Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já už to takhle koupil, takže ani nevím. V kufru mám jednotku navi s CD-tam je konektor uškublej to jsem už viděl....

Pak mmám na střeše anténu-zatím nezjištěno kam vede.

Display C mám vyměněný za B.

Pak jsem koukal, že v palubce nad budíkama mám nějakou kovovou krabičku (velikost zhruba jako cigarety)....z ní vede taky něco jako anténní drát.

No prostě schema by pomohlo, abych se v tom nějak zorientoval... :super

Odesláno

Daj si radšej pivo, to má istejší úspech. Ja som to vyhodil teraz a zmestí sa tam aspoň lekárnička s igelitkami. Mapy od roku 2004-5 neaktualizované a podla vtedajších vydavatelov Stredná Európa je A; sever I a D. Východná EU ani tuk bez možnosti auktualizácie ani z Citroenu. Ďalej meniť displej za C ..... to by som sa mohol na to ...

Radím radšej pivo, z toho je väčšia radosť.

Odesláno

Jo v mim aute toho vubec podle vin moc nesedí :D Už na to koukal někdo tady odsud a říkal, že to auto vůbec nesedí-mám novou elektriku a dle vinu by měla být stará..... Rád bych si to dozapojil jen tak pro radost že to tam je.....ať se mám v čem vrtat :)

Odesláno

je to nesmysl, tohle nema cenu ani jako vrtani se pro radost, podle popisu (kovova krabicka nekde za budikam) to ani nejsou originalni veci, takze origo schema ti stejne nepomuze

zkus sem nahodit nejaky fotky

btw k te nesedici vybave dle VIN, aby se nakonec neukazalo, ze to je nejaka corka postavena na jiny papiry s prevarenyma stitkama, kterou ti pak nekde pri nahodne kontrole zabavi :myslim

Odesláno

Navigaci ve 406 vůbec nemá cenu zprovozňovat. Já ji tam mám a je stejně k ničemu, protože nejsou mapové podklady. A ani hrát si s tím nejde, protože bez map se s tím nedá nic dělat. Škoda práce.;)

Odesláno

jo tak to by byl ovsem smolik :) je fakt, ze kovove krabicky s antenama GPS, podezrele schovane na neobvyklych mistech v palubce, jsou ve vetsine pripadu nejake GPS sledovaci systemy pro urcovani polohy.

Par uz jsem jich v ruznych autech taky schovaval :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...