Radek Hurvajz Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Scratchi, ty nějak ty Luise Robovské platíš za komerční reklamu tady na foru že to sem dáváš??
Guest Scratch Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 ne, ale kdyz jsem zadal vyhledavat ceske svedsko, tak mi pani vylitla, tak jsem si rikal, prim pro ty, co neumejou svedsky......
Pe.Tr Odesláno 12. září 2012 Autor Odesláno 12. září 2012 Pe.Tr Ne nebyl, ale bedlivě jsem to sledoval na fóru. Uspořádat klouzání nemůžu, bohužel. Dlouhodobé zdravotní problémy mě to nedovolují. Nechtěl jsem nikoho urazit, ani jsem si nemyslel, že klouzání v Praze bude špatné. Po tom, co se psalo o Šumavě, nebo Beskydech jsem jen vyjádřil aktuální pocit. muj aktualni pocit je ten ze me mrzi ze se nikdo neuchazel o moznost sraz usporadat....a do beskyd dojizdet nebudu a ani nevim s kym bych to tam delal, jeseniky byly diky krnovakum v poho . sumava nevysla bo uz maj plno . prijet do prahy a uvidis ze se bude libit...
Radek Hurvajz Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 V nadpisu je představení terminu a lokality a tady nikde nic?? tak kde to bude, kdy to bude?
Radek Hurvajz Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 To že bude v Praze vidím, ale kde konkretně, a termin jsem teda našel no - 15.-17.2.2013 [upravil dne 12/9/12 20:17 od Radek Hurvajz]
Radek Hurvajz Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Mě na ni nic nevadí, jen se ptám kde v Praze??
Guest Scratch Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 no, ja mel pripraveny ty sejfy, ale vzhledem k operaci, dovolene apod, jsem na to uplne zapomnel, divny, ze se dzana neozval, protoze jsme meli jiny penzion a jiny orientak v merku ......
Péťa Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Znáš dzanu - volal Radkovi. Třeba si myslel, že přihlášení u supermoderátora stačí
JJEENNDDAA Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 To jsme zvědaví co z vás teda na konec vypadne.... Pokud budeme moct tak bychom se chtěli zúčastnit...
Guest Scratch Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Noooo, volal, přesně o pulnoci:roll :aut:aut:aut celej dzana
Miss Scratch Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Ju to bude dobrej sraz, domu budem jezdit kazdej den MHD. a to mam na celej rok predplaceno, ubytko nepotrebuju.-) chi a jidlo si dam doma.-)) Kurna tenhle sraz se mi zacina zamlouvat.-)) No naprosto idealni.-)))
Guest Scratch Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 vzhledem k tomu, ze zimniho srazu se z 50 procent ucastni prazaci, tak se mi skoro chce dat zapravdu manzelce, vzdyt me se vyplati odjet a prijet na sraz taxikem..... kdyz pominu teseni se na zimni klouzani na horach, na snehu, nebo aspo na horach, tak potkam dalsich par blbcu v praze o vikendu = fakt nemusim.................rozumejte, po praze jezdim denne, a denne potkavam blbce za volantem, a o vikendu, si chci odpocinout, cili, nejezdit po praze........
Pe.Tr Odesláno 1. říjen 2012 Autor Odesláno 1. říjen 2012 Tady nekdo psal ze se bude jezdit po praze? Jeste nic nevite a odsuzujete...
Miss Scratch Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 No tak ta se tesim na sraz v Hornich Pocernicich. Jedine tak to vidim, abych nemusela cestovat po Praze.-)
Pe.Tr Odesláno 2. říjen 2012 Autor Odesláno 2. říjen 2012 kdyz dojedete pozitři na džban tak se možna i dovite přesne místo
Recommended Posts