Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové aktuální výsledky kontroly paliv v ČR ČOI

Recommended Posts

Odesláno

Rakousko je v pohodě. Vloni v říjnu jsem natankoval na Tank Ono v Církvici u Kutné Hory.Jel jsem na Slovensko a modlil jsem se aby ta nádrž už byla vyjetá.Do kopců přes Makov a na Slovensku to vůbec nejelo a já to tam kvedlal , jako když vaříš puding.:D:D:D

Odesláno

Divim se, že v Jirnech co je benzínka \"Petr\", tak nic nenašli - jestli tam vůbec dělali kontrolu. Tam jsme párkrát natankovali a 306 ani 406 pak moc dobře nejely... Docela by mě zajímalo, čím to tam ředěj... :)

Odesláno

Je to asi jako s potravinama v řetězcích.Všimli jste si ale něčeho zásadního? Pumpař bez problémů dostane pokutu i milion korun. Řetězcům dají max 50000,-. Přitom při požití špatných potravin hrozí daleko větší nebezpečí jak u PHM. Holt není jeden metr na všechny.

Odesláno

Nechápu, co máte proti ONO. Brácha (než přešel na LPG) na jejich benzín najezdil tisíce kilometrů měsíčně (furt Německo a zpět) a nic. Ale je fakt, že neměl mizernýho žabožrouta, ale japonce ;):D

Odesláno

Peta. Ono jde o to že jsem natankoval u ONO benzín do MB C 200 tři roky staré a už jsem to nenastartoval.

Odesláno

Dřív jsem jezdil s cisternou (s kapalným propan- butanem) a zavážel jsem i LPG. A z jedný várky jsem jel na ONO i třeba na SHELL, proto nevím proč se konkrétně na ně tak nadává. Myslím, že i ostatní palivo berou od velkých distributorů, kteří zavážejí i jiný benzínky.A navíc oni mají velikou výtoč, tak fakt nevím co je špatně :myslim:myslim:myslim

[upravil dne 21/8/12 21:39 od davidekcz]

Odesláno

No dokud jsem jezdil na benzín (Felina 1,6) tak jsem bral velmi často u Tank ONO Milovice a nikdy jsem neměl žádnej problém. Švára měl Hyundaie nafťáka, vzal tam 2x a pokaždé to nechtělo jet a když to chcípnul, tak to už nenatočil. Teď s tím Hádéíčkem beru jen u ověřených pump a zatím bez problému. Teda zatím jsem bral jen u vrchlabské Benziny Vervu a normální naftu a pak naftu u vrchlabského Lukoilu, jinak zatím nikde jinde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...