Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gabriel 3O7 -Dacia Duster 1.6SCe 4x4 Prestige(nástupce 307 je doma)

Recommended Posts

Odesláno

Svítí to krásně :) Osobně jsem to dával do SWčka a taky mě to překvapilo jak to svítí :) Když to člověk na ulici otevře,tak lidi koukaj na tu zář :D

Jinak nemáš zač :) Kdyby si sháněl další tak není problém :) Popřípadě klidně i batevný (modrá,zelená,žlutá,červená atd). Vše máme ;)

Odesláno

ještě mě napadá zda je možné nastavit přes diagnostiku jak dlouho má svítit světlo v kufru-někdy by se hodilo aby svítilo o něco díl.když jedu na Slovensko nebo ze Slovenska a nakládám kufr tak za chvíli zhasne:grr

Odesláno

no to světlo v kufru zhasíná docela brzo není to 30 min to by mi bohatě stačilo,kolikrát si pak musím otevřít dveře aby se rozsvítilo světlo nad kufrem to zadní

• O 2 týdny později...
Odesláno

dnes byl v práci klid,tak jsem si dal tu práci a odpojil ledky a napojil bludičku aby jsem udělal fotky jak velký to je rozdíl u 307 Break/SW(fakt poslední foto ohledně osvětlení kufru) ;)

parkoviště v práci je hodně osvětlený tak by se mohlo zdát že bludička stačí :bojim:bojim:bojim

originál :blicismajlik bludička

vm7u9kcarb35t43p5s9w8huhnb5e4psz.jpg

samotné LEDky(už to zůstane bez bludičky)

z4gdx6tpy28gvb2hpn6cyqd97gknvuzp.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...