Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny klubáky. Rád bych vytvořil servisní zázemí pro všechny auta se psem ve znaku pro celé Náchodsko.

Po mnohaleté praxi v autorizovaných servisech Peugeot a Citroen jsem nyní na pozici vedoucího ve středně velkém autoservisu a pneuservisu se solidním vybavením a mám volné ruce jak se servisem nakládat.

Vlákno zakládám protože bych rád znal Vaše názory na toto téma.

Děkuji za Vaše reakce a komentáře.

Smarty :papa

[upravil dne 13/8/12 21:47 od Smarty]

Odesláno

Dobrá tedy, jednou jsem někde slyšel jak někdo nazývá značku Peugeot autama se psem ve znaku. Přišlo mi to roztomilé tak to občas používám.

Tato diskuze není o žádném výrobním závodu, ani o zisku pro mě. Jde mi o to zůstat u značky ale s většími možnostmi než jen běžný mechanik.

Do budoucna i včetně využití firemních prostor pro pořádání klubových setkání.

Odesláno
To jsem zvědavý jestli se dostaneš na alespoň podobný ceny jako muj dvorní mechanik;) Pro zajimavost dej se hodinovou sazbu servisu, ale nepiš jmeno servisu aby to nebyla komerční reklama

Podotýkám že je nejlepší v celém Náchodě ;):super:mrk

Odesláno

Omlouvám se, reagovat budu průběžně.

Hodinovka 349,- vč. DPH

Sleva 10% pro členy klubu je po projednání s vedením společnosti možná.

Možnosti:

3D laserová geometrie

klima

pneuservis / jeden z největších ve Vých. Čechách /

diag BOSCH

mechanicky velmi solidně vybaveno

možno zajet i s vysokými vozy, a TIR

Odesláno

S cenou asi tak .skoro kazdej tady ma svyho dvorniho garazmistra.kterej dela za jiny koruny jak psal Hurvajz,ale pri reseni speccifickych problemu s hdi by se tvoje zkusenosti z autorizovanych servisu meli hodit a v tomhle pripade jje nabizena sazba velice slusna a oproti autorizaku nejmene o polovinu levnejsi:super:super:super:potlesk

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nemyslím, že by ho zavřeli. Smarty byl na fóru naposledy 2.9., třeba dotaz přehlédl. Charliemu by se také nic nestalo, kdyby zvednul telefon a zavolal mu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...