Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nechcem zabrdat ale neda mi a spytam sa co za cvoka vymyslel kratasy a gumaky pre vasu cesku vypravu?

som sa v noci skoro usulal k smrti.teda podla mojho skromneho nazoru riadny trapas:D

[upravil dne 28.7.12 11:56 od jozefsv]

Odesláno

Většina toho oblečení se mi líbí, ale gumáky jsou děs. I když opravdu v nich občas vidím ve městě holky v sukni, tak co. Až začne pršet, budou ještě naši rádi, že můžou přeběhnout mezi budovama v gumákách a s deštníčkem :-D.

Odesláno
nechcem zabrdat ale neda mi a spytam sa co za cvoka vymyslel kratasy a gumaky pre vasu cesku vypravu?

som sa v noci skoro usulal k smrti.teda podla mojho skromneho nazoru riadny trapas:D

[upravil dne 28.7.12 11:56 od jozefsv]

Proč cvoka. Jak je vidět tak mají úspěch. http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=752944#utm_medium=dynamiclead&utm_source=centrumHP&utm_content=position-1

Odesláno

Tsss... tomu nerozumíte.. Koukněte do větších obuví, co různých vzorů módních holínek se dá pořídit a to zdaleka ne jen v Česku... A kdo měl možnost pobýt třeba ve Švédsku, tam se to fakt nosí hodně, včetně letních deštivých dnů, kdy není problém potkat ladné švédky v minisukních a supermódních holínkách. Tak bych v tom neviděl nic špatného ani na takové akci, kdy to bylo pojato jako humor... a jak vidno úspěšný... Myslím, že se to chytne i v komerci.

[upravil dne 29.7.2012 11:19 od Edison]

Odesláno

Nebyl to náhodou pokus o vtípek na počasí v Anglii? Tak to tuším mělo i být..... :) ale myslím si, že než jít klasicky v nějakých útlých bundičkách a já nevím co, je lepší být originální a vtipný, být takový, že zaujmu celý stadion, to je skvělé... :)

Odesláno

Osobně mám dvě želízka v ohni (Báru Špotákovou a Štěpánku Hilgertovou) a když se aspoň jedna dostane na bednu, budu spokojenej. Medaile bych přál i deblistům Volfovi se Štěpánkem, ale samozřejmě i všem dalším sportsmanům a sportslaidies - olympiáda je vrchol toho, co může sportovec docílit a už to, že tam je a kvalifikoval se musí být nádherný pocit.

Odesláno

http://www.muzivcesku.cz/italske-zklamani-a-nejlepsi-holandsko

Stačí vidět, jak na tom byli ostatní a je mi trapně za ně.

Kupka se musí v hrobě obracet pokud je pravda, že jedno z jeho nejslavnějších děl tvoří po dostatečném zprznění vzor na gumákách a legínách (které by se mimochodem hodily spíš na kolečkové brusle než za účelem reprezentování republiky)...

[upravil dne 30/7/12 02:32 od Nanjua]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...