Haator Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 zdravim, takze prvy vaznejsi problem - prisiel cas menit pneu, auto na zdvihaku, a nastavec na bezpecnostne sruby nikde v autobazare mi vraveli, ze \"tam\" su vsetky kluce, vtedy som to nekontrolovala, ale je tam len klasicky kluc a tazne oko, pri rezerve je len ta svorka na odstranenie krytiek a nejaka dlha \"sruba\" v bazare si uz nespominaju, kde by ten kluc mohol byt nejaky napad, kde by mohol zapadnut alebo byt skryty? [upravil dne 9/8/12 16:39 od Haator] [upravil dne 6.12.2012 15:34 od Haator] Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 zkus nejbližší pneuservis, mívají tam různé nástavce na bezp. šrouby Citovat
blekotak Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 taky se mi to stalo v peugeotu chteli 2000,- šikovny mechanik demontoval za 600,.novy nastavec az za 3 tydny Citovat
backorak3 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 zkoušel jsi se podívat do kapsy v kufru na pravé straně za tou síťkou pod plastovým krytem? Citovat
dyno Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 skus spustit rezervu a tam by mohl byt v ty plastovy vanicce na hever ja tam mam srouby na plechace Citovat
robozv Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 ak mate forstinger skus aj tam u nas maju palkucov ako maku Citovat
Haator Odesláno 9. srpen 2012 Autor Odesláno 9. srpen 2012 hladala som za tymi plastovymi krytmi, kedze kluc aj tazne oko boli tam, v tej \"polystyrenovej\" forme je miesto este na jednu vec, cize som to tam prekutala ci to nezapadlo, spustili sme aj rezervu a pozreli tu vanicku neporadili si s tym ani v nasom velkom pneuservise (resp. by potrebovali viac casu, ktory prave nemam, aby ich odtial dostali nasilu) zajtra doobedu cestujem, rano este skusim pezot, ci mi to na pockanie odskrutkuju, a ked nie, tak co uz, pokracujem na zimnych Citovat
Guest Raubiri Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 Zdravím, měl jsem zéž problém s bezpečáky kdysi na fordovi, tak mi je sundaval kamarád. Nahřál autogenen kus kovové tyče (nebo trubky) už nevím...naklepnul to na šroub a sundal...práce na 15 minutek. Z toho deset zabralo vypití piva Otázka je jestli to pujde i na Peugeot Citovat
dodo407sw Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 Haator: chod do autoservisu do troligu (na kosickej) tam to kamosovi robili na pockanie... za par evriky Citovat
Haator Odesláno 10. srpen 2012 Autor Odesláno 10. srpen 2012 v Pezote kluc na to nemaju, odvrtanie cca 4 hodiny a 70 eur Dodo vdaka, urcite tam zajdem a medzitym ak by vas napadli nejake tie miesta v aute vhodne na zapadnuty kluc skusim ho este cele prehladat mikroskopom Citovat
Guest Raubiri Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 Ja bych řekl, že tam ten klíč ani nebyl...ale v autobazaru se budou dušovat že tam na tutovku, byl...tak bych tím neztrácel čas hledáním..to dřív najdeš pod koncem duhy hrnec se zlatem.. Citovat
koblih69 Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 v Pezote kluc na to nemaju, odvrtanie cca 4 hodiny a 70 eur Dodo vdaka, urcite tam zajdem a medzitym ak by vas napadli nejake tie miesta v aute vhodne na zapadnuty kluc skusim ho este cele prehladat mikroskopom Zavez to do normálního servisu tan ti na to navaří třeba starej oříšek nebo matici ... a máš to venku za hodinku [upravil dne 10/8/12 09:40 od koblih69] Citovat
dodo407sw Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 tak to robili v servise kde som mu napisal... navaria maticu na tyc a ide to raz-dva Citovat
Návštěvník Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 a medzitym ak by vas napadli nejake tie miesta v aute vhodne na zapadnuty kluc skusim ho este cele prehladat mikroskopom Ty opravdu věříš těm bazarníkům že kontrolovali zda je v autě klíč na bezpečáky? A pak zapoměli kde ho viděli? [upravil dne 10/8/12 09:20 od kirkiz] Citovat
koblih69 Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 tak to robili v servise kde som mu napisal... navaria maticu na tyc a ide to raz-dva No bodejť vodvrtávat to je hrozně pracný Citovat
vochy Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 V práci na to máme speciální nástavce. Dělám v pneuservisu.Tohle v práci řešíme docela často.Zkus zajet do nejakýho pneuservisu. Citovat
hanypipo Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 ja když jsem kupoval auto tak jsem pro změnu neměl šrouby ale nastavec zustal Citovat
ozzy56 Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 řešilo se to tady už stokrát...,bezpečáky vytahuju tak,že nasadím na hlavu bezp. šroubu trubku délky cca 10 cm, pak přivařím trubku vnitřkem k hlavě šroubu elektrodou (ta trubka má výhodu v tom,že disk je nepoškozený,neopálený atd.,prostě mu po vaření nic není), pak jde šroub většinou vytočit blickama--když nejde kleštěma,navařím na trubku kousek pásoviny jako páku a je to, během půlhodiny čtyři šrouby v klidu... samozřejmě jen když se s demontáží kol spěchá a není jiná možnost, ty čtyři normální šrouby se pak dají koupit na vrakovišti za babku jinak mě fascinuje,jak věříš tomu autobazaru [upravil dne 10/8/12 20:31 od ozzy56] Citovat
Dave_k Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 By mě zajímalo co by jsi dělal při defektu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.