Přejít na obsah

Haator

Uživatel
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

O uživateli Haator

  • Datum narození 25.8.1981

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307

Profilové informace

  • Pohlaví
    Žena
  • Město
    Presov
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Haator's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. Zdravim, potrebujem komplet novu spojku a servisak caka uz treti tyzden na diely z Peugeotu. Chcem sa spytat, ci je to normalne, alebo mam hladat problem inde? Dakujem.
  2. Haator

    Odhad hodnoty auta vs. oprava 307sw

    Tak teda ostalo aj na pivo, cca takych 250 capovanych
  3. Haator

    Odhad hodnoty auta vs. oprava 307sw

    Tak to som sa stratila v preklade, myslela som, ze ten rozpocet je presne naopak.. Tak teda zaver, auto ohodnotene na 2800 a nejake drobne, vyplatia necelych 1600. Laskavo su ochotni odkupit moj "vrak" za 1200 Diely z Polska objednane, cosi este bolo posramotene pod naraznikom (ten pojem si nepamatam) + vpredu mriezka, ale kostra ok, kufor tiez, servisaci slubili, ze sa v pohode vojdeme, aj nieco ostane..
  4. Haator

    Odhad hodnoty auta vs. oprava 307sw

    Hmm ak by to bolo nakoniec riesene rozpoctom, cez to Allegro poistovna uzna faktury? To by asi bolo lepsie mat peniaze na ruku a diely si uz riesit po vlastnej osi, nie? Kazdopadne aktualny status, poistovna vyse tyzdna caka na spravu od policie, bez nej to nemoze uzavriet a nemoze sa riesit nic dalsie, rozobratie, doobhliadka, atd..
  5. Haator

    Odhad hodnoty auta vs. oprava 307sw

    Dakujem vsetkym za rychle odpovede, uz v tom mam jasnejsie. Stalo sa to v KE, takze aj servis riesim tam. Skodu nevedia odhadnut, lebo nemozu rozobrat auto, kym to poistovna neuzavrie.. ta to uzavrie ked povie sumu, ja to vezmem alebo nie, no je tazke sa rozhodnut, kym neviem naklady na opravu.. zacarovany kruh toto. Z inzeratov mi to vychadza, ze pod 2000 by to nemalo byt (ak sa to da posudit na zaklade az 4 cca rovnakych kusov v ponuke). Tak ostava dufat, ze to neohodnotia ako nejaku feliciu a ze vacsie skody tam nie su. Co sa tyka kupy noveho auta, samozrejme nepripada do uvahy co sa do auta investovalo nijako nedviha jeho hodnotu a na "novom" by to bolo treba riesit opat, a tuto nebyt tej caje tak aspon 5 rokov a 100k km len menim olej
  6. Ahojte, chcem poprosit o laicky odhad, aka je momentalne hodnota tohto auta (v stave "pred") a kolko by mohla vyjst oprava. Skoda je (zatial) len to, co je vidno, odhadca len pozrel a vyhlasili to za totalku. Sumy vymyslene poistovnou zatial neviem. Pytam sa kvoli tomu, aku smerom ist - hadat sa s poistovnou, lebo odhadnu nizku hodnotu auta, alebo vysoku cenu opravy, a podobne. Vopred dakujem. 307 SW r.2007 HDi 1.6 66kW, 7 miestne, manual, klima, elektricke ovladanie okien, zrkadiel.. za posledne dva roky islo do servisu cca 2000 eur, podvozkove casti ako capy, tlmice, brzdy.. vsetko nove, rozvody tiez, motor po kontrole vsetko ako ma byt, turbo ok, cipnute, FAP a EGR poriesene, elektrika tip top vsetko.. "Tuknute" zozadu v kolone (slapla na plyn namiesto brzdy), spredu mi len odletel ten plast, ine nic nevidno.
  7. Haator

    risk of particle filtr clogging

    Tak v mojom pripade bol naozaj FAP kaput, to iste EGR. Dakujem Strakimu a spol. za pomoc. A dakujem FAPu za to, ze je, kedze vdaka tomu bola odhalena lajdacka praca na rozvodoch v minulom servise (kladka z jednej strany komplet zbrusena, plasty na krytoch vymlete, remen pred smrtou - robene pred 4 mesiacmi, kazdu chvilu to mohlo znicit motor).
  8. Haator

    risk of particle filtr clogging

    Okrem beznej vymeny filtrov a oleja a servisnej prehliadky mam nove rozvody, remen, brzdy (tlmice, capy cca rok dozadu), kvapaliny komplet, precisteny palivovy system (raz dosla nafta), mechanicke veci by mali byt ok, a este zjavne bude treba motorove casti pozriet, nieco klepe (vraj rele vstrekovacov? nepamatam) a teraz tato hlaska, tak by som to uz dala vsetko skontrolovat, ale musim najst iny servis, predoslemu sa do tychto veci velmi nechce. Plus ak ta hlaska so smerovkami nema nic spolocne s FAP, tak aj elektriku skontrolovat(?).
  9. Haator

    risk of particle filtr clogging

    Fuha, dakujem, takze jedna generalka za mnou, druha predo mnou.
  10. Haator

    risk of particle filtr clogging

    Ani nezartuj, vybrala som si 66 kW auto prave preto, ze ziadne nemalo mat FAP.
  11. Haator

    risk of particle filtr clogging

    Ahojte, po natankovani sa mi objavila hlaska Risk of particle filter blocking spolu so Sidelamp bulbs faulty (ziarovky svietia, kontakty som nepozerala). Mam 307 SW 1.6 HDi 66kW r. 2007 250k km; doteraz som zila v domneni, ze toto auto FAP nema. Nejake napady? VIN VF33H9HVC84953589
  12. Ahojte, nadisiel mi cas na "generalny servis", vymenu rozvodov, odstranenie nejakych "drobnych" zavad, jednoducho vsetko jednym supom, mate nejake tipy na servis idealne v Presove, kde sa s tym vyhraju a poriesia a nepokazia a vedia objednavat diely z rozumnych zdrojov za rozumne ceny.. ? Pripadne aj Kosice. Ako bonus keby aj berlingo im nieco vravelo, nepohnevam sa
  13. Haator

    Poloha zadného stierača

    teraz nastal problem, kde je aka matka pre dalsieho nechapaveho - najprv treba odklopit plastovu krytku, co sa mi podarilo uplnou nahodou, lebo som to pomaly tahala prec cele naslepo.. pod nou sa objavi matica, a potom uz je vsetko jasne vysledok je, ze to bolo uplne vybehane a navyse aj puknute vdaka za pomoc, buduci tyzden som tu opat, ked mi nepojde namontovat nove rameno
  14. Haator

    Poloha zadného stierača

    Fuha vdaka, ale vobec nerozumiem, ako to tam vlastne je uchytene a co s cim mam vlastne robit Ani ci to je opravitelne, alebo treba nove rameno. Nevadi, smer servis.
  15. Haator

    Poloha zadného stierača

    Ahojte, poradite mi alebo odkazete ma na navod ako demontovat resp. opravit zadny stierac? Nedrzi ako ma ale otaca sa dookola, cize momentalne ma defaultnu polohu kolmo dole. Ked ho dvihnem hore a zapnem, funguje, raz, nasledne padne dole.
×
×
  • Vytvořit...