straki007 Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Muzete mi vsichni ted klidne vynadat. Pisete ze hlavne ze je v poradku. Ja napisu: Hlavne ze nejel nikdo treba do protismeru a netrefil ho. Pezotik a Franta maji recht........ Ano beru ze je to nemoc.Ale na toto bych si daval bacha:myslim Citovat
ChouLu Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 Dávám si na to pozor.. rano sem se najedl než jsem jel cca 30 min před jízdou... ale nevím co se stalo... 5km bez problému a pak okamžik kterej si nepamatuju Jsou to jen plechy ja vím,ale mrzí mě to a hodně Jinak jsem jel cca 65-70km/h vic opravdu ne, protože předemnou jelo auto... [upravil dne 26.7.12 16:01 od ChouLu] Citovat
FrantaCV Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Dneska to byly jen prachy co příště? Diabetes je opravdu nevyzpitatelná a můžeš si dávat pozor jak chceš. Ráno jsi se najedl - otázka zní \"Kolik a čeho\" to vše hladinu cukru ovlivňuje nahoru i dolů. Ale to, jako diabetikovi, bych Ti vysvětlovat neměl. Řešení existuje - pravda není to právě pohodlné a levné - ale rozhodně je to přijatelnější než spáchat sebevraždu za volantem nebo v horším případě vzít někoho s s ebou. Citovat
ChouLu Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 diabet mam 16 let a nikdy sem nemel jedinej problem.. snedl jsem ke snidani klasicky 3 jednotky jak mam mit.. tedy chleba a kapku mlíka.. Citovat
FrantaCV Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Nejsem diabetik (zaplať Bůh) mám jiné problémy, ale to sem nepatří. Ale mám kamaráda, dobrého kamaráda, kterého tahle smůla postihla před cca 25 lety. Chlap jako hora a je prakticky vyřízený. A z jeho zkušenosti vím, že \"záchvat\" vždy předcházelo \"varování\" organizmu, že je něco tzv. \"Na hraně\" a stačil se podle toho zachoavat. Ber tvůj malér jako poslední vážné varování před tím než ublížíš sobě nebo někomu jinému. [upravil dne 26/7/12 17:07 od FrantaCV] Citovat
John Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Hlavně že jsi celej... jinak pěkné Citovat
ChouLu Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 206 udělala přesně to co měla.. ochránila mě na jedničku.. krom naraženejch prstů a zmožděnýho hrudníku od pásu mi nic není, ale zamrzí to Citovat
gronholmm Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Nezlobte se na mě, ale to osočování mi trochu vadí. Dle toho co psal ChouLu tak si pouze myslí že to mělo souvislost s Diabetes. Mohlo to být cokoli jiného. A věřím tomu že ikdyby to nebyl záchvat cukrovky, tak si na to stejně dá od teď větší pozor... Citovat
Haryk Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 ty pi.o! fuj ,fotky hrůza , ale jak tady všichni píšou jsi OK, to je důležité a nikoho jsi nenabořil další +, můj tchán si taky píchal a jezdil vždy v poho, musí se to hlídat, plechy no celé auto si koupíš jiné, zdraví je důležitější Citovat
chuck11 Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Ty kokos podle fotek čučím,že si vyvázl jen s pohmožděninama:o:o Máš fakt dobrého anděla strážného. Citovat
ChouLu Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 Těch andělíčků bylo hodně peugeotu jsem věřil a po dnešku věřím ještě víc.. udělal přesně to co v kritický situaci udělat může Citovat
Mildík Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Naštěstí jsi dopadl dobře, auto je služebák, a, asi má havarijko. Blbě se může udělat i člověku bez cukrovky, kterej si myslí, že, je v cajku, takže, nechápu lidi, co tě tu pranýřujou. A to nemluvim, o, mikrospánku. Hlavně, že, jsi O.K. :D:roker Citovat
Nanjua Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Tyvole! To je mi líto ale jsi celý!!! [upravil dne 27/7/12 00:00 od Nanjua] Citovat
ChouLu Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 Mildik.. bohužel jsem živnostník a auto sem k podnikání přihlášený neměl, Havarijko taky ne... mam na nem jen reklamu a jezdim s nim ... tedy jezdil Citovat
Mildík Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Oou, no, hlavně, žes přežil :roker Citovat
ChouLu Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 misto skutra zase koupím lva no Citovat
Mildík Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Ještě, žes nejel na skútru, to by asi tak \"dobře\" nedopadlo. Citovat
ChouLu Odesláno 27. červenec 2012 Autor Odesláno 27. červenec 2012 to je kdyby... kdyby se mi to stalo o 10m bliž,tak tam je mala škarpa,tak max urvu vanu a očešu narazník... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.