sucram® Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Rád bych vyrazil v termínu 28.9. - 30.9. na výlet směr Adršpach a okolí. Je zde někdo z místních, kdy by mi doporučil pěkné ubytování? Případně nějaký člen, který tam byl a má nějakou zkušenost s ubytováním? Prosím jen osobní zkušenosti, na netu jsem toho našel fúru, různé slevové portály nabízejí také něco, ale je toho tolik Předem díky všem reagujícím Citovat
BV406 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 doporucene ubytovani nemam ... jen ti dam dobrou radu, vyhni se penzionu adler v polici nad metuji ... Citovat
Medvěd Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Jezdil jsem do Hronova, konkrétně do penzionu Prajzko a byl jsem tam vždy spokojený (do Ádru cca 20 km) [upravil dne 8/8/2012 17:45 od Medvěd] Citovat
sucram® Odesláno 8. srpen 2012 Autor Odesláno 8. srpen 2012 Jedeme sami ve 2, požadavky, hlavně čisto, televize není potřeba, nějaké pěkné okolí, možná nějaká kuchyňka nebo varná konvice aspoň, wifi a to je asi všechno ... a cena tak do 400 Kč / osoba / noc Citovat
Kurt Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 My jezdíme sem: http://www.selskydvur.cz/ klidné, čisté, rodinné, WC, sprcha, lednice i rychlovarka na pokoji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.