Sasima35 Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 nakupujete dily v auto kelly?jste spokojeni a co jejich servisy ,má někdo zkušenost? [upravil dne 30/7/12 20:03 od Ferry] Citovat
Feelly Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Tak pár dílu v autokelly jsem již koupil a nějaké problemy jsem nezaznamenal.. Ze servisem Auto kelly ne, ale s Elitem ano (Bude to něco podobného) A s elitem takové že u 405 nam zničili katalyzator.. A nevěděli si rady s váhou vzduchu jednoduše nevěděli ani že tam ma bejt uplně ta samá co tam byla dřív ( Byla ukradena ve 405).. No a jelikož tam bylo nějak půlka nadrže a nevěděli co s tim tak na špatnou vahu vzduchu to akorat startovali a turovali benzín natekl všude a auto bylo odstaveno na nějaké 2 měsíce než se zase vše dalo do pořádku.. Sehnala se váha a tak.. Citovat
koblih69 Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Pokud potřebuju něco rychle tak tam nakupuju, ale spíš drobnosti, většinou se dá nakoupit levněji. Co se týká servisů tak nemá smysl nic hodnotit. Jsou to samostatné subjekty a každý bude jiný... Ve Žďáru zajeď ke Grebeníčkovi, nebo do Veselí k Jarošovi. Ještě poznámka: v A.K. jsem nikdy neměl problém s reklamací nebo s vrácením nepoužitého zboží, takže pokud člověk nemá jistotu jeslti něco náhodou nebude potřebovat, není problém koupit a následně vrátit. [upravil dne 30/7/12 19:51 od koblih69] Citovat
mccolor Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Tak zrovna dnes v Auto Kelly Podbořany, sice jen čerpadlo ostřikovače a dále nějaké drobnosti-hadičky a pod.Jelikož nejsem žádný profík,ale jen normální zákazník, ze třech čerpadel mi ochotný prodavač poradil jaké,jaké hadicové spojky a tak dále,prostě spokojenost:)a členství v klubu = sleva:D Citovat
Guest servisman Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 nakupuji jen věci ne jen v autokelly ,servis využívám vlastní jinak s ND spokojenost Citovat
FrantaCV Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 AK v Chomutově taky bez problémů. Zatím co jsem potřeboval měli skladem nebo do druhého dne sehnali. Jen slevu na kartičku klubu nejde využít při objednávce přes internet. Citovat
elton Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Jinak Sasimku, AK jsou i partnery klubu: Citovat
Moral3z Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 AK Kolín, skoro každej měsíc a spokojenost Citovat
Sasima35 Odesláno 30. červenec 2012 Autor Odesláno 30. červenec 2012 Jinak Sasimku, AK jsou i partnery klubu: no jo já si ale koupil Berlingo a 405 chudak dojezdila skoro teda,už se mi do toho neche invesovat za dva měsíce konči technická Citovat
koblih69 Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Myslím, že kartička klubu ti bude užitečná i pro nové auto Citovat
zoby Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 AK v Chomutově taky bez problémů. Zatím co jsem potřeboval měli skladem nebo do druhého dne sehnali. Jen slevu na kartičku klubu nejde využít při objednávce přes internet. já si objednává díly přes net a mám slevu. do jména dám peugeot-club a při placení ukážu kartu a je to. Citovat
Thommy Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Do AK už jen v případě nouze, jinak se snažím shánět díly jinde... Alespoň tady u nás mě odradil přístup \"personálu\" Citovat
koblih69 Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Přístup personálu v ČB? Tak to asi jezdíme v ČB do různejch prodejen Citovat
Thommy Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Asi máš štěstí, na koho a s jakou náladou narazíš... Porovnám li to s Elitem, nebo Benexem, tak je to trochu o něčem jiným Citovat
koblih69 Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Jo? Tak si zajdi do Elitu v Sobotu, ta tmavovlasá slečna je votrávená jak malajskej šíp kdykoliv, cokoliv chceš. Na polovinu věcí se dohaduje, že to nemá, nevede a dokud jí to neukážu na jejich vlastním webu tak se hádá a hádá... To nemluvím o tom, že se mi x-krát stalo, že jsem tam volal jestli mají něco skladem, bylo mi řečeno, že ano a když jsem dojel 25 km tak koukala jak vyvoraná myš s tím, že kolega se asi spletl... 10 minut hledání a dohadování a ejhle mají to... Takže tam chodím opravdu jen se sebezapřením. Citovat
Přema Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Co jde tak nakupuji v AK a spokojenost a že sem toho už nakoupil..... Citovat
Thommy Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 No vidíš, já si zatím na Elit stěžovat nemůžu, zato u Kelly mívám pocit, že je moje přítomnost obtěžuje...ne vždycky, ale docela často... Citovat
FrantaCV Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 AK v Chomutově taky bez problémů. Zatím co jsem potřeboval měli skladem nebo do druhého dne sehnali. Jen slevu na kartičku klubu nejde využít při objednávce přes internet. já si objednává díly přes net a mám slevu. do jména dám peugeot-club a při placení ukážu kartu a je to. Dík za radu - to mě nenapadlo a v AK mě na tuhle variantu neupozornili. Ostatně není divu - jde o jejich peníze. Citovat
Dýdý Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Soused má malinkej servis a tvrdí ,že co přestal brát od AK tak mu klesla reklamace dílů o 50%.Ted bere Elit.Tak asi všude jinak. Citovat
LORD_mapiv Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 já nakupuju v AK když potřebuju něco rychle nebo jen nějaký drobnější věci, jinak nakupuji levněji jinde.. jinak ve žďáře v Kelly pohoda, chodím tam docela rád, až na jednoho týpka kterej není úplně tak ochotnej jako ostatní spokojenost.. co se týče servisů ve žďáře, tak jaroš ve veselí nebude nejlepší volba asi, tam si to člověk náležitě zaplatí.. potom co mám, ne úplně přímo já, zkušenost, tak zrzánek je hodně dobrej, je to kousek od prodejny s pracovním oblečením na veselský.. ( neberte to prosím jako reklamu, ale jako doporučení) pak taky záleží co s autem je.. na starší diesly je dobrej Krupica v NMnM, ale ten dělá jen čerpadla a vstřiky.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.