Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gabriel 3O7 -Dacia Duster 1.6SCe 4x4 Prestige(nástupce 307 je doma)

Recommended Posts

Odesláno

A jak jsi pri 61usd obesel dph....kdyz byla za 1400,-.....protoze jinak +20%dph...a + 160 za celni deklaraci posty.....vydridusi..!!!

Odesláno z mého PAP7500 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Já mám kameru z druhé strany zrcátka a tak se ke kartě taky nedostanu. Ale nepředpokládám nějaké časté stahování záznamů, tak mi to nevadí. Kamera je přilepena, nahrává a čeká na svou příležitost...

Celdo: prošla ;)

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Ty celnaci museli byt sjety...[emoji3] [emoji3] [emoji15] [emoji15] kdyz jsem objednal helmu na moto za 8kil tak mi naparili dph a poplatek za celniho deklaranta.....by me zajimalo jak oni to tam delaj...!!!

Odesláno

No a? Nápis Gift je prakticky na každém balíku z Číny, myslíš, že jsou celníci debilové, aby si mysleli, že denně přijde deset tisíc dárků a žádný nákup? Nápis Gift neberou vážně už od minulého století, rozhodující je dojem z rentgenu, na který mají pár vteřin. V podstatě loterie, co má který celník v povědomí. Stává se, že pustí drahou věc, i to, že zasekne a chce doložit blbost za 5 usd.

Odesláno

Já dokladuju tak jednu zásilku z padesáti. Že ty kamery prošly je docela překvapení a velká klika, na druhou stranu spousta ****** kamer je už dávno dost pod 20 usd, tak je asi moc nechytají.

Odesláno (upraveno)

winter packet nahozen . . . komplet včetně deklu na chladič
teď jsem to prohodil -výhoda osvětleného parkoviště ;)

edit: ale garáž je garáž to je jasný :)

post-21598-0-01792200-1416500851_thumb.j

post-21598-0-71350600-1416500892_thumb.j

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

při výměně letní/zimní jsem zjistil,že na levé poloose mi chybí závlačka :( je možné,že sama vypadla,nebo ji tam pitomci v servisu nedali :grr

nemáte někdo jednu na prodej ?

jinak to je OEM 329703 a v Peugeotu stojí 30,-  . . . jenom teď nemám cestu do Pugu . . . a víkend jsem v práci

Odesláno

Hele Gabi...jak vysoko kryje winter packet...je to jen ten plast...nebo je zevnitr kryt celeho chladice....???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...