Guest ivo67 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 ví někdo jestli se dá jezdit bez problémů na zemědělskou naftu..?? Citovat
Schreek Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Jak si přišel na to, že by měla být červená? Jinak zemědělská nafta je úplně normální nafta, byl bych opatrnej jak to skladujou, jinak se na to samozřejmě dá jezdit úplně v pohodě Citovat
Ferry Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 je obarvena, kvuli danovym podvodum, stopy barviva se daji detekovat v palivovem systemu i zpetne, je to o pruser, pokud na co celnici prijdou, uz se to tu resilo, urcite bych to tu neresil tak verejne Citovat
Guest ivo67 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 no přišel jsem na to tak že jsem ji viděl a je červená.. a co se skladování týká...myslíš jako že je někde skladem dlouho..?? Citovat
Guest ivo67 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 tak toho bych se nebál to tady řešit...nepíšu že ji mám ale ptám se jestli se dá na to jezdit.. Citovat
Schreek Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Pokud se nafta s příměsí biosložky skladuje dlouhou dobu, může to být problém. Jinak u nás se zemědělská nafta běžně neobarvuje, co vím tak jen pokud jde o topnou naftu (olej). Citovat
godzila.01 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Jezdit se na to dá, ale taky záleží v čem.... zemědělci na ní v traktorech jezdí bez problémů .... :D:D Citovat
Schreek Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Nevím o jediném zemědělci který by jezdil na červenou naftu... Do traktorů apod. se u nás leje úplně normání nafta... Červeně se označuje pouze topná nafta, která má nejspíše i malinko jiné složení aditiv než běžná, jezdit se na ní určitě dá, ale já bych si to do auta nelil. Citovat
Guest ivo67 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 no červená nafta je na Slovensku a v Polsku..ale u nás netuším jakou má barvu dotovaná nafta...asi normální.. Citovat
Schreek Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Přesně tak zemědělská nafta se u nás neobarvuje... Citovat
Juve Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Červená nafta na Slovensku už tiež nieje... Citovat
marko306 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Ale ešte sa nájde sem tam v nejakých podomových predajniach:aut Citovat
vavoj Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 červená nafta může bejt i LTO z německa, taky jsem na něj jezdil, naprosto bez problémů i když bouchly mrazy -25 bez aditiv. Možná bych řek, že i lepší než normální Citovat
ma.zek Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 ještě nedávno byla červeně obarvená nafta,která se dávala do lokomotiv... Citovat
ferrari Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Červená nafta na Slovensku už tiež nieje...Veru-veru, bejvavalo... Citovat
F.I.K Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Já pro ní jezdim do Rakouska, je to označovaný jako topný olej, jak bylo napsaný výše. Na 1,9D, TDi a TD na tom mám najeto už celkem dost a všechno v pohodě, auto m ožná i líp jede. Ale když tě s tim chytí v Rakousku, nebo německu, tak máš průser. Citovat
vavoj Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 mě co to vozil chlap tak ten to lil do Fordáckýho skoro common railu to dcti dci či co to je a přes rok a normálka. Jako celý okolí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.