HonzaZ Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 EGR je na dia většinou OK. Zkus ho na chvíli odpojit a uvidíš. Myslím odpojit konektor z EGR. Nejezdi s tím dlouho ,jenom vyzkoušej.. Citovat
Judes Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Viem ku čomu slúži EGR ale čo má spoločné pri štartovaním, ten pracuje od určitých otáčok a teploty motora, na základných otáčkach by mal biť zatvorený . VIP3R píšeš že dva vstreky sú upchané úplne (blbosť). Vyššie si písal že na prvý krát naštartuje v pohode ale po chvíľke zdochne, ak by tie dva boli upchané asi by si ťažko naštartoval a to nie v pohode (už keď je to na tri valce je to dosť citeľné a nie ešte na dva) takže v strekoch by som príčinu nehľadal. Citovat
JanoRS Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 suhlasim s nazorom, ze zapchate 2 vstreky je blbost - asi by to nestartovalo vobec (ako by sa mohola zanesena triska po case uvolnit ?). co tak upchaty palivovy filter alebo skor DRV a ma to za nasledok slaby prietok nafty? Este by to mohlo byt nieco v nasavani, ale to pochybujem, skor ten palivovy system. len nerozumiem preco DIA nic nehlasi:grr Citovat
VIP3R Odesláno 14. srpen 2012 Autor Odesláno 14. srpen 2012 Ty vstřiky neřeším, tak jako tak jsem je chtěl nechat vyčistit. Ale přijde mi to taky dost podivné, že bych normálně nastartoval, když by 2 vstřiky byly v háji... Zítra s ním budu zase mluvit, tak ho na EGR upozorním. Nějak mi ale nejde do hlavy, že by EGR nezkusil, protože mám na toho člověka dobré reference, už mi jednou pomohl se 406kou a HDIčka opravuje běžně... Citovat
VIP3R Odesláno 17. srpen 2012 Autor Odesláno 17. srpen 2012 Tak vstřiky vyčištěny, rozbor nafty skončil výsledkem \"takhle dobrou naftu jsme ještě netestovali\". A překvapivě je opravdu poškozený EGR, takže týden minul zbytečně a až dneska se objednal nový EGR. :-( Snad to bude v pondělí hotové... A za komplet opravu si řekl celkem slušné peníze (práce, nový EGR, nový silentblok motoru, nová cívka a ložisko kompresoru klimatizace, rozbor nafty a čištění vstřiků) - 12 000 není špatný, když si sečtu jen samotnou cenu dílů... [upravil dne 17.8.2012 13:44 od VIP3R] Citovat
straki007 Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 Chjo. Tupe hovada no co:D:D:D:D Kdepak , blby zakaznik nam nebiude vysvetlovat co mame delat...... Asi by to chtelo skoleni pro zacatecniky do toho servisu.......... Fuuuuj ostuda. Doufam ze to nekdy budou cist. Citovat
Ferry Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 dobry je, ze za ten tyden tu 7 lidi napsalo, ze to je spatnej EGR a byl to ... pockej si ... EGR Citovat
DanculD Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 Ach jo a pritom stacilo 20 minut roboty na zhodenie a mali by v tom jasno. Ale ja som to hovoril. Citovat
VIP3R Odesláno 17. srpen 2012 Autor Odesláno 17. srpen 2012 No já jsem mu to říkal hned v pondělí, že se na to má podívat... Vstřiky jsem chtěl nechat čistit tak jako tak, akorát kdyby se na EGR podíval hned, tak bych nemusel být další 4 dny bez auta... Citovat
VIP3R Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 Tak motor už šlape, bohužel je v háji kompresor klimatizace... Citovat
VIP3R Odesláno 22. srpen 2012 Autor Odesláno 22. srpen 2012 Bohužel moje peripetie nekončí - cestou ze servisu se mi rozsvítila kontrolka diagnostiky s hláškou \"Depollution system faulty\" a motor začal méně táhnout a zvedla se spotřeba cca o 2 litry (ze 6 na 8). V servisu říkali, že test vstřiků ukazoval, že vstřik na 4. válci i po čištění není úplně OK a podle mě to asi bude právě jím... Ta ztráta výkonu není úplně brutální - motor pomaleji reaguje na sešlápnutí plynu a je víc lenivý hlavně z nižších otáček např. při rozjezdu na křižovatce, nad 2000 už to tak citelné není. A taky se trošku změnil jeho zvuk - ozývá se takové jakoby tlumené mlaskání (ale to už mi asi možná z toho všeho jebe v hlavě). Takže dnes nebo zítra jedu opět na diagnostiku... Citovat
HonzaZ Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Mlaskání, to by mohl podfukovat vstřik:myslim Citovat
VIP3R Odesláno 23. srpen 2012 Autor Odesláno 23. srpen 2012 Tak nakonec byla chyba v komunikaci řídící jednotky s novým EGR, znova se spároval a zatím je to OK (žádná kontrolka, nežere to tolik a nekouří)... Snad to tak už zůstane... Citovat
VIP3R Odesláno 25. srpen 2012 Autor Odesláno 25. srpen 2012 No problémy nekončí - auto sice jede bez chyb (žádná kontrolka atd.), ale mám pocit, jako by méně táhlo - např. rozjezdy jsou mnohem línější a motor víc žere (cca o 0,7-1l), třeba v kopečku spotřeba letí nad 10l, což předtím nikdy nebylo. Auto ale zase mnohem méně kouří, předtím po mě na křizovatce zůstával obláček černého dýmu, teď prakticky nekouří... Mohla by to ještě dělat zanesená trubka od EGR - jakože třeba teď, když funguje a byla by ucpaná trubka, tak že by to blbě jelo kvůli ní? Asi ji totiž nečistili... Citovat
straki007 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Tak aby jsi nedopadl jak jedna 407 kterou jsem ted delal. HonzaZ o ni vi..........:D Pri pokusu o kontrolu EGR borcum neco spadlo do vyfukoveho potrubi a odnesli to lopatky variability a lopatky turbiny vyfuku......... Lopatky nejsou:D:D Zbyli jenom osicky lopatek A turbinka vyfuku...... [upravil dne 24/7/13 21:12 od straki007] Citovat
HonzaZ Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Ano, bylo to moc pěkné, lopatičky prostě nebyly. Citovat
VIP3R Odesláno 25. srpen 2012 Autor Odesláno 25. srpen 2012 Škoda, že se nějaký expert z fóra nepohybuje kolem Pardubic nebo Hradce... Ono jako to auto jede, turbo táhne podle mě normálně, jenom prostě v nízkých otáčkách (od volnoběhu do cca 2300 ot.) nemá sílu jako předtím, je to jako bych jel se zataženou ručkou. Dokonce jsem kontroloval, jestli nepřibržďuje některé kolo, což nepřibržďuje... Citovat
HonzaZ Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Tak se domluv se strakim a udělej si výlet do Chomutova. Určitě se ti to vyplatí. To víš nebude to hned, má toho moc, ale stojí to za to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.