displeje, který nešel následně zasunout do otvoru. 
Rád bych touto cestou poděkoval všem, kteří se mi snažili pomoci (nezlob te se prosím kluci, že Vás všechny nevypíšu. Děkuji @MJSyticza schéma zapojení displeje.

Odesláno
před 25 minutami, OK406 napsal:

Taková ,,maličkost" a jak to umí potrápit

Co na to napsat? Možná, když už si jdu pro radu, tak se podle ní mám řídit? A nehledat hned záhadu tam, kde není...

Odesláno

Ale stále mi nějak nedochází , že @OK406 psal, že mu nesvítí displej. Pak že ho tam kvůli delším paticím žárovek nemůže zandat. Ale ten displej teda musel nezacvaklej do palubky svítit i s těma delšíma paticema ne? Teda pokud byly žárovky v těch delších paticích OK. Ty bajonety tam jsou stejný. :myslim Jsem z toho volajaký zmetený. :roll 

• O 5 měsíců později...
Odesláno

@Dave_k + @Radek Hurvajz omlouvám se Vám za pozdní odpověď. Příčinou nesvícení displeje PP byla vadná žárovka. Do palubního displeje patří  ,,speciální" žárovky s nižší paticí, aby bylo možno zasunout (zacvaknout) do palubní desky viz můj poslední můj příspěvek s odkazem na dané žárovky Osram. Klasické žárovky mají delší patici.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...