Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

červená nafta

Recommended Posts

Odesláno

ví někdo jestli se dá jezdit bez problémů na zemědělskou naftu..??

Odesláno

Jak si přišel na to, že by měla být červená? :myslim Jinak zemědělská nafta je úplně normální nafta, byl bych opatrnej jak to skladujou, jinak se na to samozřejmě dá jezdit úplně v pohodě ;)

Odesláno

je obarvena, kvuli danovym podvodum, stopy barviva se daji detekovat v palivovem systemu i zpetne, je to o pruser, pokud na co celnici prijdou, uz se to tu resilo, urcite bych to tu neresil tak verejne

Odesláno

no přišel jsem na to tak že jsem ji viděl a je červená.. :D a co se skladování týká...myslíš jako že je někde skladem dlouho..??:myslim

Odesláno

tak toho bych se nebál to tady řešit...nepíšu že ji mám ale ptám se jestli se dá na to jezdit..:cool:

Odesláno

Pokud se nafta s příměsí biosložky skladuje dlouhou dobu, může to být problém. Jinak u nás se zemědělská nafta běžně neobarvuje, co vím tak jen pokud jde o topnou naftu (olej).

Odesláno

Nevím o jediném zemědělci který by jezdil na červenou naftu... Do traktorů apod. se u nás leje úplně normání nafta... Červeně se označuje pouze topná nafta, která má nejspíše i malinko jiné složení aditiv než běžná, jezdit se na ní určitě dá, ale já bych si to do auta nelil.

Odesláno

no červená nafta je na Slovensku a v Polsku..ale u nás netuším jakou má barvu dotovaná nafta...asi normální..

Odesláno

červená nafta může bejt i LTO z německa, taky jsem na něj jezdil, naprosto bez problémů i když bouchly mrazy -25 bez aditiv. Možná bych řek, že i lepší než normální :D

Odesláno

Já pro ní jezdim do Rakouska, je to označovaný jako topný olej, jak bylo napsaný výše. Na 1,9D, TDi a TD na tom mám najeto už celkem dost a všechno v pohodě, auto m ožná i líp jede. Ale když tě s tim chytí v Rakousku, nebo německu, tak máš průser.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...