Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Muzete mi vsichni ted klidne vynadat.

Pisete ze hlavne ze je v poradku.

Ja napisu: Hlavne ze nejel nikdo treba do protismeru a netrefil ho.

Pezotik a Franta maji recht........

Ano beru ze je to nemoc.Ale na toto bych si daval bacha:myslim

Odesláno

Dávám si na to pozor.. rano sem se najedl než jsem jel cca 30 min před jízdou... ale nevím co se stalo... 5km bez problému a pak okamžik kterej si nepamatuju :(

Jsou to jen plechy ja vím,ale mrzí mě to a hodně :(

Jinak jsem jel cca 65-70km/h vic opravdu ne, protože předemnou jelo auto...

[upravil dne 26.7.12 16:01 od ChouLu]

Odesláno

Dneska to byly jen prachy co příště?

Diabetes je opravdu nevyzpitatelná a můžeš si dávat pozor jak chceš.

Ráno jsi se najedl - otázka zní \"Kolik a čeho\" to vše hladinu cukru ovlivňuje nahoru i dolů. Ale to, jako diabetikovi, bych Ti vysvětlovat neměl. Řešení existuje - pravda není to právě pohodlné a levné - ale rozhodně je to přijatelnější než spáchat sebevraždu za volantem nebo v horším případě vzít někoho s s ebou.

Odesláno

diabet mam 16 let a nikdy sem nemel jedinej problem.. snedl jsem ke snidani klasicky 3 jednotky jak mam mit.. tedy chleba a kapku mlíka..

Odesláno

Nejsem diabetik (zaplať Bůh) mám jiné problémy, ale to sem nepatří. Ale mám kamaráda, dobrého kamaráda, kterého tahle smůla postihla před cca 25 lety. Chlap jako hora a je prakticky vyřízený. A z jeho zkušenosti vím, že \"záchvat\" vždy předcházelo \"varování\" organizmu, že je něco tzv. \"Na hraně\" a stačil se podle toho zachoavat.

Ber tvůj malér jako poslední vážné varování před tím než ublížíš sobě nebo někomu jinému.

[upravil dne 26/7/12 17:07 od FrantaCV]

Odesláno

206 udělala přesně to co měla.. ochránila mě na jedničku.. krom naraženejch prstů a zmožděnýho hrudníku od pásu mi nic není, ale zamrzí to :(

Odesláno

Nezlobte se na mě, ale to osočování mi trochu vadí. Dle toho co psal ChouLu tak si pouze myslí že to mělo souvislost s Diabetes. Mohlo to být cokoli jiného. A věřím tomu že ikdyby to nebyl záchvat cukrovky, tak si na to stejně dá od teď větší pozor...

Odesláno

ty pi.o! fuj ,fotky hrůza :bojim, ale jak tady všichni píšou jsi OK, to je důležité a nikoho jsi nenabořil další +, můj tchán si taky píchal a jezdil vždy v poho, musí se to hlídat, plechy no celé auto si koupíš jiné, zdraví je důležitější

Odesláno

Těch andělíčků bylo hodně ;) peugeotu jsem věřil a po dnešku věřím ještě víc.. udělal přesně to co v kritický situaci udělat může ;)

Odesláno

Naštěstí jsi dopadl dobře, auto je služebák, a, asi má havarijko. Blbě se může udělat i člověku bez cukrovky, kterej si myslí, že, je v cajku, takže, nechápu lidi, co tě tu pranýřujou. A to nemluvim, o, mikrospánku. Hlavně, že, jsi O.K. :D:D:roker

Odesláno

Mildik.. bohužel jsem živnostník a auto sem k podnikání přihlášený neměl, Havarijko taky ne... mam na nem jen reklamu a jezdim s nim ... tedy jezdil :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...