Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

To vavy.p na 99% šlo. Display OK motor taky.

nebyl bys tak hodnej a neskusil to semnou převrtat, bohužel nemám dost odvahy se vrtat v řídící jednotce...., že je display dobrej jsem zjistil dneska při pokusu zrušit ztlumování podsvícení při zapnutí světel bo přes den na nich není nic vidět.... po zapnutí baterky mi naběhlo toto viz obr

[upravil dne 11.6.06 vavy.p]

post-0-14109594640134_thumb.jpg

Odesláno

to Milhaus65

prosim Ta, mohol by si poskytnut viac info o spojazdneni tempomatu?

(406 HDI, 2002, PC mam)

prip. mail: javornik@pobox.sk

Dik

[upravil dne 12.6.06 argoo]

Odesláno

Tak jsem dneska volal do Peugeot servisu ohledne zaktivovani pal. pocitace,prej potrebuji novou packu cena 7000Kc.To snad nemysli vazne.Mam 1.816V r.v.2000,vybava ST.Pri nastavovani hodin atd. tam mam i volbu mezi km/h a mp/h.Takze by to snad melo jit.Display mam vetsi (delsi)nez na obrazku vyse.Pomozte mi prosim -Diky.Nemate nekdo kontakt na Milhause65(email,mobil)?:papa

Odesláno

toto vlakno uz ctu podruhe,ale chtel jsem si to nechat nekym udelat,mam auto teprve 2 mesice a netroufam si na to.Chtel jsem se taky ujistit jestli to jde i na muj motor typ:8BLFYE 1.8

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Lidi poradte.....chtel sem se pustit do toho palubaku...podle toho co sem se tady docet...tak by mi to melo jit...mam starej model..2.0 ben. XU10J....velkej display mam taky.....draty na pacce sem nasel (7205 a M72B) a kdyz sem je spojil tak nic na displeji nepreskocilo...:myslim......jeste sem tady nekde cet ze se musi natahnout nakej drat z jednotky...je u myho auta taky nutny...?a odkud kam se ma natahnout...?

Odesláno
Původně zaslal: argoo

Neskusali ste niekto spojazdnit tempomat? Ak ano, poradte prosim.

P406, 2,0HDI, 2001

V takovem aute ho mam, 80Kw. S cim presne chces poradit. Informaci je asi dost v tomto vlakne ale shrnu to:

1. Predalat packu - dat na konec mikrospinac z PC a pritahnout skrz packu 2 draty.

2. Zapojit packu - spojit 2 draty co couhaj z packy dle bodu 1. na ten konektor, jak jsem psal drive.

3. Ted displej prepina ale nic neukazuje, nema data.

4. Sehnat nekoho kdo to proste zapne v BSI (?)

5. BSI hlasi ze to nejde a blablabla. Nicmene kaslat na to

6. Auto jede a palubni pc ukazuje jak ma. :roker

Odesláno

Dik, PC mam v aute original, no pytal som sa na tempomat, o tom vo vlakne nie je dokopy nic. Packu na tempomat som zohnal, len netusim co dalej. Co s cim prepojit, prip. nastavit, aktivovat.

Odesláno
Původně zaslal: argoo

Dik, PC mam v aute original, no pytal som sa na tempomat, o tom vo vlakne nie je dokopy nic. Packu na tempomat som zohnal, len netusim co dalej. Co s cim prepojit, prip. nastavit, aktivovat.

Uaaaa, sorry tempomat, jsem nejakej zmatenej....

Tempomat jsem chtel taky resit ale kdyz jsem videl co vsechno se ma koupit tak nevim. Co takhle tam dat tempomat kterej bude taha za lanko plynu? To by se nejak dalo vybastlit a podle me lepe a levneji nez elektronickej, ne?

Odesláno

Zdravím, tak dneska jsem byl na návštěvě za Milhausem ohledně zprovoznění pal. PC a musím říct, že to dopadlo dobře. Pal. PC funguje. Milhause doporučuji.:super

Odesláno
Původně zaslal: Deff

Zdravím, tak dneska jsem byl na návštěvě za Milhausem ohledně zprovoznění pal. PC a musím říct, že to dopadlo dobře. Pal. PC funguje. Milhause doporučuji.:super

S Milhausem jsem už taky předběžně domluvený. Dokonce uvažuju, že tam vrazím i tempomat. Když už se to dělá, tak všechno. Teď jen čekám na \"zbytečné\" penízky. ;)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj. Potřeboval bych radu. Mám 2.1 TD rok 96. Sehnal jsem velký display a zjistil jsem i jaké dráty je potřeba napojit na mikrospínač. Teda aspon doufám. Na páčce byli dva neobsazeny. V jedné řadě byl prvni a v druhé je třetí. Ten třetí je nejspíš zemnění. Po propojení mě nic nepřeskočilo. Pořád mě tam ukazuje jen teplotu. Jsem docela sklamanej, display jsem sháněl dobu a pak bum a nic :(. Podle tipu motoru by to mělo jít. Ty symboly to ukazuje po aktivaci nebo by to mělo ukazovat hned po napojení. Dík za rady.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Pánové šlo by to tady udělat? Displej nad klimou ukazuje hodiny, venkovní teplotu, datum, radio, otevření konkrétních dveří....při nastavení je možnost zvolit KM/MILE ovládání páčkou pod volantem....

Poradíte jaký spínač, případně přesně foto toho mikrospinače a nejlépe vyfoceného v té páčce? jsem z Mladé Boleslavi :P

A ještě jedna věc kam se to připojují ty drátky vede od spínače?:myslim

Doplnění: motor 2,0 HDi 80 kW

07b9d486c1ca2d56f18ee03940787d32.jpg

FOTO je ilustrační.

[upravil dne 14.10.06 kajvet]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...