petaman Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Zdravím všechny,prosím o radu a pomoc.Normálně jedu a najednou mi nevědomky praskla trubka od chlazení a vytekla mi všechna voda,rozsvítila se kontrolka pro nedostatek vody a stopka,na teploměru jsem se nedostal ani na 110 stupnů tak jsem pokračoval v jízdě,nemohl jsem hned zastavit tak jsem jel ještě asi 300 - 400 m a najednou zhasl motor. Potom co jsem nalil novou vodu jsem našel prasklinu kudy se voda strácí. Když jsem motor zkoušel nastartovat tak se vydává takovej zvuk jako kdyby tam motor ani nebyl,prostě bez tlaku atd...,rozvodák v pořádku,diagnostika hlásí jenom tlakové čidlo ,ale kde ho najdu a co má čidlo na vodu společného s motorem. Dík za všechny názory a rady. Citovat
straki007 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Nejlepsi je nalejt studenou vodu do prehrateho motoru........ Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 To jsem zažil na vlastní oči v renomovaném servisu - přijel zákazník s vyvařenou škůdkou a ta dostala rovnou do rozpáleného motoru \"plnou\" rovnou z hadice. Citovat
petaman Odesláno 16. srpen 2012 Autor Odesláno 16. srpen 2012 Nejlepsi je nalejt studenou vodu do prehrateho motoru........ Asi jsem,zapomněl zduraznit,že tu vodu jsem tam nelil hned,pauza skoro hodinová tam byla,tak prosím,chci jen poradit jestli nevíte proč to nejde nastartovat a co by mohlo být poškozené.. po boji je každej generál Citovat
marko306 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Tých 300 - 400 metrov mohlo stačiť na pridretie alebo zadretie motora. Ak ti voda vytiekla tak teplotu ti už teplomer neukazoval a ak hej tak riadne skreslenú. [upravil dne 16/8/12 22:05 od marko306] Citovat
straki007 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Ano jak pise marko. Pokud voda vyletela tak teplomer uz teplotu neukazuje. Takze mohl mit klidne 200 stupnu..... Pokud muzes tak nahraj zvuk motoru pocas startovani...... Citovat
petaman Odesláno 18. srpen 2012 Autor Odesláno 18. srpen 2012 Ted jsem tam nasadil novou trubku co byla děravá jak cedník,dolil vodu kolik bylo možný,a při startování se všechna nebo aspon většina vody tlačí zpět do nádobky,nemůže být třeba vodní pumpa v čudu ??? Nemůžu se smířit stím,že by se to náhodou i mohlo potkat,. ale se špatnou pumpou bych to snad měl nastartovat né ?? Dík za reakce Citovat
marko306 Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 Za prvé to je zavzdušnené, preto ti tlačí vodu späť a za druhé to daj niekomu pozrieť a neštartuj už aby si nenarobil viac škody ako úžitku. Citovat
frklec Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 Nechci malovat čerta na zeď,ale docela bych se bál toho,že to odneslo těsnění pod hlavou:grr když navíc říkáš,že to při startování má divný zvuk:myslim Citovat
filas1 Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 Taky bych to viděl na těsnění pod hlavou. Citovat
petaman Odesláno 21. srpen 2012 Autor Odesláno 21. srpen 2012 Taky bych to viděl na těsnění pod hlavou. Asi to tak vypadá,do konce týdne jde hlava dolů a pak se uvidí :grr:blablabla Citovat
petaman Odesláno 5. říjen 2012 Autor Odesláno 5. říjen 2012 zdrvim,tak sundání a srovnání hlavy,vstřiky proběhli ultrazvukem,nový rozvodák,olej,filtr,různé těsnění atd a ten můj autobus né a NÉ nastartovat,jako myslím normálně,pro skoro nekonečném startování nakonec chytne,když už běží tak při jízdě se chová jako dost dobrý vůz,vypnu motor a při dalším startování trvá cca 5 vteřin a zas chytne.Vypadá to jako kdyby padala nafta,ale vše třikrat kontrolováno.Prosim o rady nebo jestli není někdo kdo tyhle motory zná a je z Karlovarského kraje. Děkuji s pozdravem Petr Citovat
straki007 Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 Podavaci tlak nafty. Vysoky tlak nafty. Vstriky. DRV Citovat
petaman Odesláno 5. říjen 2012 Autor Odesláno 5. říjen 2012 Podavaci tlak nafty. Vysoky tlak nafty. Vstriky. DRV dík ,dá se to nějak zjistit ( zkontrolovat ),diagnostika nic nehlásí Citovat
petaman Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 Podavaci tlak nafty. Vysoky tlak nafty. Vstriky. DRV Zdravim.konečně mi to dali dohromady,ale pořád problém,už jsem uplně neštastnej,pět měsíců v servisu.Za studena jede normálně a po zahřátí na cca 65 stupnů,takže skoro hned,přestane fungovat turbo,určitě montážní chyba NEBO ???než se pustili do výměny hlavy vše fungovalo,ale nemůžu se stim servisem nějak domluvit,nevíte co se mohlo zapojit špatně ? Měli to rozebraný,protože se měnila hlava a od ty doby nějakej problém. Díky za odpovědi. Citovat
straki007 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 No tak at to patlaci daji dohromady. Tady asi tezko nekdo poradi co tam mohli spatne zapojit:aut Citovat
petaman Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 No tak at to patlaci daji dohromady. Tady asi tezko nekdo poradi co tam mohli spatne zapojit:aut Dík,tak to jsem uplně na začátku,musím si najít asi jinej servis,tvrdí,že udělali vše v pořádku,ješte povídali,že je tam nějakej problém na brzdové soustavě nebo co,když se brzdí tak všechem tlak s turba je v niveč,projevuje se to,že turbo nejde vůbec a brzdový pedál je uplně tvrdí, mělo to nějakej název,ale musím tam zítra zaskočit,to budou zas dohady :bacha. Citovat
Dančák Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Jestli máš tvrdej pedál a něco s turbem, funguje ti dobře vývěva a máš dost podtlaku? Citovat
petaman Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 Tak se stav.Jestli můžu,tak ti zítra odpoledne zavolám 731180615 moje číslo,dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.