koblih69 Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 Nebude, tohle je z podobné tvrdé gumy... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. červenec 2014 Autor Odesláno 22. červenec 2014 konečně najde své uplatnění Citovat
Roman Bazi Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 Také mám takový zvedák, je to velký pomocník. Prozatím to při zvedání podkládám gumou a molitanem. Chci tam dát také váleček z gumy, ale chtěl bych měkčí, než je puk. Citovat
radim.1008 Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 Taky mám a používám dřevěný hranolek nebo kousek gumy. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 tak nakonec místo puku bude asi http://www.rubber.cz/4_0_100012-podlozky-pro-autoservisni-zvedaky http://www.gumex.cz/podlozky-pro-autoservisni-zvedaky-30566.html myslel jsem,že položím puk ležatě a udělám do něj drážku(na prolis podběhu)ale nakonec jsem zjistil,že ten prolis je větší než výška puku . . . nikde není napsáno,že musím zvedat auto na originálním místě,tak koupím asi tohle . . . hledal jsem někde na netu nějakou gumu kostka rozměr třeba 7x7x7cm ale nenašel jsem Citovat
Roman Bazi Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 Ta vysoká podložka od Gumexu vypadá hodně dobře. To se mi líbí. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. srpen 2014 Autor Odesláno 1. srpen 2014 až budu mít cestu do Prahy tak se tam zajedu podívat . . . ono stačí asi ta malá průměr 100mm . . . zvedák má stejně jenom 65mm Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. srpen 2014 Autor Odesláno 14. srpen 2014 tak dnes jsem se stavil v gumexu . . . jak natruc nebyla Ø 100mm skladem a tá 145 mm to už je pořádný \"koláč\" ale výška 34mm byla super a tvrdost taky příště si zavolám předem a oni to přivezou do Prahy z centrály-škoda,že jsem ji neviděl \"naživo\" nejdříve koupím Ø100mm a když to nebude OK tak koupím Ø145 a výšku 34mm a seříznu to na Ø zvedáku:aut Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. srpen 2014 Autor Odesláno 27. srpen 2014 aktuálně mazlík absolvoval STK bez závad (asi mu budu muset měco koupit za odměnu) Citovat
celda1970 Odesláno 27. srpen 2014 Odesláno 27. srpen 2014 STK ve čtvrtek předsedo...:D ve čtvrtek...:papa Za odměnu dostane aditivum do nafty a já dvanáctku Budvárek.....:D:papa:papa Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. září 2014 Autor Odesláno 6. září 2014 tak máme další fotoseriál . . . dnes se stříkala hrana kufru + 1 celolak;) hrana kufru . . . obroušeno,vytmeleno+plnič \"metla v akci\" lakýrník v akci(dvorní mechanik) lakování výsledek až zatvrdne lak tak se to pořádně rozleští (hrana co je vidět) jinak cena obvyklá . . . kafe a pokec(to se u kolegu ještě vyspal Šimon) barvu jsem si kupoval sám . . .(práci,tmel,plnič,lak a všechno kolem dodal kolega z práce) jo a aby byla nějaká prdel tak Šimonův Peugeot 308 htb dostal celolak v barvě našeho Peugeota 307 Break . . . stav před lakováním je tady,v práci jsem ho rozebral a opískoval(nemám foto) pak už následovala dnešní činnost nejdříve odmaštění a pak . . . metalííííza lakování ohromně se mu ta práce líbila a bavil se u toho . . . ještě tady,ještě tohle a . . . :D:D:D:D:D:D:D:super:aut;) Citovat
celda1970 Odesláno 6. září 2014 Odesláno 6. září 2014 Jo kdyby se takhle dalo lakovat auto jako ta malá třistaosma......:D:D:D Jinak já mám tu hranu víka přesně jak ty....stříkat to ale nebudu.....zaštětečkuju to stříbrným Hameritem..... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. září 2014 Autor Odesláno 6. září 2014 a dělal jsi něco s nárazníkem?upravoval sundal trochu dolů? Citovat
celda1970 Odesláno 6. září 2014 Odesláno 6. září 2014 Zatím ne...ale co jsem koukal tak toto právě způsobuje nárazník....má hranu moc vysoko a hrana víka se o něj odírá....:myslim Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. září 2014 Autor Odesláno 6. září 2014 tady máš řešení edit: ja už tak udělala a [upravil dne 6/9/14 21:05 od Gabriel 307] Citovat
vendelinek Odesláno 6. září 2014 Odesláno 6. září 2014 jj,pěkně nastříkaný,ta hranka pujde docela dobře rozleštit když to je v hrance,nebude to ani znát,a ten celolak se poved,paráda,sluší jí to:super:potlesk Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. září 2014 Autor Odesláno 16. září 2014 Dáme další fotoseriál . . . Tak dnes bylo chvíli hezky tak jsem šel rozdělat naviják rezervy(jak jsem psal,na Slovensku mi dal zabrat . . . ) test podložky na autozvedák vyndaný z auta . . . když jsem ho rozdělal tak na mě koukalo tohle . . . zůstala tam 7cm velká díra . . . zdá se mi,že tohle by měl být jeden kus-je to prasklé měl by to asi být jeden kus . . . naviják tam asi dávat nebudu,zatím jsem potřeboval rezervu jenom jednou a to teď když jsem byl na Slovensku . . . to znamená 1x za 5 let . . . nastal problém co s dírou po navijáku:roll:myslim tak jsem to vzal a vyřešil sportovně a to doslovně :D:D:D jako záslepku jsem použil ve vlákně již jednou zmíněný hokejový puk :D:D:D který jsem upravil Slávisté neptejte se co za logo je na spodní straně(pokus o vtip):P:aut:aut;) no a v kufri je plastová vana tak to neni ani vidět-jenom mi pod autem nesmí dělat nějaký Slávista :bacha:bacha:bacha:D:D:D edit: koupím opravní sadu . . . kompresor vozím pořád v kufru . . . 3.000,-Kč za naviják nedám a z vrakáče zase nevím v jakém stavu bude [upravil dne 16/9/14 20:09 od Gabriel 307] Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. září 2014 Odesláno 16. září 2014 ty navijáky rezervy se u nekterych 307BK měnily jako svolávací akce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.