Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gabriel 3O7 -Dacia Duster 1.6SCe 4x4 Prestige(nástupce 307 je doma)

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, ChouLu napsal:

Ten model na palubce tam hodláš vozit normálně? 😮 

Možná jo,je na protišmykové podložce,tak drží na místě.Proč?

edit: je jasné,že v případě brzdění,nebo kolize se dá do pohybu.

ozzy56: auto stojí většinou na hlídaném parkovišti-nenechávám ho ani u paneláku-maximálně než vyložím nákup

20181124_121953.jpg

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Charlie 1: cenu najdeš v ceníku,dej k  tomu klimatizaci,kamery,mapy,demontovatelný tažný,zástěrky

manželka říkala,že ji takový kufr stačí ;) když jsem objednával auto-na vše ostatní když tak bude rakev nebo vozík

Odesláno (upraveno)

@Péťa  to je spotřeba co :D:D:P;) no jelikož nikde v okolí nemám pumpu kde mají 98 nebo 100 oktanový benzín a s tím co bylo od prodejce v nádrži bych nikam  na takovou pumpu nedojel,tak jsem natankoval za 500,- na benzině a pak plnou na Shell-ce 100oktan

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno
před 3 hodinami, radim.1008 napsal:

:xvul Kde je bouda na Forzu? :o

Forza parkuje v zděné garáži se sousedovou BMW K 1200 LT - garáž jsem s poškozenou plachtou uklidil na půdu ke kolegovi z práce (kdyby si soused rozmyslel parkování u něj,tak nechám udělat plachtu a budu parkovat tak jak jsem parkoval 2 roky)

Odesláno

Není to dlouho co jsem si stěžoval na čekání na auto na centrále Dacie,včera přišel mail ohledně nějaké domluvené kompenzace za čekání.Tak jsem teď zvedl telefon a zavolal prodejci. .  . za čekání a "psychickou ujmu na zdraví" jsem dostal kompenzaci 5000,- od Dacie na příslušenství . 👍👍👍

Odesláno
Před hodinou, Gabriel 307 napsal:

@Péťa  to je spotřeba co :D:D:P;) no jelikož nikde v okolí nemám pumpu kde mají 98 nebo 100 oktanový benzín a s tím co bylo od prodejce v nádrži bych nikam  na takovou pumpu nedojel,tak jsem natankoval za 500,- na benzině a pak plnou na Shell-ce 100oktan

Ona  má tahle motorizace předepsané tankovat 98 a více? Pokud ne tak zbytečnost. Nic tomu nepřidáš. 

Odesláno

Charlie 1 tankoval jsem ho i do Peugeota když jsem jel na Slovač a světe div se i do Punta  když jsem se minule vracel-maníkovi na pumpě málem vypadli oči z důlku. :D

Odesláno

Jsem nějak nepochopil co je za problém založit novému autu nové vlákno? Nejen že 307 už nemáš ale ani to není Peugeot... Byl k tomu nějaký zvláštní důvod?

Odesláno
před 21 minutami, Gabriel 307 napsal:

Charlie 1 tankoval jsem ho i do Peugeota když jsem jel na Slovač a světe div se i do Punta  když jsem se minule vracel-maníkovi na pumpě málem vypadli oči z důlku. :D

Jaký je k tomu důvod, kvalita, vyšší výkon, nižší spotřeba? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...