Marcel00 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Vazeni chce se mi blejt... :blicismajlik:blicismajlik dotycnemu stacilo poradit na zaklade info co dal, cize model, rocnik pripadne druh paliva... vin je na tom prd, on chcel len vymenit packu blinkra kde je postup rovnaky... sama buzeracia a komentare odveci... koblih sory ale vlemi zle si zacal ako prvy s odpovedou... s bezdom suhlasim. ... ty jsi fakt kokot... kto si ze na fore takto oznacujes ludi? pre teba pravidla slusneho spravania neplatia ??? vaz prosimta slova a bud trosku diplomat. niekedy je lepsie nereagovat CKIN2U napis mi prosimta do SZ tvoj mail, zajtra ti dam info co a jak... [upravil dne 7/8/12 23:03 od Marcel00]
koblih69 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Ona ta přesná specifikace trochu vypovídá něco i o tom kde dotaz položil. Když chci kvalitní odpověď automaticky zadám maximum údajů co vím. Samozřejmě ne každý si hned uvědomí, které údaje jsou důležité a proč... ale žádost o VIN dostal pokud vidím nejmíň 3x... bez reakce. Marcel: místo zviditelňování jakej seš samaritán mu napiš SZ ty a můžeš mít od něj soukromé plusové body PS: mimochodem nevím kolik máš SZ denně od lidí, kteří potřebují něco poradit já 10 a více... a všem odpovídám jak jen to jde. Protože se chovají korektně [upravil dne 7/8/12 23:06 od koblih69]
marko306 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Na to sú pravidlá s ktorými by sa mal nový člen aspoň zbežne zoznámiť.
Marcel00 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 tak mali vsetci ostat ticho a pockat na HonzuZ ktory zareagoval najlepsie z neho by si podaktori mohli zobrat priklad...
Marcel00 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Marcel: místo zviditelňování jakej seš samaritán... pozri si svoje prispevky a potom oznacuj niekoho za samaritana... zdrz sa prosimta komentarov na moju adresu a nevkladaj mi do ust ze som samaritan alebo ze sa zviditelnujem... Dakujem.
HonzaZ Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 No, zareagoval jsem jak jsem zareagoval, ale zdůrazňuji, že už mě to opravdu unavuje pořád dolovat z lidí údaje o jejich autech. Rád pomůžu, když jsem schopen pomoci, ale ještě někoho prosit o údaje, když on má problém, mi připadá trochu na hlavu.
Marcel00 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Honzo ale zareagoval si najlepsie a najslusnejsie... Vobec to takto nemuselo skoncit... skoda ale nevadi... o nic nejde.
Judes Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 CKIN2U napis mi prosimta do SZ tvoj mail, zajtra ti dam info co a jak... Marcel klikni si na e-mailové tlačítko a môžeš mu napísať. Zdá sa mi že on sem už nezavíta.
bezdo Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 marcel a to som si myslel,ze ja som vas obratil na spravnu cestu. Sakra zasa ziadne kladne body.
Marcel00 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 bezdo, to nic, to si este uzijes... Judes o co ide ? Ja viem ze tam ma mail. Ked mu rada nepostaci ktoru dostal tak so ozve...
janik6163 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Na to sú pravidlá s ktorými by sa mal nový člen aspoň zbežne zoznámiť. Aj ja súhlasím s týmto názorom.
HonzaZ Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Marcel, já už ve svém věku a životních zkušenostech už vážím slova, i když bych to často rád vyjádřil mnohem peprněji.
bezdo Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 inak mne sa uz ozval,lebo som mal jediny zatial aku taku radu.
koblih69 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Hezké filozofické vlákno, zajímavé je, že i když je tu stejně načatých vláken plno zrovna tohle se takhle pěkně rozjelo
Marcel00 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Marcel, já už ve svém věku a životních zkušenostech už vážím slova, i když bych to často rád vyjádřil mnohem peprněji. Honzo ja viem, ved ty si v pohode, proti tebe nic, len ma zamrzeli reakcie do vlakna ostatnych niektorych clenov to by sa tu nemalo stavat. Nechcem to tu rozvijat inym smerom, aj ked toto vlakno uz nema zmysel pre zadavatela. Pekny vecer sory za OT:ticho [upravil dne 7/8/12 23:19 od Marcel00]
Radek Hurvajz Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 CKIN2U: Přečti si prosím pravidla a příště si rozmysli jakej nadpis a jakymi pismeny napišeš. Děkuji za pochopení. Není třeba zatracovat forum, to za to nemuže, holt došlo k vzajemnému nepochopení, ale myslim že tvoji vinou. Nic ve zlém, to se stane. Stibto: Zamysli se dlouze než někdy příště napišeš někomu něco sprostýho, tady se to nenosí a divim se že ty to nevíš, chapu že tě to mohlo zvednout ze židle, ale jdou použít mirnější výrazy. No a CKIN2U se omlouvam ale musim to tu zamknout, dostalo se to uplně někam jinam než by mělo [upravil dne 7/8/12 23:21 od Radek Hurvajz]
Recommended Posts