Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak pár dílu v autokelly jsem již koupil a nějaké problemy jsem nezaznamenal.. Ze servisem Auto kelly ne, ale s Elitem ano (Bude to něco podobného) A s elitem takové že u 405 nam zničili katalyzator.. A nevěděli si rady s váhou vzduchu jednoduše nevěděli ani že tam ma bejt uplně ta samá co tam byla dřív ( Byla ukradena ve 405).. No a jelikož tam bylo nějak půlka nadrže a nevěděli co s tim tak na špatnou vahu vzduchu to akorat startovali a turovali benzín natekl všude a auto bylo odstaveno na nějaké 2 měsíce než se zase vše dalo do pořádku.. Sehnala se váha a tak..

Odesláno

Pokud potřebuju něco rychle tak tam nakupuju, ale spíš drobnosti, většinou se dá nakoupit levněji. Co se týká servisů tak nemá smysl nic hodnotit. Jsou to samostatné subjekty a každý bude jiný... Ve Žďáru zajeď ke Grebeníčkovi, nebo do Veselí k Jarošovi.

Ještě poznámka: v A.K. jsem nikdy neměl problém s reklamací nebo s vrácením nepoužitého zboží, takže pokud člověk nemá jistotu jeslti něco náhodou nebude potřebovat, není problém koupit a následně vrátit.

[upravil dne 30/7/12 19:51 od koblih69]

Odesláno

Tak zrovna dnes v Auto Kelly Podbořany, sice jen čerpadlo ostřikovače a dále nějaké drobnosti-hadičky a pod.Jelikož nejsem žádný profík,ale jen normální zákazník, ze třech čerpadel mi ochotný prodavač poradil jaké,jaké hadicové spojky a tak dále,prostě spokojenost:)a členství v klubu = sleva:D

Odesláno

nakupuji jen věci ne jen v autokelly ,servis využívám vlastní jinak s ND spokojenost

Odesláno

AK v Chomutově taky bez problémů. Zatím co jsem potřeboval měli skladem nebo do druhého dne sehnali. Jen slevu na kartičku klubu nejde využít při objednávce přes internet.

Odesláno
Jinak Sasimku, AK jsou i partnery klubu:
no jo já si ale koupil Berlingo a 405 chudak dojezdila skoro teda,už se mi do toho neche invesovat za dva měsíce konči technická
Odesláno
AK v Chomutově taky bez problémů. Zatím co jsem potřeboval měli skladem nebo do druhého dne sehnali. Jen slevu na kartičku klubu nejde využít při objednávce přes internet.

já si objednává díly přes net a mám slevu. do jména dám peugeot-club a při placení ukážu kartu a je to.

Odesláno

Jo? Tak si zajdi do Elitu v Sobotu, ta tmavovlasá slečna je votrávená jak malajskej šíp kdykoliv, cokoliv chceš. Na polovinu věcí se dohaduje, že to nemá, nevede a dokud jí to neukážu na jejich vlastním webu tak se hádá a hádá... To nemluvím o tom, že se mi x-krát stalo, že jsem tam volal jestli mají něco skladem, bylo mi řečeno, že ano a když jsem dojel 25 km tak koukala jak vyvoraná myš s tím, že kolega se asi spletl... 10 minut hledání a dohadování a ejhle mají to...

Takže tam chodím opravdu jen se sebezapřením. :papa

Odesláno

já si objednává díly přes net a mám slevu. do jména dám peugeot-club a při placení ukážu kartu a je to.

Dík za radu - to mě nenapadlo a v AK mě na tuhle variantu neupozornili. Ostatně není divu - jde o jejich peníze.

Odesláno

já nakupuju v AK když potřebuju něco rychle nebo jen nějaký drobnější věci, jinak nakupuji levněji jinde.. jinak ve žďáře v Kelly pohoda, chodím tam docela rád, až na jednoho týpka kterej není úplně tak ochotnej jako ostatní spokojenost.. co se týče servisů ve žďáře, tak jaroš ve veselí nebude nejlepší volba asi, tam si to člověk náležitě zaplatí.. potom co mám, ne úplně přímo já, zkušenost, tak zrzánek je hodně dobrej, je to kousek od prodejny s pracovním oblečením na veselský.. ( neberte to prosím jako reklamu, ale jako doporučení) pak taky záleží co s autem je.. na starší diesly je dobrej Krupica v NMnM, ale ten dělá jen čerpadla a vstřiky..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...