Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, takze prvy vaznejsi problem - prisiel cas menit pneu, auto na zdvihaku, a nastavec na bezpecnostne sruby nikde

v autobazare mi vraveli, ze \"tam\" su vsetky kluce, vtedy som to nekontrolovala, ale je tam len klasicky kluc a tazne oko, pri rezerve je len ta svorka na odstranenie krytiek a nejaka dlha \"sruba\"

v bazare si uz nespominaju, kde by ten kluc mohol byt

nejaky napad, kde by mohol zapadnut alebo byt skryty?

[upravil dne 9/8/12 16:39 od Haator]

[upravil dne 6.12.2012 15:34 od Haator]

Odesláno

hladala som za tymi plastovymi krytmi, kedze kluc aj tazne oko boli tam, v tej \"polystyrenovej\" forme je miesto este na jednu vec, cize som to tam prekutala ci to nezapadlo, spustili sme aj rezervu a pozreli tu vanicku

neporadili si s tym ani v nasom velkom pneuservise (resp. by potrebovali viac casu, ktory prave nemam, aby ich odtial dostali nasilu)

zajtra doobedu cestujem, rano este skusim pezot, ci mi to na pockanie odskrutkuju, a ked nie, tak co uz, pokracujem na zimnych

Guest Raubiri
Odesláno

Zdravím,

měl jsem zéž problém s bezpečáky kdysi na fordovi, tak mi je sundaval kamarád. Nahřál autogenen kus kovové tyče (nebo trubky) už nevím...naklepnul to na šroub a sundal...práce na 15 minutek. Z toho deset zabralo vypití piva :D

Otázka je jestli to pujde i na Peugeot :myslim

Odesláno

v Pezote kluc na to nemaju, odvrtanie cca 4 hodiny a 70 eur :aut

Dodo vdaka, urcite tam zajdem

a medzitym ak by vas napadli nejake tie miesta v aute vhodne na zapadnuty kluc ;)

skusim ho este cele prehladat mikroskopom

Guest Raubiri
Odesláno

Ja bych řekl, že tam ten klíč ani nebyl...ale v autobazaru se budou dušovat že tam na tutovku, byl...tak bych tím neztrácel čas hledáním..to dřív najdeš pod koncem duhy hrnec se zlatem..:aut

Odesláno
v Pezote kluc na to nemaju, odvrtanie cca 4 hodiny a 70 eur :aut

Dodo vdaka, urcite tam zajdem

a medzitym ak by vas napadli nejake tie miesta v aute vhodne na zapadnuty kluc ;)

Zavez to do normálního servisu tan ti na to navaří třeba starej oříšek nebo matici ... a máš to venku za hodinku ;)

[upravil dne 10/8/12 09:40 od koblih69]

Návštěvník
Odesláno

Ty opravdu věříš těm bazarníkům že kontrolovali zda je v autě klíč na bezpečáky? A pak zapoměli kde ho viděli? :D

[upravil dne 10/8/12 09:20 od kirkiz]

Odesláno

řešilo se to tady už stokrát...,bezpečáky vytahuju tak,že nasadím na hlavu bezp. šroubu trubku délky cca 10 cm, pak přivařím trubku vnitřkem k hlavě šroubu elektrodou (ta trubka má výhodu v tom,že disk je nepoškozený,neopálený atd.,prostě mu po vaření nic není), pak jde šroub většinou vytočit blickama--když nejde kleštěma,navařím na trubku kousek pásoviny jako páku a je to, během půlhodiny čtyři šrouby v klidu...

samozřejmě jen když se s demontáží kol spěchá a není jiná možnost, ty čtyři normální šrouby se pak dají koupit na vrakovišti za babku ;)

jinak mě fascinuje,jak věříš tomu autobazaru :mrk

[upravil dne 10/8/12 20:31 od ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...