Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,prosím o radu a pomoc.Normálně jedu a najednou mi nevědomky praskla trubka od chlazení a vytekla mi všechna voda,rozsvítila se kontrolka pro nedostatek vody a stopka,na teploměru jsem se nedostal ani na 110 stupnů tak jsem pokračoval v jízdě,nemohl jsem hned zastavit tak jsem jel ještě asi 300 - 400 m a najednou zhasl motor. Potom co jsem nalil novou vodu jsem našel prasklinu kudy se voda strácí.

Když jsem motor zkoušel nastartovat tak se vydává takovej zvuk jako kdyby tam motor ani nebyl,prostě bez tlaku atd...,rozvodák v pořádku,diagnostika hlásí jenom tlakové čidlo ,ale kde ho najdu a co má čidlo na vodu společného s motorem. Dík za všechny názory a rady.

Odesláno
Nejlepsi je nalejt studenou vodu do prehrateho motoru........:myslim

Asi jsem,zapomněl zduraznit,že tu vodu jsem tam nelil hned,pauza skoro hodinová tam byla,tak prosím,chci jen poradit jestli nevíte proč to nejde nastartovat a co by mohlo být poškozené..

po boji je každej generál

Odesláno

Tých 300 - 400 metrov mohlo stačiť na pridretie alebo zadretie motora. Ak ti voda vytiekla tak teplotu ti už teplomer neukazoval a ak hej tak riadne skreslenú.

[upravil dne 16/8/12 22:05 od marko306]

Odesláno

Ano jak pise marko.

Pokud voda vyletela tak teplomer uz teplotu neukazuje.

Takze mohl mit klidne 200 stupnu.....

Pokud muzes tak nahraj zvuk motoru pocas startovani......

Odesláno

Ted jsem tam nasadil novou trubku co byla děravá jak cedník,dolil vodu kolik bylo možný,a při startování se všechna nebo aspon většina vody tlačí zpět do nádobky,nemůže být třeba vodní pumpa v čudu ??? Nemůžu se smířit stím,že by se to náhodou i mohlo potkat,. ale se špatnou pumpou bych to snad měl nastartovat né ?? Dík za reakce

Odesláno

Nechci malovat čerta na zeď,ale docela bych se bál toho,že to odneslo těsnění pod hlavou:grr když navíc říkáš,že to při startování má divný zvuk:myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

zdrvim,tak sundání a srovnání hlavy,vstřiky proběhli ultrazvukem,nový rozvodák,olej,filtr,různé těsnění atd a ten můj autobus né a NÉ nastartovat,jako myslím normálně,pro skoro nekonečném startování nakonec chytne,když už běží tak při jízdě se chová jako dost dobrý vůz,vypnu motor a při dalším startování trvá cca 5 vteřin a zas chytne.Vypadá to jako kdyby padala nafta,ale vše třikrat kontrolováno.Prosim o rady nebo jestli není někdo kdo tyhle motory zná a je z Karlovarského kraje. Děkuji s pozdravem Petr

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Podavaci tlak nafty.

Vysoky tlak nafty.

Vstriky.

DRV

Zdravim.konečně mi to dali dohromady,ale pořád problém,už jsem uplně neštastnej,pět měsíců v servisu.Za studena jede normálně a po zahřátí na cca 65 stupnů,takže skoro hned,přestane fungovat turbo,určitě montážní chyba NEBO ???než se pustili do výměny hlavy vše fungovalo,ale nemůžu se stim servisem nějak domluvit,nevíte co se mohlo zapojit špatně ? Měli to rozebraný,protože se měnila hlava a od ty doby nějakej problém. Díky za odpovědi.

Odesláno
No tak at to patlaci daji dohromady.

Tady asi tezko nekdo poradi co tam mohli spatne zapojit:aut

Dík,tak to jsem uplně na začátku,musím si najít asi jinej servis,tvrdí,že udělali vše v pořádku,ješte povídali,že je tam nějakej problém na brzdové soustavě nebo co,když se brzdí tak všechem tlak s turba je v niveč,projevuje se to,že turbo nejde vůbec a brzdový pedál je uplně tvrdí, mělo to nějakej název,ale musím tam zítra zaskočit,to budou zas dohady :bacha:bacha.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...